Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

JKP ceturtdien pie Saeimas piketēs pret Juraša izdošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valsts apkopēja
V
JKP ir tik tiesiska, ka iejot Saeimas ēkā, pat kājas noslauka tiesiski - noklājot uz grīdas LR tiesību aktus ))))
Prātotājs
P
Protams,ka Juraš izpauda "Valsts noslēpumu"-publiski paziņojot kādas summas "kunģiem" piedāvā kukuļos.Visi tak domāja,ka daudz mazāk,bet izrādās....Kad beidzot VID sāks iekasēt nodokļus no tādiem kukuļiem un liks mierā pensionārus un "laimīgos" zemo algu saņēmējus?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
UZSKATU KA NAV JĀIZDOD !
to prasts izspiedējs
t
tā noteikti tu pats būtu rīkojies, jo laikam esi no tiem ORGĀNIEM tieši kā puzes pakalpiņš streļītājs
Krišjānis Silavnieks
Tagad jau zināms, ka pie Saeimas nama būs DAUDZ tautas! Jau piegriezusies KORUMPĒTO priekšnieku, kas veģetē uz TAUTAS rēķina, ŅIRDZĪGĀ attieksme pret mums ...
jopcik
j
vai dzeltenās vestes izsniegs?
Būs būs
B
Dzeltenas apenes izsniegs. Jurašs izdošanas gaidās ražojot dzeltenās apenes pakām.
  • 5
  • 2
Krišjānis Silavnieks
urašs 2016.gada vasarā publiski paziņoja, ka viņam piedāvāts kukulis, lai bijušā VAS Latvijas Dzelzceļš (LDz) vadītāja Uģa Magoņa un Igaunijas uzņēmēja Oļega Osinovska kriminālprocess tiktu pārkvalificēts no kukuļdošanas uz tirgošanos ar ietekmi, par ko likumā paredzēts daudz maigāks sods. Jurašs apgalvoja, ka vēl pirms publiska paziņojuma Jaroslava Streļčenoka vadīto Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB) un Ērika Kalnmeiera vadīto prokuratūru informējis par mēģinājumu viņu piekukuļot. Jurašs apgalvoja, ka nesekojot reakcijai un izmeklēšanai no šo iestāžu puses, viņš nolēma par notikušo informēt sabiedrību, izmantojot plašsaziņas līdzekļus. Saistībā ar iepriekšminēto tika sākts kriminālprocess par Jura Juraša rīcību, izpaužot šo viņa kā KNAB amatpersonas KORUMPĒŠANU - gatavi bija dot J.Jurašam MILJONU! - a viņš tik "neaptēsts" un ņem izstāsta to PUBLISKI ... Kā skaidri redzams, J.Jurašs NEATBILST 4.maija režĪma KORUMPĒTĀS NABAGMĀJAS...amatpersonas līmenim!
:-(
:
Prokuraturai nevajadzēja ņemties ap Jurašu, jo padara šo sprukstiņu par " varoni" . Ir taču daudz citu smagu lietu, kas jāizmeklē, kāpēc tērēt laiku šādai stulbai lietai? Paši grauj savu prestižu.
:)
:
JKP viens no priekšvēlēšanu solījumiem bija panākt atvieglotu deputātu izdošanu. Uzkāpāt uz grābekļa?
Jānis
J
Kā informēja partijā, tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) jau ir izsūtījis vēstuli citu valstu vēstniecībām, lai pievērstu uzmanību negodīgai tiesisko instrumentu izmantošanai ar mērķi ietekmēt politisko situāciju Latvijā. ----------------------------------- Opā, Bordāns jau konfliktā ar Latvijas Krimināllikumu? Graut valsti, apmelot tiesu varas amatpersonas, kuras dara savu darbu...jā...viņš laikam sajucis prātā! :(
K#
K
Kāds varētu sarīkot mītiņu Kalnmeiera un Bičkoviča aizstāvībai ...
Kārklu vācietis
K
Pietiks jau ar to grupējumu,kura vadoņiem ir personīgais aizvainojums par neizdevušos varas uzurpēsanu KNABā ... .Vēl jaizsūta paziņojumi ārvalstu vestniecībām!Lai ASV vēstnieks nāk ar pīrādziņiem!
  • 3
  • 1
Nja
N
Jā - Puzes punduris varētu izvest uz ielas visu savu grupējumu un stipendiātus, lai tauta redz.
  • 4
  • 4
kalvadoss
k
Varēja rīt kāds(a) Juraša kga aizstāvis(e) protestā pret netaisnību un tumsas spēku sazvērestību uz Augstā nama lievenīša pašsadedzināties! Lasi pasaule saož Latvijas smaku!
Edvins Eglitis
Ir lidzibas starp Jurasa lietu un ASV Lt. Gen Michael Flynn. Gen Flynn bija visaugstaka limena pielaide ASV valsts noslepumiem, stradaja JSOC (Joint Strategic Operations Command) direktors DIA (Defence Inteligence Agency) = krievu GRU u.c. tris zvaigsnu generalis. Flyn viss bija zinams itseviski par Klintonu gimenes kriminalu darbibam slepkavibam, pedofiliju, naudas atmazgasanu, narkotiku ievisanu Arkansas Mena lidosta, utt. Flynn nobidija mala lai tie noslepumi palikt tikai vinam, tas izspauzot but nopietns kriminalu parkapums. . Tapat ar Jurass, vinam plasas zinasanas par korupciju Latvija. Ja Jurass nobida mala, tie noslepumi netiks pie dienas gaismas un Latvijas kriminalu elementiem bus vasarssvetki.
  • 4
  • 3
pasaule
p
saož kalvadosa un krievu šnabja smaku................
  • 4
  • 4
zvirbulēns
z
Suhaka - kas tā tāda, arī no Maskavas kā Anna Jurjevna Potāpova?
Un?
U
Atnākšu, paskaidrosi?
  • 1
  • 1
Nja
N
Atnāc uz mītiņu, paskaidrošu personīgi.
  • 3
  • 2
internacionalistka
i
Ruki proč ot našix Anni Potapovi i tob.Jurāss...gansi-fašisti!
eu
e
Ja tā satraucas tad vainīgs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas