Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Dzintars: Viens no Krievijas plāniem ir Saskaņas un pērkamu latviešu partiju valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Loze
L
Levītu partija ir Visu Latvijai. Neticu viņu meliem. Dombravu uzskatīju par vienigo godīgo, bet , kad palasīju, ka nespēja uzrādīt izslavētos ziedojumus, MEĻI UN VĒLREIZ OPORTŪNISKIE MEĻI KOPĀ AR VIENOTĪBU!
to Rihards ar turpinājumiem
t
Tad varbūt vienreiz ir pienācis laiks apvienoties un par katru Satversmes pārkāpumu griezties tiesā? Iespējams, ka tas vēl vienam lielākajam cenzētājam Delfu amatpersonām varētu likt pārdomāt savu politiku ar iespējamo alternatīvu portālu slēgt, jo prasību apjoms un tiesvedības varētu būt milzīgas. Satversmē nostiprināto normu pārkāpums viennozīmīgi, automātiski rada būtiska kaitējuma sekas!!! Līdz ar to tas ietekmē arī iespējamo prasību apjomu!
To Rihards ar turpinājumiem
T
Interneta portālam “Tvnet” 2011.gada martā nomainījušies akcionāri, par vienīgo portāla īpašnieku kļuvis skandināvu mediju koncerns „Schibsted” ar savas Igaunijā veidotās meitas kompānijas „Schibsted Baltics” starpniecību. Pirms tam portāls pastarpināti saistīts ar A.Ēķi un viņa vadīto televīziju darbību. Portāla īpašnieks ir Britu Virdžīnu salās reģistrēts uzņēmums “KINGFISHER UNIVERSAL LIMITED”. Vēsturiski tā īpašnieku sarakstā bijusi Īrijā reģistrēta firma “GRAFTON ENTERTAINMENT CORPORATION LIMITED”. “Tvnet” valdes priekšsēdētājam Ivaram Baulam pieder SIA “Grafton”, bet šajā uzņēmumā kā īpašnieks un amatpersona darbojies LNT un TV5 pārdošanas direktors, A.Ēķa līdzgaitnieks un LNT vadošs darbinieks Guntars Traubergs.
to Rihards ar turpinājuemiem
t
Tā galīgi nav, ka tevis minētie cenzori un Satversmes 100. panta pārkāpēji pilnīgi nav atrodami. Apollo akciju turētājs it kā ir TV net, par kuru ir atrodamas sekojošas ziņas par piederību:
j
Bet iedomāties,kāpēc cilvēki balso par Saskaņu ,protams, neviens politiķis nevar.Vai ne?Visur tikai Krievijas roka.
NA
N
Ja NA ir tīra, tad kāpēc Parādnieks lobē komunista Lemberga (bez personas koda) intereses Ventspilī?
Varbūts Taurētājs
V
Nav manāms, ka nacionālisti atbalsta tautu vairāk, ka tie atbalsta savu partiju.
hrv0301
h
MAN NĀK TIKAI SMIEKLI SKATOTIES UZ KREMĻA PUĢEĻU TRAKAJĀM PŪLĒM TAI LATVIEŠU MEDUS MUCAI PIELIET KĀDU SAMAZGU SPAINELI ! BET JĀSAPROT TAK JO KREMLIS VISU LAIKU PLĪKŠĶINA SAVU PĀTAGU ! TĀPĒC JAU ARĪ TVNETs LIEN NO ĀDAS ĀRĀ LAI TIK PAKALPOTU SAVIEM KREMĻA SAIMNIEKIEM !
Bambaks
B
Ja NA nebūtu pērkami, tad viņi sen būtu izgājuši no tā saucamās "koalīcijas", viņi būtu reāli iestājušies pret piespiedu imigrāciju, TUA tirgošanu krieviem un par saprātīgu nodokļu p[olitiku. Tā vietā viņi ir atbalstījuši esošo kliķi, un reālas darbības vietā vicinājuši auseklīšus un atbalstījuši maksātnespējas mahinācijas. Vārdi neiet kopā ar darbiem.
Georgs
G
Vai tad tam Dzintariņam navapnicies atgremot to neonacista Jura Dobela sudu: krievi nak ??? Kaut gan tas, kurs dzimis sudos, sudu vienmer reklames unpropogandēs....
vaidelotis
v
Neticiet komentāriem, kurus raksta kremļa troļļi. Tie jums to vien stāstīs, ka Latvija ir neizdevusies valsts.Tāds viņiem uzdevums dots - nepagurušiem strādāt russkij mir labā.
varbūts Varžacs
v
Kam vajadzīgi Dzintars un NA, ja tie tikai pļāpā, bet aktivisti viņi nav.
haralds
h
http://balsosanasbriviba.lv/personas-kuras-balsoja-par-tautas-tiesibu-ierobezosanu/
  • 1
  • 0
Kārklu vācietis
K
Hugo no Liepājas kanāla arī pamodies....
vecis
v
pēc komentāriem spriežot letiņu vidū ir savairojušies zariņi,elksniņi ...steidzīgi atsvaidziniet krievu valodu un suņu valodu aizmirstiet
Dr.xy
D
Vai dazi ES un NATO Valsts Latvijas laikraksti sadarbojas ar Valsts ienaidniekiem no SC & "zalajiem zemniekiem" ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas