Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Iznāk Krisa Noa minialbums Distance

Piektdien, 20. martā, _klajā nāk dziedātāja Krisa Noa (Chris Noah) jaunais EP jeb minialbums Distance. Ierakstā atrodamas četras dziesmas, starp tām singls The Line, kurš jau ir guvis klausītāju un radiostaciju atzinību, ziņo izdevniecības Made in Baltics/Sony Music Entertainment pārstāvji.

Minialbums Distance tapis, sadarbojoties ar britu mūzikas ierakstu producentu Kristoferu Harisu (strādājis ar Bear’s Den, Belle and Sebastian, Ghostpoet), ar kuru Kriss strādājis kopā jau iepriekš. Ierakstā piedalījās Mārcis Jukumsons-Jukumnieks (taustiņinstrumentālists), kurš ir arī dziesmu līdzautors, kā arī Jēkabs Zemzaris (bungas), Kaspars Vizulis (ģitāra) un Jānis Polis (bass).

Stāstot par ieraksta tapšanu Kriss atzīst: "Prieks, ka pirms šī ieraksta un ieraksta laikā, jau zinājām žanrisko virzienu un aranžiju detaļas, kuras vēlējāmies dzirdēt dziesmu gala versijās. Tas mums deva mazliet vairāk laika, lai kopā ar producentu pievērstu uzmanību dziesmu uzbūvei. Šāda veida izmaiņu veikšana ieraksta procesā bija kaut kas jauns, taču esmu ļoti gandarīts par iznākumu. Nelielās izmaiņas melodijās un harmonijās noteikti nāca kā izaicinājums man, jo attiecīgi procesa gaitā bija nepieciešams mainīt arī dziesmu vārdus, ko paspēt izdarīt pa vidu intensīvai 10 dienu ieraksta sesijai bija vairāk nekā sarežģīti."

"Minialbuma tituldziesma Distance stāsta par laiku, kurā dzīvojam – nav nepieciešama fiziska klātbūtne, lai izsekotu kāda sev īpaša cilvēka "darbībām", kā rezultātā tā arī nekad nenonākam līdz atkārtotam kontaktam, kas reiz pārtrūcis, neskatoties uz to, ka abas puses to vēlētos. Šī ir dziesma, ko sarakstīju 2017. gadā, esot prom no Latvijas. Tobrīd šķita, ka ir jāsagaida īstais brīdis, kad es to vēlētos  ierakstīt, un beidzot tas ir noticis. Atšķirībā no pārējām kompozīcijām, kas atrodamas EP, šī ir manis producēta un tās aranžējumā ir dzirdama cita manu muzikālo ietekmju šķautne. Manuprāt, sava veida kontrasts mūsdienu popmūzikā ir nepieciešams, un dziesma lieliski noslēdz jauno ierakstu," saka mūziķis.

EP Distance pieejama digitālajās platformās: https://lnk.to/CNDistance

Kriss Noa karjerā lielākais solokoncerts plānots šī gada 14. maijā koncertzālē Palladium, uz kuru biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs un internetā - http://shortly.lv/distance

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja