Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Brigmanis: Saskaņas centrs savas iespējas šajā Saeimā ir izsmēlis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
membrāns
m
Čelovek,es jau 1971 gadā zināju, ka LATVIJĀ vārds 'krievs' ir LAMUVĀRDS.Tajā gadā es beidzu Murjāņu sporta skolu.Tātad tā plaisa starp divām 'kopienām' ir SEN ZINĀMA PATIESĪBA.
Человек
Ч
В чем огромная, историческая заслуга Ушакова и Линдермана -- что они, наконец, открыли миру национализм и нетерпимость. Они открыли трещину в сознании местных жителей. Они открыли трещину между двумя общинами. После их хода уже никогда и никому не объяснишь, что ЦС в оппозиции из-за политических принципов. Нет. Принцип только один -- этнический. Это главный принцип латвийской политики.
Vārds
V
ej tu kaut kur citur vemt savas glupības, pilns internets ar idiotiem, pieriebies
  • 0
  • 0
komunisti
k
izskatās, ka zzs ta pati nelaime
imitācija
i
Tā kā ir redzams ar ko darba laikā nodarbojas ZZS, tad ir pienācis laiks visām partijām katru nedēļu publiski atskaitīties par paveikto---man kā vēlētājam šī darba imitācija ir apnikusi
blefs ?
b
Hmm, - citās ziņās raksta: "Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) būtu gatava sadarboties ar Zatlera reformu partiju pametušo "Olšteina grupu" un nodrošināt viņiem "daudz lielākas politiskās izaugsmes iespējas, nekā viņiem ir patlaban", apgalvo Saeimas ZZS frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis." Priekš kam viņiem Olšteina grupa, ja SC esot "norakstījuši" ?
Vārds
V
nu, pastāv teorētiska iespēja, ka zzs tiek pie varas, bet zatleristiem tad nav izdevīgi palikt koalīcijā, ja viņi grib nākamajās vēlēšanās tikt atpakaļ ... tad visdrīzāk zatlerieši aiziet opozicijā un vēlēšanās vienotība un zzs paliek aiz borta, jo visi mēsli sakritīs uz šiem (mēslu būs daudz) ja zatleristi sačupojas ar lembergu, tad var klapēt savu partiju ciet un krāmēt čemodānus, ir repšes variants un izskatās, ka veidosies vēl kaut kas principā lembergs var izstiepties vai sarauties, bet komunistiem naksies aiziet - dabas likums, viņu laiks beidzies
  • 0
  • 0
Frost
F
ZZS + NA + Olšteina banda + Vienotība = 55 Ja ZRP pēc tam patriec Zatleru un top par RP, tad ir 67 - vajadzīgas divas trešdaļas, un Saeima var pieņemt valstij svarīgus lēmumus, nerēķinoties ar SC,
  • 1
  • 1
politalogs
p
Ko sis pretigai gluna vel prognoze? Kapec sis komunistu pabira Birgmanis un vina vadita zagluu n degradatu banda ZZS neuzstaj uz to, ka Latvija ir nekavejoties japienem likums par to, ka visas Latvijas valsts skola, macibu iestades, visos Latvijas valsts un pasvaldibu bernudarzos macibu programmas ir janodosina 100% Latvijas valsts valod- latviesu valoda no sis gada 1. septembra? Ir tacu nenormali un pretlikumigi sis 20. gadu situacija Latvijas valsti, kad valsts valoda ir noteikta latviesu valoda, tacu Latvijas valsst teritorija dddaudzas skolas, macibu iestades, bernudarzos apmacibas notiek svesvalodas un turpinas okupaciajs rezima saglabasana, nodrosinot okupantu pecnacejus ar okupantu valodas- krievu valodas apmacibam atjaunotaja Latvija. Latvijas politki, prezidenti,ministri, ieredni, Saeimas deputati ir degradeti, neizglitoti, slinki, alkatigi, augstpratigi, ciniski, kuri spej tikai domat par savu privato labumu, ka apmierinat savas alkatigas rikles un savus zemiskos instinktus, kompleksus.
Bet KO
B
tad ZZS atbalstīs, ar KO sastrādāsies ?
Troll
T
Vai tad ZZS jau tagad neatbalsta Konsolidovski ar visiem viņa briselēm iztapīgiem gājieniem? Pēdējais bija pat pāri mēram - atbalsta finanšu pašierobežošanospar to, ka Konsolidovskis "briselēsČ2 iestāšoties par lauksaimniecības maksājumu palielināšanu zemniekiem. Konsolidovskis tikai māja ar galvu, ne šis par ko iestāsies, ne ko panāks... Tieši šis punkts bija tas, ko vajadzēja biedēt ar referendumu, jo tikai tā "briseļi" piekāpjas, - tikai tā citas mazās valstis savu panāk un izcīna. Tāpēc var teikt, ka ZZS ar savu toleranci un rātno pieklājību pret valdošo koalīciju šoreiz nomīza garām - Konsolidovskis nebūs tas, kas zemniekiem briselēs kaut ko panāks. ZZS kā opozīcijai vajag būt daudz asākiem un parādīt zobus.
  • 0
  • 2
un
u
nomainis nosaukumu un rules talak
  • 0
  • 0
Arturs M.
A
Ušakovs jau domē NEKO nedara-griež lentītes,atceļ un ieceļ kaut kur savus SC locekļus un VISS.Ā,aizmirsu,būvē puķu tirgotavas,dārgākas,kā Pilis!:D
Arturs M.
A
Ja pareizi,-katju NAMINJUS!:D
  • 1
  • 0
:)
:
Vēl aizmirsāt kaķu mājiņas.
  • 4
  • 0
puaro
p
Par nākošajām vēlēšanām runājot-ja situācija kopumā valstī nelabosies (un situācija eiropā par to neliecina), tad tautu ''pacelt'' uz vēlēšanām varēs tikai galēji apstākļi(nu, līdzīgi valodas referendumam). Vēlētāju aktivitāte visticamāk būs ļoti zema, un saeimā iekļūs tās partijas, kuru elektorāts ir apzinīgi atbalstošs savējiem-tie būs galēji radikālie(piedodiet, bet pēc principa ''sitiet latviešus/krievus''). Šaubos, vai kāda no pašreizējām opozīcijas partijām iekļūs pašreiz esošā sastāvā, viņi noteikti pārgrupēsies un radikalizēsies, vismaz sc. savukārt, pašvaldību vēlēšanās, kas strauji tuvojas, SC visticamāk pārņems pilnībā varu lielajās Latvijas pilsētās, kur ir daudz pilsoņu-nelatviešu un latvieši varēs tikai žēli vaimanāt ciematos un viensētās pēc tam (jo valodas referenduma iznākums latviešiem jau būs aizmirsies, bet krieviem gan nē).
antipuaro
a
Tu saki, ka latviešiem ir tik švaka atmiņa? Vēlēšanas ir tuvu, tādēļ sauklis "'krievi nāk" būs vēl topā. Prognozēju, ka D-pili un Režicu krievi noturēs, bet Ušaks mēra krēslu neredzēs kā savas ausis. Un viņam nepiedos nevis to, ka viņš atbalstīja krievu valodu, bet to, ka viņš ir vienkārši stulbs, jo nejūt ētiskas robežas, bez aiztures spēj oponentam gļēvulīgi iespert vissāpīgākajā vietā. Tāds cilvēks paņirgs par savu vecāku slimībām un savu bērnu neveiksmēm mīlestībā.
  • 2
  • 0
Trahtenbergs
T
taapat kaa komunistu bloks kurš saucaas trubas zaļie ZZS, lembes kabataspartija , interesanti vai lembe veel uztur šo caurkritušo partijeli???
Janka
J
Nu ko, tad rudenī referendums un jau nākošgad jauna Saeima...
@
@
Kāds vēl šajā Saeimā? Un referenduma organizēšana? Un Biškekas solīšana? Un puķu būdas par teju 3000 Ls kv.m.?
Dr.xy
D
Brigmanim un parejiem Latvijas politikiem: izbeidziet vienreiz izplatit sabiedriskaja telpa savus mulkigos paredzejumus! Ta vieta pildiet savus pienakumus,ka politiki,izpildot visus LR un starptautiskos likumus. Soda likuma 69.punktu par Valsts nodevibu,ES likumus par dazadu politisku apvienibu un atsevisku personu darbibu,lai gastu demokratiski ieveleto valdibu,sada riciba pec ES likumiem tiek skaitita ka terorisms.Par Valsts nodevibu tiek skaitita ari Valsts ekonomiskas sistemas grausana. Visi sie likumi attiecas uz SC,PCTVL,Dzimta valoda un vel citam pretvalstiskajam apvienibam,un atseviskam personam.
Dr.yx
D
"gastu" raksta ar "z" - "gāztu". Iedzer nomierinošos un alkoholu pa virsu!
  • 0
  • 3
Zoja
Z
Nesapratu, par ko īsti ir stāsts. Kāda ... tiek pieminēts valodu jautājums? Brigmaņa k-gs, tāda jautājuma nav, latviešiem uzspiestā tēma ir noņemta no dienas kārtības! Ja ir diskutējami jautājumi, kuros saskatāt savu kreisumu un radniecību ar SC, klājiet vaļā
!
!
SC nelīdzēs ne Bērziņi , ne kādi citi kociņi ar latviskiem uzvārdiem . Sevi viņi ir parādījuši kā Kremļa rokaspuiši un tādi paliks uz mūžu.
Troll
T
Iespējams, Brigmanis ironizē par Elksniņu ar viņa latvisko uzvārdu, kurš tagad izvirzās priekšplānā. Letiņiem nevar uzticēt Kremļa lietu bīdīšanu. Tas bija skairs pat padomju laikos, kad "vecajās republikās" gandrīz ar uguni tika meklēti krievi ar latviskiem uzvārdiem, piemēram, tika atrasti divi Rubeņi. Vietējiem komuņakiem Maskava neuzticējās arī tad, ja sieva - krievuška, Rubiks te ir izņēmums, bet arī specifisks gadījums. Viens no mūsdienu brašākiem krievisma kareivjiem - Andrejs Tolmačovs - grib latviski saukties par Andri, ar to cerot nomakšķerēt arī kādas letiņu balsis par "graždanstvu" visiem ieceļotājiem. Viņš saka - visas metodes ir labas, ja mērķis ir cēls ;-)
  • 8
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas