Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

FM piedāvā samazināt IIN līdz 20%, atcelt solidaritātes nodokli un saglabāt mikrozuņēmumu nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kā vīrs pacieš ?
k
kā vīrs pacieš viņas uzvedību ...?
Timrots
T
Izskatas, ka arzmju saimnieki, pec iestasanas bagato klubina, sak pec savam interesem regulet nodoklu likmes un vietejie vasali, nerekinoties ar vietejo nabadzibu ar visu kruti uzsak jaunas nodoklu reformas, un ta jau visus pedejos 26. gadus, politiskie idioti latviesu tautu ir izvelejusies par izmeginajuma trusiem vai zurkam..... Latvijas valsts ir bankrotejusi un latviesu tauta dzivo neiedomajama nabadziba, ja Latvija vel eksite nabadzibas pensijas 300 eiro/menesi un vergu alga 500 eiro/menesi, bet ministir sanem 4 000 eiro/menesi.
nedrīkstētu buht mazākas !
n
Pensijas Latvijā nedrīkstētu buht mazākas par 500 eiro !!!
  • 1
  • 0
V
V
Vienīgie ieguvēji no solidaritātes nodokļa atcelšanas būtu uzņēmēji, jo tādā veidā samazinātu ilgtermiņā darba spēka izmaksas, bet palielinātu nevienlīdzību valstī. Vieglāk nosaukt valstis kurās nav ieviests solidaritātes nodoklis, nekā kurās tas ir. Krievija, Ukraina, Moldova, Baltrievija un pārējās postkomunisma valstīs nav ieviests solidaritātes nodoklis, tad Latvija grib atkal pievienoties šim klubiņam
lētā darbaspēka valsts
l
Solidaritātes nodoklis un augstas darbaspēka nodokļu likmes ir ceļš uz lētā darbaspēka valsts statusa saglabāšanu
  • 2
  • 0
Muļķīgs komentārs
M
Solidaritātes nodoklis izstumj no Latvijas ne tikai augsta līmeņa menedžerus, bet arī viņu vadītās augstas pievienotās vērtības nozares.
  • 2
  • 0
Juris
J
Neapliekamo minimumu vismaz minimālās algas lielumā + par bērniem; minimālo un/vai vidējo algas nelietot kā koeficientu, rēķinot valsts/pašvaldību darboņu algas; katram valstiski garantēt cilvēka cienīgu ienākumu
Vārds
V
Kad finanšu ministre piedāvā atcelt solidaritātes ( progresīvo ) nodokli, tad viss ir skaidrs - grimstam dziļāk purvā...
To regresīvam :
T
Tas posms , kad pārnes nodokļu slogu uz darbiniekiem ar mazāko maksātspēju ir pagājis, jāpalielina vidusšķira valstī.
  • 2
  • 1
Attīstībai labākais ir regresīvs II
A
Ekonomikas attīstības posmā labākie ir regresīvi darbaspēka nodokļi
  • 4
  • 2
meh
m
Vēl pietrūkst 3 punktiņi, samazināt par 10% valsts pārvaldes liekēžu baru, palielināt pabalstus bērniem par 15%, izbeigt siltumnīcas apstākļu radīšanu bagāto galam - nodokļos nekādu atvieglojumu.
juris pigits
M Vēl pietrūkst 3 punktiņi, samazināt par 10% valsts pārvaldes liekēžu baru, palielināt pabalstus bērniem par 15%, izbeigt siltumnīcas apstākļu radīšanu bagāto galam - nodokļos nekādu atvieglojumu. meh Tagad lielveikalu ķēdes smaida vien par mūsu nodokļu sistēmu un netraucēti izved Latvijā radīto peļņu uz ārzemēm. Kas viņiem ir 85400 eiriķu nodokļu iekasēšanas griesti. tā viņiem ir tāda tikai dzeramnauda ko iedot sulainim restorānā. Bet par pārējo peļņas daļu šādai viena īpašnieka lielveikalu ķēdei no peļņas nekas nav jāmaksā. Smieklīgi. Līdz ar to vietējais lai i'nesapņo par kāda veikaliņa atvēršanu. Piparbodīte tikai var sapņot par 85400 lielu peļņu. Ja salīdzina nodokli, kādu samaksā veikalu ķēdes īpašnieks un piparbodītes īpašnieks, tad pirmējais maksā 0,0%, bet otrējais pilnu katušku. Līdzīgi ir ar vēja parkiem, Latvenergo, Rīgas siltumu..../.
  • 1
  • 1
senču ols
s
tas bars ir samazināms par visiem 30%
  • 7
  • 1
Raimonds
R
Shēmotāja Reizniece izmanto savas šahistes iemaņas, lai apkrāptu sabiedrību, jaunajiem uzņēmumiem prasot maksāt lielus nodokļus jau darbības uzsākšanas periodā. Daudzo izmaiņu mērķis ir novērst uzmanību no šī plāna. Samazinot atļauto apgrozījumu no 100000 uz 40000 eiro, normāliem uzņēmumiem vairs nebūs iespējams šajā nodokļu režīmā strādāt. Reti kuram uzņēmumam rentabilitāte ir vismaz 20%, tad sanāk, ka pat šādiem uzņēmumiem vienīgais darbinieks nekādi nespēs saņemt vairāk par minimālo algu.
tālskatis
t
2008. g. IIN bija 15% vairākās nodokļmaksātāju mazā biznesa grupās un nemaksātāju bija izteikti maz. Jau aizmirsies jeb - bail atcerēties?
Jauns rīts, jaunas idejas..
J
..un vai tāpēc Vairs neatkārtosies Andra Bērziņa «Kājiņu» scenārijs? Bet ja atkārtosies, tad kurš noticēs, ka ir visprār kāda jēga maksāt nodokļus un lēkāt pakaļ nodokļudzemdētāju histēriskām kaprīzēm?
Nevienlīdzība pieaugs!
N
Danas Reiznieces piedāvājums būtiski palielinās nevienlīdzību, nostādot vēl sliktākā situācijā ģimenes ar bērniem!
pēriens danu neiespaidos !
p
Parasts pēriens danu neiespaidos !
  • 1
  • 0
kautkas mainīsies ?
k
kad vīrs danu kārtīgi nopērs ... kautkas mainīsies ?
  • 1
  • 0
Vova
V
Milfam prātā citas domas, un dambrete.....
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas