Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Divu Eda Šīrana Kauņas koncertu pārdošanas rezultāti pārspēj visus līdzšinējos Baltijas rekordus

Pirmais koncerts izpārdots nedaudz vairāk nekā 24 stundu laikā, un vairāk nekā puse otrā izpārdota 9 mēnešus pirms pašiem pasākuma datumiem – Eda Šīrana vienīgie Baltijas koncerti pārspēj līdzšinējos izklaides pārdošanas rekordus visā mūsu reģionā, informēja koncerta rīkotāju, L Tips Agency, pārstāvji.

3. un 4.augustā savas + – = ÷ x Tour (Matemātikas tūres) ietvaros neskaitāmu muzikālo balvu īpašnieks, pasaules popmūzikas superzvaigzne Eds Šīrans Kauņas S.Darjusa un S.Girēna stadionā piedāvās skatītājiem absolūti unikālu 360 grādu skatuvisko un audiovizuālo piedzīvojumu.

Tas nozīmē, ka vairāk nekā 90 000 cilvēku no visas pasaules, galvenokārt, protams, no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas, būs lieliska iespēja baudīt viena no talantīgākajiem un veiksmīgākajiem mūsdienu mākslinieku priekšnesumiem.

Organizatori, stadiona vadība, pašvaldība un pats mākslinieks ir patīkami iepriecināti par šādu interesi un ar nepacietību gaida ļoti īpašus divus vakarus augusta sākumā.

L Tips Agency īpašnieks Gints Putniņš: "Eda Šīrana koncertus Baltijā organizējam jau trešo reizi. Un katru reizi esam patiesi patīkami pārsteigti par pieaugošo skatītāju mīlestību. 2019. gadā viņš uzstādīja visu laiku apmeklētākā starptautiski pazīstama mākslinieka pārdošanas rekordu Latvijā. Toreiz koncertu Lucavsalā apmeklēja vairāk nekā 50 000 cilvēku. Tagad jauns rekords, un nu jau visas Baltijas mērogā!"

Piletilevi Group AS izpilddirektors Svens Nūtmans: "Biļešu tirdzniecība uz Eda Šīrana 03.08.2024. Kauņas koncertu bijusi ātrākā Piletilevi Group AS un tās meitasuzņēmumu visu 26 gadu pastāvēšanas vēsturē. Eda Šīrana koncerta biļetes www.bilietai.lt interneta vietnē iegādājušies fani no vairāk nekā 60 valstīm.

Kauņas mērs Visvalds Matijošaitis: "Kauņa ir iepriecināta, ka pilsētā notiek veiksmīgi pasākumi, īpaši nesen attīstītos objektos, piemēram, S.Darjusa un S.Girēna stadionā. Šādu panākumu uzskatāms apliecinājums ir jau notikušie vai gaidāmie pasākumi – tai skaitā divi Eda Šīrana koncerti 2024. gada augustā.

Ceram, ka koncerta apmeklētāji ne tikai izbaudīs brīnišķīgu mūziku mākslinieka izpildījumā, bet arī novērtēs pašu pilsētu, jo tai ir tik daudz ko piedāvāt – pagājušā gada Eiropas kultūras galvaspilsēta ar modernisma arhitektūru, kas nesen iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā! Kā pilsēta mēs vēlamies sniegt vislabāko pieredzi mūsu viesiem, kā arī ceram mācīties no šiem piemēriem, lai tuvākajā nākotnē būtu vēl vairāk pasākumu."

Žalgira Arēnas pasākumu nodaļas vadītājs Mants Vedricks: "Abi Eda Šīrana koncerti, kas nākamā gada augustā notiks S.Darjusa un S.Girēna stadionā, vēlreiz pierāda, ka Kauņas pilsētas pieeja un pienācīgas investīcijas sporta un kultūras infrastruktūrā atgriežas ar reālu atdevi. Nupat stadionā notikušais lietuviešu estrādes mākslinieka SEL koncerts un Lietuvas futbola izlases spēles pilnu tribīņu priekšā ir tam lieliski piemēri.

Jāsaprot, ka daudzi tūkstoši cilvēku pasākumā veido ne tikai iespaidīgu skatu, bet arī ir pienācīgs pienesums vietējai ekonomikai. Fani no citām pilsētām vai valstīm piepilda viesnīcas. Restorāni un kafejnīcas ir piepildītas, un var priecāties pat par rindām pie to durvīm. Un tad pieskaitām transporta pakalpojumu, Airbnb īres u.c. pakalpojumu sniedzējus, kas visi kopumā dod stimulu ekonomikai un pilsētas dzīvei."

FKP Scorpio dibinātājs un izpilddirektors Folkerts Kūpmans: "Pārdodot Baltijā vairāk biļešu nekā jebkurš cits mākslinieks, Eds Šīrans uzstādījis vēl vienu rekordu. Mēs esam lepni un priecīgi organizēt viņa šovus, bet tas nebūtu izdevies bez visu vietējo ieinteresēto pušu un mūsu partneraģentūras atbalsta. L Tips Agency darbs ir bijis nenovērtējams, lai panāktu, ka Kauņas stadionā notiks veseli divi E.Šīrana koncerti. Mēs jau tagad ar nepacietību lūkojamies uz 2024. gada augustu, kad viss šis projekts tiks īstenots!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja