Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Attīstībai/Par! bez rūdītajiem neiztiek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
PAR LATVIJAS NACIONĀLISTU APVIENĪBU !
Katrina
K
Ka var balsot par partiju, kura ir debila, histeriska idiotene Vinkele vai uttainas dienas zaglis, Latvijas valsts teritorijas Abrenes nozadzejas un tas uzdavinatajs Krievijai noladetais Pabriks?
nē, paldies!
n
Āboltiņa pierādīja, kā šī sistēma darbojas. Ņemot vērā, ka Par, tas ir Vienotības polittehnoloģisks vanckars, tikumi tie paši vien ir.
  • 2
  • 0
Alla Borisovna
A
Par laimi Latvijas vēlēšanu sistēma piedāvā iespēju balsot par partiju, bet Viņķeles kundzi strīpot no saraksta.
  • 0
  • 1
Silvija Gulbe
Smird, ka nemetàs ! Meli zaglìba,varas kàre. Vinķelenu ģimenìte utt Viss pagànu zieds kopà!
Normāls
N
Gribas cerēt, ka gudrākie paklusē.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
''PAR'' > PAR ĢIMEŅU IZNĪCINĀŠANU !
replika
r
Attīstībai/Par! ir tīri laba izvēle, domājot par Saeimas vēlēšanām. Gudri, pieredzējuši un godīgi politiķi: Viņķele, Pavļuts, Pabriks u.c. Lai viņiem veicas!
Alla Borisovna
A
Zināt, pēc tam, kad Viņķeles kundze izstrādāja to savu joku ar "čurikiem", sapratu, ka vismaz viņa ir jātur tālāk no valsts pārvaldes. Ja atceraties, tur bija tāds notikums, ka koalīcias partijas bija noslēgušas vienošanos par, šķiet, jauno māmiņu pabalstu paaugstināšanu. Tā bija jāizpilda tai skaitā Viņķelei, kas tai laikā bija labklājības ministre. Nu un viņa i netaisījās kaut ko darīt, un, kad viņai to pārmeta, ķiķinot atbildēja, ka, dodot šo solījumu, esot turējusi aiz muguras pirkstus "čurikos" un tāpēc to nepildīšot. Man tiešām liekas, ka šāda tipa politiķi ir jātur pa gabalu no valsts varas, jo viņi padara nekvalitatīvu visu polītisko procesu.
  • 1
  • 0
Parazītu trollim
P
Pieredzējuši? Nesen tu muldēji, ka mums esot jābalso par šo salašņu varzu, jo šie esot jaunie. Trolli, tu domā, ka mums - vēlētājiem tik īsa atmiņa?
  • 6
  • 1
kur veicas?
k
OIK afērās?
  • 8
  • 1
Raimonds
R
Par! sastāv no vājiem pašlabuma meklētājiem, turklāt visi galvenie darboņi ir politiskās prostitūtas, kas pabijuši vairākās partijās. Par jauniem izliekas Pabriks, Bondars un Viņķele, kuri ir dinozauri, jo politikā ir vairāk kā 20 gadus un pa 4 partijām. Vienīgais, kas viņus vieno ir nespēja strādāt īstu darbu, tāpēc politika ir vienīgā iespēja nopelnīt.
:(
:
Redzot un klausoties to pretīgo Viņķeli, tiešām rodas asociācija, ka katra prasta bāba grib vadīt valsti!
  • 12
  • 3
Rudzitis
R
nu isti dienas zagli pat banda -tie tacu nekad nestradas ne sabiedribas ne tautas laba -smadzenu pi...eji .....
  • 9
  • 1
Zilie
Z
fašisti?
Par cī;nu pret tēvu un māti?
P
Savādi gan: fašistiskā ideoloģija esot aizliegta, bet vai kustības Par! (tēva un mātes likvidēšanu) nav fašistiska?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
''PAR'' >PAR ĢIMEŅU IZNĪCINĀŠANU !!!
Kika
K
Latvijas pilsoni, ludzu, nebalsojiet par so it ka jauno veidojumu Par, kura ir tada pati zaglu banda kad ir sis it ka jaunas partijas Par locekli, sakot ar zagli Puci, kuru izmeta no EM par Latvijas valsts naudas izzagsanu, izsaimniekosanu, Pabriks, Stokenbergs - vislatvijas zagla A. Skeles uzticigie zagli, blezi...... Mans ieteikums, nebalsojiet par partijam, kuras ir kaut viens no bijusajiem ministriem, deputatiem, ieredniem, jo viniem visiem ir viens merkis, noturet un saglabat so pastavoso banditisko, zagligo rezimu kads Latvija ir izveidots 28. gadu laika.
demagoģija rullē!
d
Kur palika kosplejs par "jaunību"? Jau bez Pabrika, ar vecajiem kleptokrātiem Pūci, Pavļuti un Viņķeli muldoņa par "jauno spēku" izklausījās komiska. Tagad Paristu demagogi lidojumā nomainījuši vāļenkus un bez mazākās kautrības muld par rūdījumu. Nu tipa elektorāts ir tādi lohi, ka jau aizmirsis, ka vēl vakar tovārišči OIK atļauju izsniegšanas lielmeistari sevi dēvēja par pirmās pakāpes svaiguma jaunavām.
Novērotājs
N
Par/Attīstībai , JKP , KPV , Progresīvie , Jaunā Vienotība .... Visiem balsis nepietiks.. 4.5% , 4.5% , 4.5% , 4.5% , 4.5% - būtu ļoti slikts scenārijs Latvijas valstij. Turklāt nevar saprast, cik daudz te vēlēšanas ietekmē kaimiņvalsts
elementāri!
e
Ko iesaki? Balsot par atklātiem zagļiem un valsts nodevējiem, kādi ir Paristi? Tik tāpēc, ka daļa no viņiem uz papīra skaitās latvieši? Nē, tā neies cauri! Starp citu, tieši Vienotība, bet Paristi tas ir tikai Vienotības bandītiskā klana polittehnoloģisks triks, izdarīja visu, lai neizveidotos monolīta latviskā koalīcija. Netīšām? Maz ticams. Jābalso par latviešu partijām, bet kategoriski bez Vienotības/Par Trojas zirga!
  • 8
  • 3
novērotājs
n
Šis ieraksts bija nevis "krievi nāk", bet gan , ka latviešu elektorāts ir sašķelts sīkās daļās, un ne bez "nelielas" troļļu palīdzības. Līdz vēlēšanāmir vēl 2 mēneši, un nav variantu- ir jāvienojas, par ko balsot, savādāk būs valstij nepatikšanas. Šobrīd Rīgā Ziemeļu priekšpilsētu jau no 2009. gada vada socialistiskās(!) partijas vadītājs Sergejs Hristoļubovs.
  • 5
  • 2
Pamanītājs
P
Kārtējais OIK zagļu troļļu bļāviens - Krievi nāk!, nepārliecināja. Štruntīgākus aizstāvjus no Kremļa par šo megakorumpēto zilo velkomistu bandu grūti iedomāties. It īpaši ja šīs bandas priekšgalā ir Abrenes pārdevējs Putinam Pabriks. Starp citu, Latvijas drošības dienestiem sen vajadzēja izmeklēt, kas savulaik biedram Pabrikam lika tik dikti censties biedra Putina labā. Neviena kaimiņvalsts, kuru laipnā Moskovija savulaik ir aplaupījusi teritoriāli, nekad nav piekritusi atzīt nolaupītās teritorijas par Moskovijas īpašumu. Biedrs Pabriks piekrita. Jādomā, ne jau par Putina piedāvatajām ēzeļa ausīm vien.
  • 12
  • 3
Neslāvs
N
Nu ja kaimiņvalsts vēl piemetīs kādu rubli saviem stipendiātiem no Vienotības/Par/Potapova, tad varbūt kāds no šiem sūdiem 5% pārvarēs.
  • 5
  • 4
nauda?
n
Interesanti, kura marģināļu kopa vēl ir izpelnījusies tādu Dienas uzmanību, kā veidojums Par?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
''PAR'' >PAR ĢIMEŅU IZNĪCINĀŠANU !!!
  • 7
  • 2
Īsa biogrāfija
Ī
Jā, rūdījums šij bandai ir gana nopietns. OIK zagļi Pavļuts ar Pūci. Pavļuts zagļa gaitas uzsācis vēl aģentūrā Jaunie 3 zaglīgie brāļi. Viņķele, ilggadēja pensionāru un ģimeņu "draudzene" un Latvijas galvenais čuriks nu un protams rūdītais Latvijas teritoriju tirgonis un partiju maiņas speciālists Pabriks. Interesanti, ja visiem reizē iestātos prāta aptumsums un Parazīti iekļūtu Saeimā, bet pēc tam pie kārotās siles, par cik desmitiem reižu pieaugtu OIK maksājumi? Izmēģinam? :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas