Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Bordāna lietu ievelk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
irena
i
Es par Bordana paliksana amata!
Fiksais
F
Vai šis ministrs neuzkāpa nacionālajai mafijai uz astes? Vai lietas pamats nav ministra vēršanās pret mafizou grupējumu darbību augstākajās tieslietu sistēmās? Līdzīgi kā Grende? Vai aizskarts ir maksātnespējas miljonāru darbība? Vai nav nožēlojami būvēt pilis uz tautas iznīcināšanas rēķina? Kāds sakars šai apvienībai ar nacionālajiem ideāliem?
nacionālists
n
Man nāk prātā sen dzirdēts teiciens ,ka " nacionālisms ir pēdējais patvērums neliešiem". Jaunībā biju pikts par tādu salīdzinājumu, taču tagad, zinot, kas notiek NA iekšienē, šim teicienam parādās jēga. Nelieši uzkundzējas nacionālai partijai, piesedzas ar to kā ar vīģes lapu, un izlaupa Latviju, ka maz neliekas. Man sāp sirds par tiem daudzajiem NA ierindas cilvēkiem,kuri ir tik naivi un godīgi, ka tic vadoņiem uz vārda. Vadoņi var piesegt vislielākās nelietības un stāstīt saviem ierindas cilvēkiem skaistas pasaciņas cik tīk, jo saviem vadoņiem ir jātic- viņi nekad nemelo.
  • 13
  • 1
par brīvu Latviju brīvā Krievijā!
p
tautu draudzības vārdā un vienotā frontē - uz priekšu!
  • 1
  • 4
jā Burkān!
j
par tiem latviešu ideāliem cīnās tikai krievu SC...he he!
  • 2
  • 4
Burkāns
B
Kāds sakars šai apvienībai ar nacionālajiem ideāliem? Tāds, kašie ne darītu, visur piebāž klāt nacionālos saukļus. Ar pašiem ideāliem kā tādiem absolūti nekāds.
  • 10
  • 0
Domāju, ka
D
par provokātoru klātbūtni NA varam nešaubīties. NA vadībā joprojām darbojas "baķkas". Dzintara - kā principiāla nacionālista pozīcijas tiek apzināti novājinātas. Bet cerams, ka tie tiks atmaskoti un "izmesti" pirms Saeimas vēlēšanām.
sorosīts
s
"Principiālais nacionālists" ir tā iespiests starp Fantomasa un Mežakaķa skrūvspīlēm, ka knapi var paelpot.
  • 6
  • 0
Vārds
V
ja izmetīs visus zagļus un shēmotājus, tad tur neviens vairs nepaliks!
  • 11
  • 1
U>Tur ir 2 problēmas
U
Ja būtu lielāka pārstāvniecība valdībā,NA būtu nobalsojusi pret paātrinātu eiro ieviešanu un nebūtu atteikusies no samazinātas-12% PVN likmes pārtikai?
Lietu ievelk?
L
"Lieta" ir no pirksta izzīsta!
skala gaisma
s
Ominasis advokaati LV tieslietaas, resp., ielaist āzi par dārznieku?
NA!
N
Cik ilgi var izlikties?! Maskas krīt!
???
?
NA līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš otrdien oficiāli iecerējis no amata atsauktā tieslietu ministra Jāņa Bordāna vietā izvirzīt Rīgas domes deputāti Baibu Broku. ???????????????????????????????????????????????????????? Baibu Broku, Ominasis advokaati?: D
"baķkas" partija
&
Diemžel, NA jau tradicionāli nostiprinas par viskorumpētāko politisko grupējumu. Par to, kādas biznesintereses ir NA vadībai bija labi redzams "Nekā personīgi" intervijā ar Bordānu. NA izmanto nacionālo retoriku tikai lai izpildīt polit.pasūtījumus no saviem sponsoriem. Latvija viņiem nemaz nerūp.
Likums
L
Koalīcijas līgums, tās ir līgumattiecības un tas nav tiesību normatīvais akts, attiecīgi, ja kāda no pusēm nepilda līgumattiecības, tad tas ir civiltiesisks strīds. Pamatojaoties uz minēto, lai no amata noņemtu Bordānu, ja viņš tam nepiekrīt un es viņa vietā arī nepiekristu, ar koalīcijas līgumu ir par īsu. Tāpēc NA tagad presē Dombrovski, lai iegūtu valdības atbalstu, balsojumā, par neuzticības izteikšana.
Likums
L
Interesantim ko gan tas maina, paši NA apliecināja, ka runāts ar Baibu Broku, kā tieslietu ministra amata kanditāti. Paskatamies CVK mājas lapā ko viņa raksta par sevi 2013.gada 1.jūnija pašvaldību vēlēšanām, ieņemamie amati Latvijas Maksātnespējas administratoru asociācija -Sertifikācijas komisijas locekle!!! Gaidis Bērziņš Agneses Strodes (eks. Kveska) laikā Maksātnespējas administrācijā veica jauno administratoru apmācību, tāpat gaidis Bērziņš bija tieslietu ministrs laikā, kad tika izstrādāts un pieņemts kaunais maksātnespējas likums. Un tā visa ir tikai daļa no rūpīgi izstrādāta mehānisma, ja tai virzienā sāktu rakt, tad tautai atklātos prātam neaptveramas lietas. Bordāns sāka rakt, paskatieties kas uzreiz notiek?
Jau dzirdējām, ka
J
Broka darīs to, ko vajag partijas "naudas maisiem"...Tāpēc tāda steiga! Negaidiet vairs, ka balsosim par jums! Gribam valsts patriotus, kas BEIDZOT domās par valsti!
man
m
izskatās, ka NA sev izdarījusi lāča pakalpojumu. Ja publiskā telpā izskanējušie ministra apsvērumi par tandēmu starp tiesām un administratoriem izrādīsies ar segumu, tas vien metīs ēnu un NA un skaidrs, ka nevairos viņu atbalstītāju skaitu. Cerams, ka Dombrovskim šajā jautājumā pietiks veselā saprāta. Skaidrs, ka ar NA nevar iet izlūkos-nav uzticami partneri
sultans
s
Nedrīkstētu aizmirst, ka Fantomass un "Pūt vējiņi" personāžs ir Maksātnespējas administratoru likuma autori- viņi vistiešākā veidā ir atbildīgi par pašreizējo patvaļu šajā jomā un viņi nu nekā nav ieinteresēti veikt reālas izmaiņas likumā, jo tas vistiešākā veidā apdraudētu Antonijas ielas mafijas ienesīgo rūpalu. Pastarpināti tas viss apdraudētu naudas plūsmu uz NA kontiem un sekmīgu startu EP un Saeimas vēlēšanās.Papildus tam "Pūt vējiņi" personāžs ir Ķemeru sanatorijas izlaupīšanas juridiskās shēmas autors.
  • 10
  • 2
sultans
s
Nedrīkstētu aizmirst, ka Fantomass un "Pūt vējiņi" personāžs ir Maksātnespējas administratoru likuma autori- viņi vistiešākā veidā ir atbildīgi par pašreizējo patvaļu šajā jomā un viņi nu nekā nav ieinteresēti veikt reālas izmaiņas likumā, jo tas vistiešākā veidā apdraudētu Antonijas ielas mafijas ienesīgo rūpalu. Pastarpināti tas viss apdraudētu naudas plūsmu uz NA kontiem un sekmīgu startu EP un Saeimas vēlēšanās.Papildus tam "Pūt vējiņi" personāžs ir Ķemeru sanatorijas izlaupīšanas juridiskās shēmas autors.
  • 21
  • 0
bite
b
NA uzvedas kā prastas tirgus bābas. Vai tiešām tur visi ir tādi, vai viņu rindās iefiltrējušies provokatori, kuri jauc gaisu?! Nav saprotama viņu uzvedība!
Jukums
J
Manuprāt, šoreiz NA smagi kļūdījās un nu ļoti riskē pazaudēt turpat vai pusi potenciālā elektorāta. Kas viņus spieda uz šādu rīcību, pagaidām varam tikai minēt. Nepārliecina viņu arguments ar Bordāna piedalīšanos citas partijas veidošanā, bet - ticama liekas versija, ka viņs ir patraucējis kādiem naudasmaisiem turpināt īstenot ierastās shēmas.
?
?
"NA politiķi izliekas, ka nav dzirdējuši" - bet vai Jūs neesat pamanījis, ka pēdējā laikā pie ausu ārstiem gaaaras rindas? NA nav laika izstāvēt. :-) Patiešām jocīgi!
  • 6
  • 1
Pavisam jocīgi
P
Pats ministrs apgalvo, ka savu darbību saista ar NA, bet viņam netic (taču TV intervijās viņa sacīto nevar apšaubīt, ne tā?). J.Bordāns apgalvo vienu, bet NA politiķi izliekas, ka nav dzirdējuši viņa teikto. Absurds.
  • 23
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas