Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pauls, Busulis un Latvijas Radio bigbends koncertzālē Baltais flīģelis

Sestdien, 16.februārī, plkst.15 un plkst.18 koncertzālē Baltais flīģelis uzstāsies Maestro Raimonds Pauls, Latvijas Radio bigbends un dziedātājs Intars Busulis. Programmā skanēs dziesmas ar Imanta Ziedoņa dzeju un instrumentālie skaņdarbi no Latvijas Radio bigbenda repertuāra, informē koncertzāles vadītāja Inese Zagorska.

Programma būs veltījums dzejnieka Imanta Ziedoņa astoņdesmit gadu jubilejai. Dziedātāja Intara Busuļa interpretācijā skanēs Raimonda Paula dziesmas ar dzejnieka vārdiem. Koncerta programmas nozīmīga daļa tiks veltīta instrumentālajai mūzikai, kura muzikālais centrs būs klavieres, sniedzot klausītājiem iespēju vēlreiz pārliecināties par Maestro kā lieliska džeza pianista meistarību, kā arī atjaunotā bigbenda lielisko skanējumu.

Latvijas džeza mūzikas vēsturē Latvijas Radio bigbends ir spēlējis nozīmīgu lomu, un tagad, pēc vairāku gadu pārtraukuma, leģendārais džeza kolektīvs atkal uzsācis aktīvu darbību. Latvijas Radio bigbenda vadītājs ir  Māris Briežkalns, kolektīva diriģents - Kārlis Vanags. "Latvijas Radio bigbends ir liels sasniegums mūsu kultūrai, un ar to vēl daudz varētu sasniegt," ir pārliecināts Raimonds Pauls.

Jāpiebilst, ka Raimonda Paula koncerti Baltajā flīģelī ir ikgadēji. Maestro šeit muzicējis kopā ar kori Kamēr... un diriģentu Māri Sirmo, dziedātājiem Anci Krauzi, Ievu Kerēvicu un Intaru Busuli, kā arī instrumentālajā programmā Dziesmas bez vārdiem. "Koncertu dvēsele viennozīmīgi ir pats Maestro, un šie koncerti vienmēr ir patiess notikums!" iz pārliecināta koncertzāles vadītāja Inese Zagorska.

Biļetes var iegādāties koncertzāles Baltais flīģelis kasē darbdienās plkst.10–18, kases tālrunis 67974787, kā arī Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja