Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Noskaidros Muzikālās bankas 2011 finālistus

Līdz 15.janvārim turpinās Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptaujas Muzikālā banka 2011 finālbalsojuma otrā kārta, lai noskaidrotu kādā secībā sarindosies aizvadītā gada 15 vērtīgākās dziesmas, kas izskanēs apbalvošanas ceremonijā Ventspilī 21.janvārī, portālu Diena.lv informē _Izklaides producentu apvienības 7 _pārstāve Maija Tālberga.

Balsojuma otrajā kārtā iekļuvušas dziesmas Ave Pali (Otra puse un Aija Andrejeva), Debesis tomēr ir (Reiniku ģimene), Dzīve izdodas (Musiqq), Izvēlies (Andris Ērglis), Labāk vēl neaizmiedz (Lauris Reiniks), Laid mani mājās (Jānis Lemežis un Niks Matvejevs), Mazajām sirsniņām (PeR & Lady’s Sweet), Miljonārs (Musiqq), Minēt nav vērts (Oskars Deigelis), Pat ja tev (Ivo Fomins), Pilnīgi viens (Instrumenti), Slāpes nepāries (Kaža), Tu mani cel (DJ Dween & Miks Dukurs), Tu mani demoralizē (Labvēlīgais tips), Viens un tas pats (Nikolajs Puzikovs).  Balsot iespējams aptaujas mājas lapā www.muzikalabanka.lv, īpašs balsojums par „draudzīgāko” dziesmu notiks arī portālā Draugiem.lv.Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī šogad notiks īpaši krāšņi - kā ūdens strūklaku un multimediju šovs, daudzos priekšnesumos izmantojot klasiskās, teātra un modernās dejas elementus, kā arī īpašas projekcijas.Fināldziesmas koncertā izskanēs kopā ar Kristapa Krievkalna vadīto grupu un stīgu kvartetu. Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās arī Muzikālās bankas ekspertu padomes dalībnieki Mārtiņš Brauns, Aigars Grāvers, Kārlis Lācis, Nils Īle, Ainars Mielavs, Ainars Virga, Intars Busulis, Žoržs Siksna un Ilona Bagele.  Šogad kopā ar Latvijas Radio 2 raidījuma Muzikālā banka vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu apbalvošanas ceremoniju vadīs arī populārās grupas Musiqq dalībnieki Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs. Muzikālās bankas 2011 apbalvošanas ceremonija notiks 21.janvārī plkst.19 olimpiskajā centrā Ventspils. Tiešraidē to varēs dzirdēt arī Latvijas Radio 2, bet plkst. 21:25 vērot Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā.Biļetes uz apbalvošanas ceremoniju un tās ģenerālmēģinājumu 21.janvārī nopērkamas _Biļešu servisa _tirdzniecības vietās.Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas Muzikālā banka apbalvošanas ceremonija top sadarbībā ar Ventspils pilsētu un atbalstītājiem SEB banku un Euroskor.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja