Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Brigmanis: ZZS tagad balsotu par Šlesera izdošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
extreem
e
ZZS skaitās konservatīva partija un man būtu tiešs jautājums Brigmanim, ko viņš domā par šo: Attiecībā uz valsts uzbūvi, konservatīvisms uzsver valsts amatu saistību ar institūcijām, kuras ir stipri atkarīgas no sabiedrības un veidojušās nevis abstrakti, bet ilgas sabiedrības attīstības un politisko vajadzību apzināšanas gaitā. Tādējādi konservatīva valsts pārvalde nozīmē ne tikai institūciju autonomiju un varas dalīšanu, bet to tiešu saikni (vērtību ziņā) un atkarību no sabiedrības kopīgā labuma. ''Malači'', sabiedrībai bija tas ''gods'' vērot tiešsaistē Jūsu dubultmorāles bagātīgos augļus! Par to LIELS ''PALDIES''!!
skuķis
s
ZZS savā ampluā - runā vienu, dara pavisam ko citu, tad ATKAL ATTAISNOJĀS. Senila, tagad jau pamatīgi ''apšmucējusies'' partija, kura cer,ka ir vēl naivā iepr.desmitgade. Šādas, atvainojiet, ''mazas'' kļūmītes nepiedod, tas ir tāpat kā ar ķirurģiju - viena sīka neprecizitāte un tu esi līķis. Lai kā brigmanis te nepūlētos attaisnoties, tauta atcerēsies....ceru,ka vismaz līdz nāk.vēlēšanām. Kā man tas viss patīk - uz tādu ''laimi'' pat necerēju,ka ''šamējie'' tik prasti un klaji izgāzīsies,parādot savu īpašo morāli...arī SC. Urrāāā!!
Jūlijs
J
August, August! Vai Tev to vajadzēja? Kopā ar Saskaņas centru panākt, lai prezidents atlaiž saeimu? tas tacu notika tikai Jūsu vienotā alsojuma dēl! Nostāties pre Ģenerāl prokuroru un tiesu varu? Kas, viņi kādi stulbeņi, ja lūdz saeimai, tātad tas ir nopietni. Bet Jūs jau šādu savu nodevīgo dabu esat ne reizi parādījuši! Arī citos balsojumos ejot ar opozīcijas SC. Kāpēc? Vai tad Jums nebija jāstrādā pozīcijā ar premjera partiju? Jums tika parādīts gods - Jūs paņēma pozōcijā, nevis VL vai PLL? Un ko darāt Jūs? Visu laiku uzmetat? Ko tas par Jums liecina? Ka Jūs easat nodevīgi, pērkami un uz Jums nevar paāluties. Tas jācina visiem vēlētājiem turpmāk!
ha-ha
h
Kāda divkosība, dubultā morāle!
jop jop
j
tagad ari redzams Zatlera lemuma dziednieciskais speks- politiki sak domat ar galvu un reekjinaties ar sekam. zhel protams, ka tas valstij izmaksas kadus paris miljonus referenduma, bet skola maksaa naudu :)
hmmm
h
August, ned...s. Ja tev būt laika mašīna, tad jūs nevis balsotu pret Šleseru, bet labprātāk atgrieztos zoodārzā un nevirzītu Zatleru. A, taga, jums škrjoba par to, ka tas pērtiķis, kuru jūs izvilkāt no būra četrus gadus atpakaļ ir visiem par pārsteigumu pārtapis ... par cilvēku.
liene
l
ar šausmām jādomā kādus vēl lēmumus viņi ir atbalstījuši nelasīdami un nesagatavojušies
nita
n
shie grib lai vinjus jaunaja saima ievel tapec met kazokus uz otru pusi. iesaku apskatities filmu,, pie bagatas kundzes,, ir ko padomat cik talredzigs paregojums latvieshu tautai.
ierindnieks
i
ir tā, kā jebkuras rupjības , arī internetā, nav vēlamas- rupjības un emocijas ir vājo pazīme. Brigmaņa kunga- kas būtu bijis, ja būtu bijis, kārtējo reizi apliecina ZZS konsekvences trūkumu attiecībā uz nacionālās drošbas interešu prioritāti valsts ierēdņa darbībā un valsts vienas no vadošām politiskās partijas vadītāja divkosību, cenšoties pielāgoties notikumu gaitai ( to sauc par politisko hameelonismu). Latvijas vēlātāji vairākas reizes ir devuši iespēju ZZS sevi realizēt varas mehānismā ( joprojām reitingi un atbalsts ir zīmīgi lieli) un no Latvijas vēlētāju tālākās politiskās gribas (vai gribas trūkuma) ir un būs atkarīgs, kuri spēki un morāle ievēlēto pārstāvju rīcības izpausmē būs vēletāju gribas un morāles pārstāvju "spogulis". Cilvēks (i) un cilvēku daba (īpasības) nemainās , pielāgojoties apstākļiem- kad būs iespēja, tās atklāsies pilnā spektrā.
nekā personiska...
n
..bet kāpēc tagad??? tāpēc ka ''bikšelēs iesprucis..nesmukums''?? ..RUNĀ VIENU..DARA CITU..MELO ACĪS SKATĪDAMIES!!!!!!!!!
trusis nejaukais
t
vienārdsakot - daspēlējās Augusts, abi ar to kumēdiņu meistaru no Puzes ciema, sen jau Augusts par pajolu sevi pataisījis. cilvēks bez godavārda. pretīgs gļumjš tips, cerams vairs nekad nesēdēs saeimā.
alma palma
a
noraustījies drusku ir, bet kauna pazīmes nav, ko cerēt parādāmies. ak, tavu muldēšanu! samelot tikpat vienkārši, kā divus pirkstus..
Igors
I
Tas tikai vēlreiz parāda to ,ka Zatlers pareizi izdarīja , rosinot pielikt punktu dažu darboņu nu jau pārāk lielai nekaunībai. Neviens sevi cienošs cilvēks neļaus padevīgi pakļauties kaut kādu spekulantu diktātam - Zatlers savā mūžā ir Latvijai devis nesalīdzināmi vairāk , nekā daži , no ķēdes norāvušies nekauņas. Nogājuši jau tik tālu , ka spļauj visam virsū , liec viņiem kādus vien dokumentus gribi !
piķis
p
Kad tad deputāti ir nākuši uz darbu sagatavoti? Saki labāk, ka īkšķa rādītājs bija pohains:)
Dārznieks
D
Līdz šim likās, ka Zatlers tāds lēnīgs. Izrādās, ka Brigmanim tikai šodien "pieleca", ka Zatlers aizjājis garām jau sestdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas