Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ikstens: Saskaņas vājais rezultāts ir austrumslāvu vēlētāju sašķelšanas tiešas sekas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Tā noteikti nav. Jo EP vēlēšanas SC vēlētājam ir kaut kas tāls un nesaprotams, lieks. Un ārā tāaaads laiks. Saeimas vēlēšanās būs viss labi, kā saka Urbanovičs.
Vārds
V
Kas kuram LABS. Bet Urbanovičam līdz rudenim vēl JĀNODZĪVO - reizēm šķiet, ka šis Kangars bez mēra RIJOT pārsprāgs. Tas nemaz nebija jāsaka,jo tāpat ikvienam LABI zināms,ka EP SC vēlētājam ir tāla un nesaprotama. Toties TUVA un SAPROTAMA ir Krievijas agresija Ukrainā,un karš un asinsizliešana kā tāda. Tāpat tuvi un saprotami jebkādi meli un melu propaganda,un naids un posts, ko nes šī tauta ikvienam,kas ar to saskarē.
  • 0
  • 0
SL no FA
S
Tā kā pamatā šeit ir stāsts par EP nozīmi cilvēku dzīvē, un otrs moments ir, protams, vēlētāju reģistrs, bet tur mēs neko nevaram darīt, tās ir Eiropas vēlēšanas un tas ir absolūti nepieciešami. / Šādas konstrukcijas politologam un žurnalistēm ir par sarežģītu. Sākumā derētu noskaidrot atšķirību starp "tā kā" un "tā ka".
ir
i
Gribule! tas ir vāks.
zvirbullēns
z
Arī pati sev Grigule ir vāks,un to vēl redzēsat! Viņa gan Pornorāmā teica, ka esot REĀLI ievēlēta,bet viņu pašu viņas sagandētā un degradētā dvēsele arī REĀLI iznīcinās. Grūti ir iedomāt otru tika sagandētu un samaitātu raganu, ja nu vienīgi Bībeles Izebeli. Ak jā,un Vinetu Muižnieci.
  • 2
  • 0
arī viedoklis
a
Prieks, ka latviskās partijas ir saņēmušas balsu vairākumu un krievu ofensīva nav izdevusies.Acīmredzot uzrāvušies uz krievu sīkpartijām nevis sirdsapziņas pārmetumiem par Putina asinsdarbiem Ukrainā.
K-K
K
... Isiem vardiem sakot, un piebiedrojoties 'juras ergla' hipotezei, sis 'sekli lidojosais' sapnu politologs sajauc primaro celoni ar nakama limena reakcijam ... ... Sadas nepilnigas un nepabeigtas velesanu analizes kalpo kam ? ... Pat Usikovs saprata, ka 'eksremisti' esot saskaldijusi vina elektoratu - SAKARA AR KRIEVIJAS AGRESIJU PRET UKRAINU .. . ! ... REZULTATS: SX partijas noriets ...! ... Ir laiks izbeigt sadarbibu ar Kremla agenturam, un vinu Latvijai lojaliem biedriem ka braliem, un kaut vai pasam Usikovam, oficiali atzit okupaciju un pienemt tas sekas ka ari pievienoties kadai latviesu partijai pirms tie nav galigi zaudejusi uzticibu galigi ...
Ikstens,pretēji vienam otram dižpir
I
Latvieši atceras kādā purvā bija valsts, kad to saņēma Vienotība,proti,pensijas ko maksāt bija atlicis vien pāris mēnešiem. Un tādējādi PATEICAS. Ne tā kā dizpirži,kuri pie siles ATPAKAĻ nekādi netiek,un kuru atmiņa ir LĒMĒTA.
K-K
K
... Izklausas, ka parasti, pec kadas periferijas partijas sununas ideologiska vaditaja sastadita aizbildinosa zinojuma Centralai Komitejai par negaiditu sakavi kadas velesanas, lai tikai nosargatu savu adu no soda, vai vismaz mazinatu to ... ... To var nosaukt visiem zinama varda - APOLOGETIKA ! ... Bet politologam pust sadas absrahetas pilites demokratiska sistema nozime, ka tiesam kads te veljoprojam kalpo kadai sistemai, kas ir zaudejusi sakarus ar realitati ... !
.
.
Saskaņas vājais rezultāts ir pret Latvijas un kalpošanas Krievijai politikas sekas, ko SC izvērsa gadiem ilgi. Sašķelts elektorāts uz šim vēlēšanām bija arī latviešiem, tomēr latvieši saprata, ka tikšu salmu kūlējus kā citplanētiešus, ģībstošās Krievija aģentes, Operas zagļus un banānu solītājus vēlēt nedrīkst. DIevs svētī Latviju!
ok
o
tātad var BEZ REFERENDUMA likvidēt latu, un uzvareet. Būs turpinājums un, baidos, Jums nepatiks.Piemeram, netiks pazeminaats PVN paartikai. (Citur ES tas paarsvaraa izdariits, bet te - priekš kam? aitas taapat labi balso, varam cirpt taalaak)
Randy, BR-Deutschland & Latvija
R
Piemeram, netiks pazeminaats PVN paartikai. (Citur ES tas paarsvaraa izdariits, bet te - priekš kam?>>>>>>> No kurienes jums shaada informaacija? Pie mums Vaacijaa presee paaraadaas diskusija par PVN palielinaashanu paartikas preceem, principaa par PVN izliidzinaashanu visaaam paartikas preceem, protams uz augstaakaa gala (16%). Shodien Focus.de: Es wäre ein echter Reformhammer: Der Finanzausschuss des Bundestages fordert einen einheitlichen Mehrwertsteuersatz. Demnach sollten alle Produkte mit 16 Prozent besteuert werden – ohne Ausnahme. Lebensmittel würden dann zwangsläufig teurer. Der Finanzausschuss des Bundestages möchte die Mehrwertsteuer einer radikalen Reform unterziehen, berichtet die „Welt am Sonntag“ (WamS). Die Vorsitzende des Ausschusses, Ingrid Arndt-Brauer (SPD), fordert eine einheitliche Mehrwertsteuer von 16 Prozent „auf alle Produkte, ohne jede Ausnahme.“ Sie begründet das mit dem Wildwuchs innerhalb des Systems. „Mineralwasser 19 Prozent, Bier sieben Prozent – wie will man das erklären?“, fragt Arndt-Bauer.
  • 2
  • 1
Andris <Vārds
A
Repše ir VIENOTĪBAS pamatakmens ,Līdz JL nākšanu politikā !Tā ka PIEKLUSTI !
  • 4
  • 3
Andris< ok
A
Tiešām "" AK DIEVS "",kāds Latvijas valstī var būt REFERENDUMS tieši par ŠO JAUTĀJUMU ,jo vairāk ,ka 40 % dzīvo KRIEVISKI --DEMAGOĢISKĀ info telpā ...Dzirdot Latvijas valstī referendumus par tādiem valstiski svarīgiem jautājumiem ,pat VEMT GRIBĀS ...Ļatviešu ZURNĀLISTI --- Skaidrojiet TAČU TAUTAI !!!!!Priekš kā KRUSTPUNKTS LR--1 ,protams ,vēlams bez AIVA TOMSONA ......
  • 8
  • 3
Vārds
V
Nepatīk eiro? Vieglāk ceļot un norēķināties biznesā. Arī Lietuva tagad iet uz eiro un Ilvess jau sen Igaunijā ieviesa eiro. Vienotības politika ir Latvija Eiropā un domājošos cilvēkus tā uzrunā. Aitas balso par repšistiem, žagariem, bondariem un Vienoto Krieviju.
  • 21
  • 6
M
M
Sašķelts bija arī "latviskais" elektorāts, tikai latvieši nav muļķi un uz žagariem, bondariem, repšēm un citiem citplanētiešiem neķeras. Uzvar tas, kas reāli strādā!
Haris
H
Grigule strādāja tik reāli, ka šai pat būšot 2 vietas.
  • 5
  • 2
Dr.xy
D
Varbut,ka karstais laiks ir pie kaut ka vainigs,bet notiekti ne pie karteja zvaigznu petnieka,vai ari iespejama kremla deziniformacijas darbona murgojumiem. Jo raksta saturs norada,ka vins labaka gadijuma,ir nulle. Velesanu rezultats skaidri norada,ka beidzot Latvijas Valsts pilsoni ir sapratusi,ka okupantu salasnam nav ,un nekad nebus teiksana musu Tevzeme Latvija.
nu
n
Drīzāk par iemeslu ir totālais apjukums ''krievvalodīgajos''. Kopš sākās Krimas jezga, no Maskavas tiešu instrukciju, kas ir ''pareizi'', nav. Pie tam, vietas eiropirdamentā vajadzīgas tikai firmai Ušakovs&Urbanovičs un citiem vietējiem krieviskajiem sīkmaņiem, Maskava ceļ jaunu dzelzs priekškaru un tādām lietām uzliek. Rīkojuma balsot nebija, paklausīgie nebalsoja.
jūras ērglis
j
mana hipotēze, savukārt, ir, ka nevis vairāki saraksti bija tie, kas sašķēla t.s. "krievvalodīgos" vēlētājus, bet gan Krimas aneksija no Krievijas puses. Par SC vēsturiski balsoja arī vairākums Latvijas ukraiņu, kam ušakova & co nespēja skaidri nosodīt šo notikumu bija kā spļāviens sejā. bez tam, ne jau viss pārējais SC elektorāts ir pilnīgi antidemokrātiski domājošs un katram cilvēkam, kas kaut nedaudz spriež elementāru demokrātisku tiesību kategorijās, svešas teritorijas sagrābšana liekas nosodāma.
Vārds
V
Nu,tur nekādas S.Kalnietes reklāmas nemaz nebija vajadzīgas,ikviens godprātīgs latvietis varēja teikt, ka balsos par Dombrovski. Itsevišķi pēc ķengu kampaņas, ko atkal ĪSTĀ LAIKĀ latvjulapsa izspēlēja.
  • 0
  • 0
Atzīstama
A
pēdējās dienās bija S.Kalnietes reklāma, ka viņa balsos par V.Dombrovski. Reti Latvijā kaut ko tādu var piedzīvot. Paldies.
  • 11
  • 1
Ikstens kļūdās
I
Ikstens kļūdās, Vienotība rēķinājās ar 4 vietām. Aptaujas un mediji bieži ir neobjektīvi, patiesībā cilvēki uzticas tieši Vienotībai. SC kā Vienotās Krievijas partnerpartija Ukrainas notikumu rezultātā zaudējusi pat krievu vēlētaju uzticību. 19.03.2014. " Eiropas Parlamenta (EP) deputāte un viena no "Vienotības" saraksta līderēm arī nākamajās vēlēšanās Sandra Kalniete ir pārliecināta, ka viņas pārstāvētā partija iegūs labu pārstāvniecību arī nākamajā EP sasaukumā, bet viņa pati varēs turpināt darbu lauksaimniecības komitejā. Kalniete intervijā aģentūrai LETA stāsta, ka "Vienotība" vēlētājus Latvijā pārliecināšot ar līdz šim paveikto un profesionāliem deputātu kandidātiem, kuri zinot, kā "iegūt Eiropu". "Vienotības" saraksta līderim Valdim Dombrovskim viņa prognozē Eiropas Komisijas (EK) viceprezidenta amatu vai kādu amatu Eiropadomes vai Eirogrupas līmenī. Ilgu laiku jums tika prognozēta pirmā vieta "Vienotības" sarakstā EP vēlēšanās. Vai labprāt atdevāt šo vietu Valdim Dombrovskim? Labprāt atdevu vietu Valdim Dombrovskim, jo kurš gan cits Latvijā to būtu vairāk pelnījis."
  • 18
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas