Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

VIDEO: Ralfs Eilands un Liepaja Music Orchestra laiž klajā jaunu singlu

Mūziķis Ralfs Eilands sadarbībā ar Liepaja Music Orchestra un tā māksliniecisko vadītāju Jāni Ivuškānu radījuši jaunu dziesmu Soulfulman, informēja mūziķu pārstāvji.

Dziesmas vārdu autors ir mūziķis Ralfs Eilands, savukārt muzikālais materiāls veidots, sadarbojoties ar komponistu un producentu Reini Briģi, kā arī Liepaja Music Orchestra vadītāju Jāni Ivuškānu, kurš dziesmai veidojis īpašu aranžiju orķestra sastāvam.

Videoklipa filmēšana norisinājusies Liepājas Fontaine Hotel videomākslinieka Induļa Pelnēna vadībā. Skaņas ieraksta režija uzticēta Dainim Meļņikam. Taču pašu projektu realizēt izdevies, pateicoties Liepājas Kultūras pārvaldes izpratnei par pandēmijas ietekmi uz kultūras darbības ierobežotajām iespējām un tās sniegto finansiālo atbalstu.

Dziesmā un videoklipā ietvertā ideja pauž domu par dažādajām iespējām, kuru priekšā ik dienas atrodamies un vienīgais veids, kā šīs iespējas ielaist savā dzīvē, ir vienkārši tām atvērt durvis.

Dziesmas videoklipa un skaņas ieraksta veidošanā piedalījušies Liepaja Music Orchestra mūziķi: Jānis Ivuškāns (trompete), Ritvars Garoza (taustiņinstrumenti), Mārtiņš Zālīte (bass), Kristaps Vītols Vītoliņš (ģitāra), Andris Žabris (bungas), Rūdolfs Kolerts (perkusijas), Artūrs Hrustaļovs (trombons), Katrīne Sabīne Kalniņa (baritona saksofons), Edgars Ermansons (trompete), Anna Marija Kukuka, Laura Liepiņa, Kate Kronberga, Monta Norkuse, Annija Endija Kolerta, kā arī Raimonds Golubkovs.

Ralfa Eilanda un liepājnieku sadarbība aizsākusies, kad kopā ar trompetistu un Liepaja Music Orchestra māksliniecisko vadītāju Jāni Ivuškānu uzvesti un iestudēti vairāki vērienīgi mūzikas projekti un lielkoncerti.  Nupat, aizvadītajā vasarā R. Eilanda, biedrības Gingercat un LMO sadarbība izpaudusies radošā dzīvesstila dienas festivālā Get Up, Let’s GRŪV! kulminācijas koncertā Juliannas pagalmā, kopā koncertēts vienā no Liepaja Lake Music cikla koncertiem uz ūdens, kā arī drīzumā ar Valsts kultūrkapitāla fonda programmas Skolas somas satura radīšana atbalstu tiks veidots un jauniešu auditorijai piedāvāts muzikāli dzejisks uzvedums No Veidenbauma neaizbēgsi.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja