Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Jūlijā visvairāk ziedots SC; biedru naudu visaktīvāk maksā partijas Gods kalpot Rīgai atbalstītāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
..ar "otkatiem" ir jādalās, citādi jaunajos "konkursos" neuzvarēt.
Buba
B
Vai tad kāda nopietna noziedznieku banda spējusi funkcionēt bez solīda "obščaka"?
Gods kalpot Rīgai!
G
Prieks apzagt tautu!
PLL
P
Bezcerīgs gājiens. Būtu tie no Gods kalpot Rīgai skatījušies un mācījušies no saviem priekštečiem Par labu Latviju. Kādas summas tik nebija sagāztas reklāmās utt. Un kur ir tā partija? Tauta nav dumja, tā āža kāja lien ārā dikti jau nu uzkrītoši.
Tāpēc,
T
ka viņiem ir nauda, bet nav goda.
...
.
Kristīne 06.08.2012. 00:55 Arvien vairāk pārliecināmies par Vienotības noziedzīgo, pret tautisko un pret valstisko darbību. Faktiski Vienotība steidzami likvidējama un atzīstama par bīstamu, noziedzīgu grupējumu, kuras mērķis Latvijas iznīcināšana. Bet tās līderi nekavējoties jāapcietina un jātiesā. Cik ilgi mēs, tauta, to cietīsim? Sagaidīsim, kad Latvija atkal tiks okupēta un sāksies tautas izsūtīšana un likvidēšana, ja pie varas turpinās palikt tie, kas ar visāda veidiem niķiem un stiķiem apzog valsti, apkrāpj un turpina to darīt ar uzviju. hmm [R] 06.08.2012. 00:54 Tā jau standarta shēma: zvērīgas (bieži - pat neiespējamas) konkursa specifikācijas atsijā nevēlamos pretendentus, bet čomi vēlāk paklusām līgumā iemenedžē vajadzīgās izmaiņas un galu galā tiek nopirkti kārtējie mēsli par zelta cenu! :D
poļaks
p
Pēc tavām domām, ja Latvija tiks okupēta, uz kurieni notiks tautas izsūtīšana? Sibīrija priekš latviešiem būs izsūtījums,bet pārējiem tā būs atgriešanās etniskā dzimtenē.
  • 0
  • 0
poļaks
p
Čau, skaistulīt ! Tikai Pēterim Pirmajam bija dotas tiesības par sevi runāt daudzskaitļa formā. Tā, ka Tu nepārstāvi ne partiju, ne tautu, tad izsaki tikai savas personīgās domas. Viens no Taviem protežē - biedrs Ušakovs jau ir uzsācis ''valstiskuma ieviešanas'' kampaņu'. Lai nu kā, bet pa šiem VIENOTĪBAS valdīšanas gadiem Tevi vēl utis nav noēdušas un "kompis'' arī iegādāts, tā kā VIENOTĪBAS kliķe Tev nav aizliegusi krāsot nagus, sēdēt kafūžos un reizi gadā ar sarkanām neļķēm rokās doties pie puļķveidīgiem .......iem ieraut sīvo, uzraut častuškas un justies kā vienai no "varenās un neuzvaramās nebaidoties, ka norausies pa purnu. Paskat, kā Maskavā Putins klapē savu jauno paaudzi'. Brauc uz turieni savējiem palīgā. Redzēsi kāda ''valstiska un tautiska'' atmosfēra tur valda.
  • 0
  • 0
juris
j
nebalstu ziedojums zzs,
Vienotība smird... Ko tur dara VL?
V
Valdība atgūs uzticību ar nodokļu celšanu Pagājušajā nedēļā Latvijas Republikas ministri sanāca uz vairākām kārtējām un ārkārtas sēdēm, kur lēma par nodokļu sloga palielināšanu. «Valdībai ir jāturpina strādāt, lai kāpinātu iedzīvotāju uzticības līmeni,» valdības darbu piektdien rezumēja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis. Šā gada pavasarī V. Dombrovskis vairākas reizes pateica dīvainas frāzes, ka valdība apspriežot nodokļu sloga pazemināšanu. Tās tiešām radīja lielu neizpratni un neticību. «Novirzīšanās no V. Dombrovska stingri nospraustā nodokļu paaugstināšanas kursa nav neiespējama, tomēr ir maz ticama,» Neatkarīgā atzīmēja 20. aprīlī. Valdības tālākais darbs pie nodokļu samazināšanas plāniem tika aprakstīts 14. maija publikācijā Dekoratīvais nodokļu samazinājums. Tagad V. Dombrovskis nolēmis darīt galu šādai neticībai. Viņa vadītā valdība atkal pievērsusies nodokļu paaugstināšanai, kas neizraisa ne mazākās šaubas un neticību; nebūs nekāda iemesla to dēvēt par «dekoratīvu» u.tml.
  • 0
  • 4
Padomdevējs
P
Zatlera partija Kukules personā zina, kam pievienoties Rīgas saimnieciskajā darbībā. Protams, ka SC, nevis NA.
poļaks
p
Nez ko kungs Zatlers savā dzīvē ir tā sagrēkojies, ka tas Kungs ir lēmis, ka viņam viss mūžs jāpavada kalpa lomā. Ja partijā jākalpo Sandrai Kukulei, mājās {un ne tikai } Lilitai, tad tautai kalpot laika nepaliek.
  • 2
  • 0
Arturs M.
A
Aha,SC un Māris Kalve,nu,nu...un kāds bij konts kur tos 20 % atskaitīt Amerikam GKR?:D
Vienotības smird... Ko tur dara VL?
V
3,7 miljonu vērtais policijas auto iepirkums draud izgāzties; zaudētāja - Āboltiņas vīra firma A. Margēviča 05.08.2012. Lai gan par 3,7 miljoniem eiro iepirktās jaunās 80 automašīnas Valsts policijai bija jāsaņem jau 28. jūnijā, pašlaik tās klājas ar putekļiem Mūsa Motors grupas autostāvvietā (attēlos), pārliecinājās Pietiek. Izrādījies, ka automašīnas aprīkotas ar iepirkuma specifikācijai neatbilstošu aprīkojumu. Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Reformu partija) nav akceptējis automašīnu pieņemšanu, kamēr uz piegādātāja rēķina netiks novērsta šī neatbilstība. Zaudējumus piegādātājam, kura padomes priekšsēdētāja vietnieks ir Vienotības līderes Solvitas Āboltiņas vīrs Jānis Āboltiņš (attēlā 2008. gadā kopā ar ceļu policijas priekšnieku Edmundu Zivtiņu), rada arī kavēšanās parakstīt dokumentus par auto pieņemšanu, jo Iekšlietu ministrija nekādus maksājumus vēl nav veikusi.
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas