Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Grupa Labvēlīgais tips aicina uz koncertiem Latvijas estrādēs

Iespējams, vispozitīvākā Latvijas grupa Labvēlīgais tips aicina uz ne mazāk pozitīviem koncertiem Es nav redzējis Tevi jau sen! Latvijas estrādēs. 25. jūlijā grupa uzstāsies Valmieras, 1. augustā – Saldus, 7. augustā – Ikšķiles, bet 8. augustā – Alūksnes estrādē, informēja grupas pārstāvji.

Koncerti būs atkalsatikšanās ar draugiem, radiem, kaimiņiem un citiem grupas faniem. Dzīva mūzika, acu skatieni, ar dezinficētām rokām atļautie pieskārieni, sarunas ar pieļaujamo distanci un dzīves svinēšana atkal visiem kopā, jo Es nav redzējis Tevi jau sen! Labvēlīgais tips solās ievērot visas matemātiskās formulas, kvadrātsaknes un pat mistisko skaitli Pī.

Uz skatuves muzicēs ierastais vokāli instrumentālā ansambļa sastāvs, kurā satilpst: Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņi), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (balss, trompete), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņi) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti), un koncertos izskanēs grupas populārākie un klausītāju iemīļotākie hiti: Alumīnija cūka, Frāzes, Čiekurs egles dēls, Naukšēnu disko, Pīrādziņ, nāc ārā!, Lai, Omnibuss un vēl daudzi citi.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs vai bilesuparadize.lv un vienas ieejas kartes cena ir 15 eiro, neatkarīgi no skatītāja vecuma. 

Koncerta sākums Valmierā plkst. 21, bet Saldū, Ikšķilē un Alūksnē plkst. 20. Nadzīgākie skatītāju pirmo rindu ieņēmēji varēs startēt skrējienā uz skatuvi precīzi stundu pirms grupas uzstāšanās pirmajiem akordiem. Skatītāju skaits tiks noteikts, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus un pasākuma apmeklētāju drošībai izsludinātās sanitārā protokola prasības.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja