Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Pianists Andrejs Osokins aicina topošos mūziķus uz bezmaksas meistarklasēm

Līdz 27. janvārim iespējams pieteikties pianista Andreja Osokina bezmaksas meistarklasēm, kas notiks 25. februārī, pavēstīja mūziķis.

Meistarklases tiek organizētas, lai komunikācijā ar izcilo pianistu Andreju Osokinu topošie mūziķi ne tikai celtu savu profesionālo līmeni, bet arī smeltos iedvesmu un iedrošinājumu savai profesionālai izaugsmei, kā arī gūtu motivāciju un pieredzi dalībai meistarklasēs un konkursos pēc savas iniciatīvas arī turpmāk.

Meistarklašu nobeigumā notiks klātesošās auditorijas saruna ar Andreju Osokinu, kurā visiem klausītājiem un meistarklašu dalībniekiem būs iespēja ielūkoties pianista karjeras tapšanā un specifikā, kā arī uzdot sev interesējošus jautājumus par šo tēmu.

Pieteikuma anketa un papildus informācija par meistarklasēm atrodama Aira Laivina Artists oficiālajā mājaslapā: https://airalaivinaartists.com/masterclasses/.

Meistarklases varēs apmeklēt visi interesenti bez ieejas maksas.

Savukārt 25. februāra vakarā Mūzikas namā Daile notiks Andreja Osokina šīs sezonas vienīgais solokoncerts Rīgā, kurā tiks prezentēts arī pianista pirmais studijas soloalbums Dedication (Veltījums), kas tapis sadarbībā ar lielāko Polijas mūzikas ierakstu kompānijas DUX Recording Producers’. Solokoncertā tiks atskaņoti latviešu komponistu - Jāzepa Vītola, Volfganga Dārziņa un Artura Maskata, kā arī pasaules klasiķu Johanesa Brāmsa, Morisa Ravēla un Sergeja Prokofjeva skaņdarbi. Katrs meistarklašu dalībnieks iegūs trīs ielūgumus uz solokoncertu, kā arī soloalbumu Dedication ar autogrāfu.

Andrejs Osokins ir pasaules nozīmīgāko pianistu konkursu – A. Rubinšteina Starptautiskā pianistu konkursa Telavivā, M. Longas un Ž. Tibo starptautiskā pianistu konkursa Parīzē, Līdsas Starptautiskā pianistu konkursa un Karalienes Elizabetes Starptautiskā pianistu konkursa Briselē laureāts.

Latvijas Lielās Mūzika Balvas 2008 laureāts koncertējis kopā ar neskaitāmiem izciliem pasaules orķestriem, tostarp Beļģijas Nacionālo simfonisko orķestri, Radio France filharmonijas orķestri, Hallé Simfonisko orķestri, Braitonas filharmonijas orķestri, Dublinas Nacionālo simfonisko orķestri, Kremerata Baltica kamerorķestri, sadarbojoties ar mūsdienu spožākajiem diriģentiem.

Biļetes uz Andreja Osokina solokoncertu iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies mākslinieks Raimonds Gabaliņš

Mūžībā aizgājis tēlnieks, gleznotājs, pedagogs Raimonds Gabaliņš (07.05.1949.- 02.05.2024.). Atvadīšanās no mākslinieka notiks 2024. gada 11. maijā plkst. 13.00, Limbiķu kapos, Grobiņas pagast...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja