Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ērika Kleptona albums Old Sock

Ieraksts Old Sock ir jau divdesmit pirmais izcilā mūziķa un ģitāras virtuoza Ērika Kleptona albums. Diskā iekļautas divas jaunas kompozīcijas _Every Little Thing un Gotta Get Over_, kā arī dažādos mūziķa dzīves posmos iemīļotu dziesmu versijas, informēja koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Ērikam Kleptonam vienmēr piemitusi spēja atpazīt lieliskas dziesmas, un viņš tās oriģinālā manierē spējis interpretēt savos muzikālajos darbos, ko raksturīgi pierāda arī jaunākais veikums Old Sock. Šis albums godā izcilus māksliniekus - Pīteru Tošu, Džordžu Geršvinu, Henku Snovu, Geriju Mūru, Leadbelly un citus, kuri ir ietekmējuši viņa daiļradi un muzikālo dzīvi. Albumā dzirdams 30. gadu romantisms, regejs, souls, roks un radoša sadarbība ar Polu Makartniju, kas viss kopā veido neatkārtojamo Ērika Kleptona stilu.

Albuma ierakstīšanā viņš sadarbojās ar saviem ilggadējiem līdzgaitniekiem - bundzinieku Stīvu Gadu, basģitāristu Villiju Vīksu un taustiņinstrumentālistu Krisu Steintonu. Ierakstā Ērikam Kleptonam pievienojās arī izcili viesmākslinieki - Džei Džei Keils ar bekvokālu un ģitāru dziesmā Angels, Čaka Kāna kā fona dziedātāja dzirdama Get On Over, Stīvs Vinvuds Still Got The Blues iespēlējis ērģeles, savukārt Pols Makartnijs dziesmā All of Me piedalās gan kā basģitārists, gan kā dziedātājs, bet Džims Keltners kompozīcijā Our Love is Here To Stay iespēlējis bungas.

Atzīmējot 50 gadus, kurus viņš kā profesionāls mūziķis pavadījis uz skatuves, Ēriks Kleptons dosies Eiropas turnejā. Ietekmīgajam mūzikas izdevumam Rolling Stone 67 gadus vecais mūziķis atzīst, ka šie, iespējams, ir vieni no pēdējiem koncertiem viņa karjerā, jo došanās tālos pārbraucienos prasa lielu emocionālo atdevi. Mūsu reģionā Ēriks Kleptons sniegs tikai divus ekskluzīvus koncertus – Latvijā un Lietuvā.

Pērkot albumu Old Sock kopā ar biļeti uz dziedātāja koncertu, kas 5. jūnijā norisināsies Arēnā Rīga, ierakstu iespējams iegādāties par zemāku cenu - Ls 8,50. Akcija ir spēkā no 25. marta līdz 30. aprīlim trīs Ticketpro biļešu pārdošanas vietās - TC Galleria Riga, Spice un Domina Shopping informācijas centros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja