Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Andris Ābelīte un Sonora Vaice programmā Tu mana svētā, grēcīgā

Dziedātājs un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra trompetists dalībnieks Andris Ābelīte un Latvijas Nacionālās operas soliste Sonora Vaice ir radījuši romantisku koncertprogrammu Tu mana svētā, grēcīgā, kas sestdien, 26.janvārī, plkst.18 izskanēs koncertzālē Baltais flīģelis. Koncertā muzicēs arī kontrabasists Raivo Ozols, ģitārists Artūrs Kutepovs, pie bungām - Ainis Zavackis.   

Viena no spožākajām operas solistēm Sonora Vaice, kuras radošajā biogrāfijā ir ierakstītas nopietnas lomas operuzvedumos Cosi fan Tutte, Burvju flauta, Traviata, Seviljas bārddzinis, Orfejs un Eiridīke, Bohēma, Alčīna, nebūt nevairās piedalīties  visdažādākajos mūzikas projektos. Šoreiz - koncertprogrammā kopā ar Andri Ābelīti, kurš ir pieredzējis mūziķis gan klasiskajā žanrā ,gan popmūzikā. Ābelīte ir ilggadīs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra solists, trompetists, ilgus gadus bijis grupas Labvēlīgais Tips dalībnieks, un kopā ar grupu Bonaparti.lv pārstāvējis Latviju Eirovīzijā.

Andris Ābelīte sevi pierādījis arī kā komponists un tieši viņa komponētā dziesma Tu mana svētā, grēcīgā, kura ieguvusi tik lielu klausītāju mīlestību, izvēlēta par programmas tituldziesmu. Tu mana svētā, grēcīgā raksturo programmu kopumā, kuras noskaņa ir mīlestības, kaislības un prieka pilna. Klausītāji to programmā sadzirdēs Raimonda Paula, Andra Ābelītes komponētajās dziesmās, kā arī tādos pasaules hitos kā Leonarda Koena Hallehluja vai Billija Prestona You are So Beautiful. Skanēs arī Questa Notte no Bonaparti.lv repertuāra.

Mūziķis iepriecinās klausītājus ar savu trompetes spēli, atskaņojot populārās franču komponista Žorža Bizē operas Karmena tēmas un klasisko komponistu skaistākās melodijas.

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv, kā arī koncertzāles kasē. Tālrunis biļešu rezervācijai - 67974787.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja