Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Izglītības ministrs: FM vēlas pedagogiem atņemt 6 miljonus un nepildīt solījumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vajadzeetu priecaaties
V
IIN par 1% jau samazināts 1000 Latvijas miljonāriem,Zaharjinu ieskaitot!
Fredis
F
Dīvaini gan. Ar Ķīli, kas tik to vien darīja, kā kaitēja izglītībai un zinātnei, Vilkam un Dombrovskim bija laba saskaņa. Nu IZM vada ministrs, kas cenšas atbalstīt savu nozari, tas izrādās Vilkam un Dombrovskim nepieņemams. Vai tas nav dīvaini? Izskatās, ka šī dīvainība izskaidrojama ar to, ka Vj.Dombrovskis tomēr piespiedis V dot naudu izglītībai. Tad nu Vilks un Valdis D. izliekas, ka viss ir OK, tikai izglītības ministrs it kā nerubī fišku. Pēdējam neticu, jo FM noliedzošā attieksme pret izglītību un zinātni ir jūtama jau sen. Diemžēl.
induss
i
Kad jūs ,reņģu ēdāju tauta no muļķu zemes esat pieredzējuši,ka Kāmja valdība ir pildījusi savus solījumus? Ceļu uz eiropas sili paši nobruģējāt,tagad jūs esat pie vienas vietas.Pļuriniet tālāk pa virtuvēm, garāžām, dārza mājiņām un rijiet tos krupjus tālāk, nespējnieku tauta!
taa stradaa valdiba
t
Latvijas valdiba glabj tikai miljonarus, lai vini nepazaudetu nevienu miljonu. Tur pieskir uzreiz 50 vai 100 miljoni, vai pat miljardu. Un algas sev un valdes paaugstina bez domasanas
arturs
a
Pabriks arī sūdzas ka naudu nogriež, Circene ar ko līdzīgu čivināja. Dienas jautājums - KURAM TAD PIELIEK?
Skaidrs taču,
S
ka tikai biroju vadiitaaju premeešanai un škaparpulkiem . Paga, driiz pasludinas konsolidaaciju, lai samaksaatu soda naudu par SAF liiguma laušanu un Grieļijas glaabšanai.
  • 1
  • 0
Comedia Del'Arte
C
Varētu teikt , ka jautri, ja nebūtu tik bēdīgi: Vienotība IzM atdeva plānprāšiem un Saskaņas Centram. Tagad dabūs pa pilnu programmu. Ķīlis Dombrovski jau nogānija, Kononova ar Slaviku turpina.
Pupu mizas
P
Vilks gaudo divas reizes – pirmo reizi, kad naudu sola, – otro reizi, kad solīto atņem. Un tā visu laiku līdz apčakarēšanas rekords sasniegts. Esiet pacietīgi – debesīs labāk būs!
ciniķi
c
Vairs nav ko teikt.Cinisms un bezkaunība.Neieredzu šo valdību!
Valsts ex-patriots
V
Kādi ministri ,tāds ministru prezidents, tāda valsts! Kamēr ir vēl kāds, kas maksā nodokļus, šī valdība un valsts nav uzskatāma par bankrotējušu. Tāpēc nelolojiet ilūzijas ,bet saņemieties un turpināt ciest.
  • 1
  • 0
nu gan par traku!
n
Nu pasakiet, vai šie nav no spīdzinātāju brigādes? Jo sliktāk cilvēkiem , jo labāk. Nekad, nekad, nekad vairs nebalsošu par šīm varas partijām.
J
Man patiik precizitaate, nevis pa skjiivi izsmeereets viedoklis!
  • 4
  • 0
haha
h
iejūtīgie kremļa brigāžu komentāri ;)))
  • 0
  • 5
J
FM ir no Vienotiibas.
  • 3
  • 1
Kase tukša
K
Vajag jau sacerēt kaut kādu pasacinu pedagogiem, lai attaisnotu zemās algas. Tādēļ acīredzot jau savlaicīgi tika iedarbināta ,, 6 miljonu sāga ,, .Tad Ķīlis it kā pazaudēja , tad Vilks it kā noskauda.....
zemās algas
z
Tu saki, ka 500 uz rokas ir zema alga???
  • 2
  • 4
Dr.xy
D
Vjaceslav, labak laicigi pazudi austrumu virziena kopa ar savas padomnieces no SC / Vienotas Launuma Imperijas & GKR & Bela Russ .
Hūgo Vācietis
H
nu VALDĪBA >MELO,MELO UN ATKAL MELO mēs jau esam pieraduši ! Man tik ir kauns par tādu ''valdību'' !
mazais letiņš
m
K.Ulmanis tādu valdību sen būtu iebāzis cietumā !
  • 6
  • 3
+++
+
Svarīgākais ir ieviest eiro. Propagandai nauda atradīsies. Izglītība nav vajadzīga. Eiropai vajadzīgs zemu atalgots darbaspēks.
Bet ir riebīgi.....
B
premjeram Briselē sviestmaize un ar desu............
  • 8
  • 4
j
Kā var nesolīt ? Kā var nemelot ?
Fiksais
F
Varbut IZM var nopublicēt plānoto budžeta sadalījumu, tad varēs redzēt, kur, kam un cik tiek dots. Vai portāl skolas.lv neizmaksāja jau tris miljonus no budžeta? Kāpēc tas portāls vēl līdz šai dienai nestrādā? Varbut piedzeniet os 3 miljonus! Cik vēl miljoni tiek tērēti bezjēdzīgi izglitibas sistēmā? Cik pati IZM gadā neiztērē - vai tur arī nav tuvu 10 miljoni tikai aparāta uzturēšanai? Un kā ar A klases biroju īri visdārgākajā Vecrīgas vietā - vai tur ari neaiziet miljons?
Kam ir A klases birojs Vecrīgā
K
???
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas