Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Kanāls 2 sāks atlasi šovam Jaunā talantu fabrika

17. jūlijā _Kanāls 2 _sāks atlasi šī gada vērienīgākajam šovam Jaunā talantu fabrika, informēja Modern Times Group (MTG) sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

Jaunā talantu fabrika ir iespēja ikvienam Latvijas jaunietim uzsākt savu ceļu pretim mūzikai, izkopjot balsi un apgūstot dziedāšanas iemaņas pie vieniem no Latvijas labākajiem pedagogiem. Jaunie talanti, kuri ir gatavi uzcītīgi strādāt, mācīsies pie Latvijā zināmiem un panākumus guvušiem māksliniekiem - vokālajiem pedagogiem Jolantas Gulbes-Paškevičas un Edgara Kramiņa, kā arī Talantu fabrikas dalībnieka, dziedātāja un dziesmu autora Dona, kurš pavisam nesen prezentēja savu trešo studijas albumu Signāls.

Dons par dalību jaunajā šovā saka: "Es šajā projektā iesaistos, jo man ir svarīgi, ka Latvijā aug jauni dziedātāji, jauni dziesmu rakstītāji. Tas ietekmē visu mūzikas attīstību. Turklāt es apzinos, ka varu dot. Tiem, kuri pieteiksies tieši pie manis, es varu teikt, ka došu visu, ko es zinu un māku, un to, ko nemāku, palīdzēs dot mani kolēģi un mani skolotāji."

Savukārt Gulbe-Paškeviča atzīst: "Šovs ir satikšanās vieta ar radošiem un talantīgiem cilvēkiem. Man vienmēr ir paticis strādāt ar šādiem jauniešiem, kuri nes tālāk mūzikas ideju, rada savus sapņus un realizē tos."

Kanāla 2 šova Jaunā talantu fabrika pasniedzēji būs arī atlases žūrijas sastāvā, kur katrs sev atlasīs vairākus jaunos talantus. Katram šova dalībniekam būs iespēja izvēlēties, pie kura no trim pedagogiem vēlas apgūt vokālās prasmes, skatuves iemaņas, darbu ar grupu, dziesmu rakstīšanu un citas iemaņas.

Pieteikties šovam var mājaslapā www.kanals2.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja