Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ansips: Atšķirībā no Lietuvas un Igaunijas, Latvija no ES budžeta ir ieguvusi vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ko dara igaunis kad noķer zelta ziv
K
Skarbi un patiesi !
Dr.xy
D
Kā kodolīgi reiz teica igaiņu prezidents Ilves - Igaunija nav nekāda Baltijas valsts, Igaunija ir ziemeļvalsts. Igauņi vienmēr ir bijuši soli priekšā latviesīšiem kuri tikai vaimanā par okupācijām un dekolonizācijām :):):) kamēr igauņi savu enerģiju tērē ekanomisko jautājumu risināšanā. Rezultāts ir acīm redzams.
Frenks
F
Kā rāds mērkaķēns, kurš banāna mizu mazgā, Latvija dabū vairāk ? :) Latvijai nav tik labas ek. saites ar somiju.
SC elektorāts
S
Tas nekas Ansipa kungs. Mēs arī nesaprotam, jo esam viegli manipulējams idiotu bars.
patiesībā
p
Ansips nesaprot, ka pie mums komentāros dominē kampēju un prihvatizētāju vai slaistu vaimanas un urlu aizvainojoši izteikumi par Latvija svalsti, zemi un tautu! Ar tendenciozu aptauju palīdzību viss tas tiek tiražēts t.s. neatkarīgajās avīzēs un televīzijā!
Lops
L
Jā,bet atšķirībā no Lietuvas un Igaunijas Latvijai visaugstakie nodokļi un ir pat tādi kādu tur nav,visdārgākā pārtika un vissliktakie ceļi-par ko vispār nav vērts minēt jo tas ir kā diena un nakts un jā pie mums ir visaugstakais strādajošo trūcīgo skaits un zemāka minimālā alga.Šo sarakstu varētu vēl bikuc paturpināt,bet es domaju,ka te ir pietiekami daudz punktu par ko vien vajag saķert galvu un šausmās bēgt.
Expat
E
Ko muldi!Celi mums ir DAUDZ labaki neka Lietuva un Igaunija.partika ir vienada cena.Un stadajosho trucigao saits ir liels tapec ka kreditus panemushi vairak neka var pavilk un nu tagad jaatdod.
  • 2
  • 3
Jamacas izteikties
J
Ko nozime:"es pat teiktu, ka Latvija ieguva nedaudz vairāk ".Izlausas loti saubigi,nekonkreti un neparliecinosi.
bumers
b
Par EIRO. Jo tuvāk nāk 2014 gads , jo lielāki murgi tiek publicēti! Šie visi murgi tikai sakarā ar EIRO - ne ar ko citu! Kas tā par stulbu valdību? Tā ,kā niķīgs bērns, ko iedomājas to uzreiz nākamajā sekundē vajag! Tas neliecina ne par ko labu. Tautas acīs tādas vienas dienas valdības beidz pastāvēt! Ko tādas valdības var gaidīt vēlēšanu laikā ? Viņi paši sava stulbuma pēc samazina sev reitingus. Nevis tos reitingu batonus, kurus mums masu mediji sniedz, bet gan patiesos reitingus! Karsta strēbēja - tā nav pienācīga valdība! Ko, viņi vēlas lai krievvalodīgās partijas ar savu darbu parāda, ka viņām vairāk rūp Latvijas iedzīvotāju labklājība? Tā izskatās. Bet tad lai nekož pirkstos lielie "Latvijas patrioti", kad būs par vēlu. Jo neviens krievs nav Latviju tā izzadzis, kā visas iepriekšējās latviskās valdības!! Padomājiet par to! Un nepļurkstiet, ka esiet par Latvijas izaugsmi! Jūs esiet par savu kabatu izaugsmi un ir tāds teiciens - aiz muguras tad kaut vai ūdens plūdi!
nu, protams
n
Komentāros, kā parasti, anonīmu muļķu bars.
ka pat aizmirsta deokupācija ....
k
ka pat aizmirsta deokupācija .........
Dr.xy
D
To:lasis. Par Poliju,tas ir pavisam cits jautajums.Vacijai attiecibas ar Francijas sociki Hollande pasliktinas,Anglija ar vairs nav idealaka sabiedrota,un tadel ka Vacijas tuvaka sabiedrota,pamazam,klust Polija.
Situ ruttu, karu tuleb!
S
Jama.
Dr.xy
D
"Latviesi" rubiki,zdanokas un mirski EP ! Joprojam aktuals ir jautajums kada veida sie kremla diversanti nokluva EP,lai "aizstavetu" Latvijas Valsts intereses ?!
Frenks
F
Tāpak, kā mūsu varonīgie drošībsargi Lindermani pieprasīja krieviem atpakaļ ! He he, jautājumi ? :)
  • 0
  • 0
lasis
l
ja ansips uzdkata, ka ar 60 miljoniem eiro esam daudz ieguvusi, tad lai paskatas uz Poliju, kas ieguva pari 4 miljardiem papildus
Ēriks
Ē
Paskaties uz sevi un paskaties uz poļiem. Paskaties uz Latviju un paskaties uz Poliju. Nesaskati atšķirības, ja nē, tad, protams, ko tādi jēdz un skaidrot ir bezjēdzīgi. Varšavā vien ir par kādiem 300 tūkstošiem iedzīvotāju nekā visā Latvijā u.t.t. un tā joprojām.
  • 13
  • 0
Propāns
P
Lēta propaganda! Kur ir kaut daži fakti, kas to pierāda? Tā tāda taktika, ka zaudējumu izbazūnē par varenu uzvaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas