Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nākamgad februārī Rīgā atkal koncertēs Rammstein

2012. gada 7. februārī “Arēnā Rīga” uzstāsies Vācijas superzvaigznes “Rammstein", informēja koncertaģentūra FBI.

Grupa Rīgā ieradīsies ar labāko dziesmu koncertu “Made In Germany 1995 – 2011” un sniegs klātesošajiem pilnīgi jaunu šovu.

Pēc koncertēšanas Austrālijā, Dienvidāfrikā un turnejas pa Ziemeļameriku un Meksiku šī gada pirmajā pusē “Rammstein” nedodas pelnītā atpūtā. Tā vietā grupa apvieno 16 gadu laikā paveikto savā jaunajā turnejā “Made In Germany 1995 – 2011”, kuras saistībā gada beigās iznāks arī labāko dziesmu albums “Best Of” ar divdesmit “Rammstein” hitiem, kurā būs iekļauta arī viena līdz šim neizdota dziesma. “Jauna turneja, jauns šovs – “Rammstein” uzstāšanās līdzināsies pērkona dārdiem!” par jauno turneju izsakās grupas dalībnieki.

Jaunajā turnejā “Made In Germany 1995 – 2011” koncertu apmeklētājus sagaidīs ne tikai grupas labāko dziesmu izlase, bet arī iespaidīgi specefekti “Rammstein” vislabākajās tradīcijās. Turklāt plānots, ka “Rammstein” koncertā būs divas skatuves – galvenā un papildskatuve stāvlaukumā.

Koncertā “Rammstein” izpildīs savus zināmākos hitus, tai skaitā “Sonne”, “Ich Will”, “Du Hast”, “Mein Herz Brennt”, “Benzin” un citas.

Kopš turnejas izziņošanas jūnija vidū, biļetes uz “Rammstein” koncertiem pilnībā izpārdotas jau 17 vietās Vācijā, Luksemburgā un Čehijā. Nākamgad “Rammstein” plāno ne tikai “spridzināt” arēnas, bet grupa uzstāsies arī Eiropas vadošajos brīvdabas festivālos.

Biļetes uz “Rammstein” koncertu Rīgā varēs nopirkt jau no 8. jūlija plkst. 10 “Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā www.bilesuserviss.lv.
Stāvbiļete maksās 25 latus, bet sēdvietas no 25 līdz 35 latiem.

"Rammstein” koncerts 2010. gada martā Rīgā pulcēja 11 000 apmeklētāju un ir viens no visu laiku iespaidīgājiem koncertiem, ko piedzīvojusi Rīgas arēna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja