Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Izaicinājumu pilnais budžets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vaine
v
AKA ūdens, kas satecēs deputātu kabatās.
GoodMan&ParexK&K
G
Toties Bauri Tukšiepauri ar Homo Sovetikusiem nekādus nākotnes izaicinājums nebaidās, jo atkal izlēmīgi savēlēs komūnistus, kangarpatriotus, naclopus un svoločus , lai boļševiku čekist&komsomoļci varētu turpināt izrīt Bauru valsti tukšu kāmēr Diblomasa gudrējas līdz debīlismam.
"0" mērķis = kļūda
&
Kas jauns raksts "Elektrības taupītājiem būs jāmaksā daudz vairāk" Komentārs: Viss pareizi. Pareizi ir tiekties uz optimumu un labklājību nevis uz nulli ! Neko netērēt, neko nedarīt, izbeigties .... ir kļūdains mērķis.
Pēteris
P
Notiek briesmīga nežēliga, visu aptveroša cīņa ar vecajiem,tagadējiem un nākamajiem izaicinājumiem.Dievs,esi žēlīgs!
neticu
n
neticu valdībai, kur ministru prezidentam labās rokas vietā sēž Arvils Ašeradens, kurš turklāt vēl ieņem ekonomikas ministra amatu. Vai trūkst kompetentu speciālistu?
lai vai kā
l
mēs izteiksim nosodījumu, bet tik un tā dzīvosim tālāk!
Andrejs
A
Kāpēc neviens valstī nav spējīgs ieviest progresīvo ienākuma nodokli, ko visā pasaulē valstis, ieskaitot Austrumeiropu, izmanto kā sociāli taisnīgāko nodokli un kā nopietnu valsts budžeta sastāvdaļu. Protams, valsts ierēdņi tam pretosies, atrodot 100 un 1 argumentu, bet tas ir beidzot jādara, lai budžetā būtu nauda un nodokļi būtu sociāli taisnīgi. Un šī izšķiršanās ir Kučinska un 100 gudro galvu rokās , kam ir jāsāk šīs reformas un tam ir jākļūst par nākošo vēlēšanu prioritāti un vadmotīvu. Pēc šī rādītāja arī ir jāvērtē Kučinska valdība.
Ezis UK
E
Kāds progresīvais nodoklis? To maksās 95% valsts darbinieku un tikai 5 to kas reāli strādā.Tā kā nesatraucamies, Latvijai šī lieta ir ''nepiemērota'' un ''nepielietojama'' un neieviešams,jo kā ganvalsts ''speciālisti''paši samazinās savas algas?
  • 1
  • 1
Juhans
J
Jo mazāki nodokļi bagātniekiem, jo vairāk naudas paliek apritē un tā silda ekonomiku.
j
j
jā, jā - vēl lielākus nodokļus nabagiem, ats viņus stimulēs izvēlēties kļūt bagātam. jo bagātāks, jo mazāk nodokļus, tātad stimulē kļūt bagātam :)
  • 1
  • 0
Tas tacu ir Zilitis !!!
T
Nu tasir Arprac ! Tik skaistai sievietei jaelpo sudsmaka . Bet otraja puse cauraudzitis . preteklitis ,vispar abi vini ir no serijas ,,Riebeklisi .. ,,
Kolts
K
Noladetie cukas, kretini ministri, prezidenti, ieredni, Saeimas deputati, cik ilgi jus alkatigie, egoistiskie izdzimteni ve merdesiet bada, nabadziba Latvijas tautu, kura dzivo nepieredzeta nabadziba, posta, pusbada un jau pedejo 26 gadu laika veikta genocida pret latviesu tautu tauta masveidigi izmirst nabadzibas un slimibu novardzinata. Ka tas var but, ka Latvija prezidents, ministri, ieredni, saeiams deputati algas sev ir pieskirusi 2 500- 3 500 eiro menesi, bet lielaka dala Latviajs pensionaru, stradnieku ir speista dzivot ar neicigajiem 300- 400 eiro menesi, kas ir desmit reizu mazak ka ministriem, deputatiem???? Kura ES valsti vel ir tada netaisniba, nevienlidziba??? Latviajs noladetie, alkatigie politki neierobezoti veic genocidu pret latvieus tautu un neviena ES institucija par to neuzstraucas un izlaiekas sos noziegumu spret cilveci neredzama.
ivars graudums
i
Nomierinies draugs un ienjem balderiaanu! Ja jau krievu firmas labaa darbaa pienjem tikai krievus un labus Pushkina valodas prateejus, tad ir labi ja valsts sektoraa straadaa latvieshi un nebrauc projaam!
  • 1
  • 0
Ezis UK
E
Biedri mūsu tas ir "valsts"jau ir 304 000 ir sasniegti 16% no iedzīvotājiem,no 2012 gada esam nodrošinājuši kāpumu no "nožēlojamiem" 286 000!! Pats svarīgākais šobrīd ir tālāka"valsts''paplašināšana,jo vēl 6000 biedriem katru gadu jānodrošina algas un vietas kur atsēdēt komfortablos."cilvēka cienīgos"apstākļos.Pilnībā ignorēsim faktu,ka Rietumu pūstošajā kapitālismā tikai 6-8% iedzīvotāju strādā valsts sektorā.mums ir Latvijas "specifiskie"apstākļi un katram "valsts"biedram ir kādi pazīstami ,kuriem vajag vietiņu ,kur atsēdēt līdz pensijai un kura nebūs 200 euro. Biedri turpinām sapulci ,kā labāk izklekerēt bezjēdzīgi šos nodokļus.
:):):)
:
No kurienes Jums tādi skaitļi par Rietumiem? Jāsaka, ka arī Rietumos katrai valstij šis skaitlis ir atšķirīgs, un, piemēram, Francijā ka tik nav 2 reizes lielāks:)
  • 0
  • 0
Vārds
V
Reizniecei bija laba intervija šorīt TV. Viņai ir pilnīga taisnība jautajumā par nodokļu progresivitāti - cik tad ilgi vēl šo jautājumu nerisinās, ir pēdējais laiks lai beidzot reformētu šo neloģisko, sociāli netaisnīgo, Krievijas modelim līdzīgo nodokļu sistēmu!
Tas tacu zilitis!
T
Arprac ! vinai jaelpo sudsmaka !
  • 2
  • 1
Ezis UK
E
Vārds vietā ,tomēr tikai nodokļu progresivitāte vien ,nelīdzēs.Tā skar "augstus"( reāli nekaunīgus) "valsts"amatus,kuri nevēlas zaudēt ne "piles" un vēl lielu daļu "valsts" ierēdņu ,privātos tas skar maz un daudz tos ,kuri ir "piezīdušies"pie "valsts" pasūtījumiem,skaidrs ka "vārna"vārnai"acī neknābj un vienīgi ja ES būs federācija to atrisinās. Nodokļu aprēķināšana ir padomju sistēmā,bezjēdzīgi sīki un reāli stulbi,tiek patērēts daudz laika un ļoti daudz darba spēka,kas padara šo sistēmu par ļoti dārgu. Cik tūkstoši cilvēku Latvijā ar aprēķināšanu vien nodarbojas? Cik tas izmaksā valsts ekonomikai,jo no tukša lejot iztukšītā,nekas nerodas. Padomju pasportistes taču nodzīvoja ar formu ž līdz 2005 gadam ,kad Eiropa to nogrieza.Tā kā Vārds liekas ka Padomju savienība ir dzīvāka par dzīvu arī šodien Latvijā,diemžēl.
  • 3
  • 0
Vārds
V
Paskatieties foto, kādi purni sēž Reizniecei pie katra sāna. Kamēr pie teikšanas būs prokremliskie un korumpētie Vienotības izdzimteņi, tie turpinās Latviju pārvērst par Krievijai līdzīgu zaņķi.
  • 5
  • 4
Kur palika raksts par CSDD korumpan
K
Nu jatiek vispirms gala ar sitam naudas lietam ? Naks jauni sudi ,un atkal vecie aizmirsisies !
Vilki
V
Šitiem te galvenā prioritāte - lai musulmaņu migrantu pūļi un rinkēvičam līdzīgie deģenerāti mūsu zemē būtu drošībā, labi paēduši un visas viņu kaprīzes tiktu apmierināras. Latviešu bērni un pensionāri, šitiem te nekad nebūs prioritate.
  • 0
  • 0
Edžus
E
Forša bilde, Reizniece - Ozola skatās uz to ar sabiedrībai bīstamām novirzēm slimo Rinku un domā - ah tu pretīgais pediņ !
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas