Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Dombrovskis: Neveiksmi cietušie ministri uz amatiem vairs netiks virzīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
minka
m
Dombrovskis nevarēja iet pret vēlētāju gribu, bļaujiet kā gribat! Aizmirsāt L.Mūrnieces lietu - kā jums tas patika? Nevajag visu ko Dombrovskis dara noniecināt! To var rakstīt tādi pamuļķi kā Zvirbulēns, jūras mandarīns u.c.
Piedod
P
bet nav jēgas salīdzināt šajā situācijā Mūrnieci ar Štokenbergu. Mūrniece kā IeMinistre varēja tikai tiešām skraidīt ar pisķiku pa jumtiem, atšķirībā no Štokenberga, kurš reāli arī strādāja.
  • 2
  • 0
DARBS
D
žēl Štokenberga! Pildīt savas ministrijas un vēl citu ministriju darbu nav viegli. MALACIS! VISPĀR VĒLĒTĀJI NOSODĪJA TO KURŠ STRĀDĀJA.ŽĒL.
Alo
A
ĢVK ir vienaldzīgs, bet Štokijs bija viens no retajiem, aks spēja lietas virzīt uz priekšu. Kaut vai tādu gadiem muļļātu leitu kā teritorālo reformu. Neviens nebija gatavs uzņmties šo nepopulāro soli (jo visiem nekad nebūs labi un skaidrs, ka būs vēl procesā jāveic uzlabojumi). To lēmumu vajadzēja pieņemt un Štokijs nenoraustijās... diemžēl arī tie, aks pret viņu tik cītīgi cīnījās, zina kāpēc to darīja, jo Štokijs var paveikt leitas, ko citi atsakās darīt un noraustās.
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
Gļēvais un Vienotības un premjera biroja dāmīšu stumdītais Valdis Dombrovskis kļūvis vēl nepieņemamāks, pat pretīgāks. Štokenbergs labi pastrādāja Tieslietu ministrijā, glāba Vienotību, aizvietojot pakaļkājas aptaisījušo Mūrnieci un ilgus mēnešus izvelkot 2 ministrijas, nepelnīti stutējot arī Dombrovska "prestižu" un nopelnus. Ar Štokenberga uzmešanu šis Dombrovskis vēl vairāk nostiprinās savu bezprincipiālā ciniķa iespaidu. Kā cilvēks pretīgs, kur nu vēl valstsvīrs.
stingrā mamma
s
Kantaines Lāčukam kaut kas ar loģiku un prāta spējām nav labi. Nolikt līdzās Kristovskim, Kamparam Štokiju? Kas var būt stulbāks par šo?
  • 0
  • 0
murgojums
m
> augstākā izglītība, tostarp laba reputācija. - - - Laba reputācija nebūt nav augstākās izglītības sastāvdaļa.
murgojums
m
Lembergs, protams, ir maita, zaglis. Taču kāda jēga no tiem 145 sējumiem, ja valsts zaudējusi jau 3 lietas pret viņu, un tagad rit ceturtā. Par ko tā prokuratūra un KNAB naudu saņem? Haltūrēt mēs visi mākam. Kur ir rezultāts?
  • 3
  • 0
To murgojums
T
Pilnībā nepiekrītu Jums - lūk, biedrs Lembergs ar Komunistiskās partijas augstākās skolas izglītību un reputācija arī lieliska - tikai 145 apsūdzības sējumi...
  • 1
  • 1
Ieva
I
Ja šamējie neredzēja, ko savā darbā varētu nožēlot, tad vajadzēja arī godīgi teikt: citu partiju ministri, kas cieta neveiksmi.
Muļķīgi, Dombrovski
M
Palasi LETU, ko tur raksta, kas apmaksāja Štokija reklāmas. Vismaz divās iestādēs Tev kaut kas bija sakārtots - TM un IeM.
zvirbulēns
z
A premjeri, lācīt, Tu tiksi virzīts?
F...
F
..un kremļa stabulīte- pabriks?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas