Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kā es stājos partijā/s

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
geico14
g
varu droshi teikt...radiomiseklit,ka Sudrabas partijai rit loti patikama vide...I atbalstijau uzrodas arvien vairak I pati partop par istenu lideri........callus skaitism rudeni..oktobri. tad ari kada birzi svinesim...tejas dzeraju partiju. paldies par rakstu.....vienkarsi mulkigs....kad dzerums izgulets vai ne! staigajosha anekdote...bla-bla....ko teica Kolats...nodrazts zeimuls.
To viesis.
T
Mums politiķu nemaz nav. Mums ir bratani,zona,likumīgie(pirmais galds,jeb koalīcijas padome) saeima(krieviski shodka) tām visa reālā vara. Satversmē zonas,koalīcijas,regulas,pārtijas vispār nav paredzētas. Bet tieši tās valda.
Juhans
J
Partijas ir paZemotas. Pat arī tās nepiemīnētās, bet, jo sviški - piemīnētās.
Paldies!
P
Asprātīgi. Man diez vai pietiktu pašapziņas ko tādu veikt, justos kā muļķe. Paldies, Kolāta kungs! Radošā dzirksts un inteliģence tomēr nenosirmo, Jūs mani patīkami pārsteidzāt ar pilnīgi apzinātu, skaidru individuālu rīcību, kuras rezultāts ir zināšanas un jēgpilnas pārdomas.
:)
:
Cepumiņš!
  • 0
  • 0
ddd
d
Vajag proveet staaties Anoniimajos Alkoholikjos. Tur buus iistaa vieta.
Es
E
:D :D :D
  • 0
  • 0
pēteris
p
varat nepūlēties ar noskaidrošanu -ir jau skaidrs ,ka kolāts ir pliks kā baznīcas žurka ,un no tāda nekāda labuma nav.
v i e n s
v
DZERAJIEM>>> ja - nav- ko-teikt-skaties-un-stavi - pie - ratiem-lai-cali-ilkses-neizvaza---kauns-vecit-ka-esi-zurnalists>>>>TEV-PASAM-KAUNS>>>TAVI>>KOLEGI>>>>SMEJAS>>LAIDIES-TUR-KUR-POJEZDS-NEIET-UN>>>>PETUKS-NEDZIED>>>>HA>>HA<<HA>>HA>>HA>>TU-VECIT-SEV-VARDU-ZINI<<<<<<<
Leny
L
Hemingvejs bija alkoholiķis, MErkūrijs bija HIV pozitīvs,DA Vinči bija gejs, vai tapēc mēs nevērtēsim viņu viedokli, neklausīsimies viņu dziesmas , nelasīsim gramatas , un un nedievināsim viņu mākslu?.Pirms raksti mēslus, iegūsti izglītību
  • 1
  • 0
Janka
J
Parasti, jau cilvēks pats izvērte, kura partija tam der. Partijai jau pamatuzdevums būtu pārliecinaties vai biedram ar reputāciju viss kartībā. Kol
Uģis
U
Arī Dzintrim ziemassvētku rīta vilšanās - batteries are not included :) .... jā, tā nu tas ir - acīmredzot - neviena partija Latvijā nav dibināta ar domu strādāt Latvijas Valsts un tās iedzīvotāju labā - tie visi ir tikai un vienīgi šauru kodolu biznesa plāni...mazliet biedējoši, vai ne? Ja, Dzintri, esi gatavs šo visu aptērzēt, kaut kā jāsazinās, heijā!
vilis
v
Interesants eksperiments,bet neredzu nekāda pamata irgoties.Autors kā redzams vēl ir palicis savos komunistiskajos uzskatos un formas izpratnēkad vajadzēja gribētājam 2 vecbiedru rekomendācijas un gadu pārbaudes stāža..Mūsdienu partiju ierindas biedru fraktēšanas principi un metodes ir visnotaļ apsveicamas un mūsdienīgas,atbilstošas brīvās pasaules principiem.Jā,padomijas tradīcijas mums kaulos un neizdžēsamas.Vajadzīga paaudžu nomaiņa.
viesis
v
Mjā, ko lai dara, Latvijā vēl ir saglabājušies tik daudz cilvēku ar vecām domāšanām un tradīcijām, un ne jau visi var pieņemt mūsdienu politiķu idejas, piemēram, ka politika ir cīņa par varu, nevis valsts pārvalde... :) vai to pašu moderno Latvijas politikas pamatideju- ka cilvēki ir priekš valsts, nevis valsts priekš cilvēkiem...... :)
  • 2
  • 0
kolchozniex
k
Mani arī aizkustināja šis talantīgi dizainētais Dzintra exkriments.
  • 4
  • 0
nevilis
n
2 vecbiedru rekomendācijas ir modernajai Vienotībai, ne tikai seniliem komunistiem
  • 7
  • 0
labāk
l
ej strādāt uz totalitārisma dokumentēšanas centru. Pa vasaru, ' izkrati sirdi' ...
Armands
A
Raksta mērķis?
Ezis UK
E
Parādīt ,ka arī tagad ,kā kādreiz "maizes "kartīte ir nepieciešama unm ka ņem jebkuru,bez kādas atlases vai ideoloģijas,jo ideoloģija ir viena,tik pie siles un strēbt! Un palikusī komunistu sistēma to nodrošina,bet ja neņemsi ,tad vai no Tevis atbrīvosies,vai kādas paņems ar\i Tavu daļu,bet Tu būsi "māsa Terēza",kas rada "partijas imidžu"! Bet vispār to bija grūti nepamanīt ,pat pārāk grūti!
  • 2
  • 0
valux
v
Man jau sen nav nekādu ilūziju par mūsu tā sauktajām partijām (savdabīgiem Latvijas mafiozajiem grupējumiem).
Daina
D
Tā tas tiešām notiek un cilvēku spējas, mērķus un pagātnes grēkus neviens neparbauda. Es stāšos ārā, jēgas nekādas, neviens mani neuzklausa, jārunā pretī sirdsapziņai un vēl gods maksāt biedra naudu. Kauns, ka iestājos.
Paldies:)
P
No rītiem vajag likt tādus gabaliņus, tik sirsnīgi izsmējos! Žēl, ka lielākajai daļai latvju komentētāju vārds "ironija" tāds pasvešs.
kk
k
Godātais !! Kā redzams, Kolāta reputācija neliedza kādām 2-3 lielām partijām ņemt viņu atplestām rokām. Atpaztamība Latvijas vēlēšanās ir svarīgāka par reputāciju. Pie tam kāda tur viņam tā reputācija - nu dzēra darba laikā, tagad izgājis Minesotu. tad jau OK. To, ka piestrādāja par TP lakstīgalu radio " Rīta rosme" laikā jau laikam aizmirsuši.
  • 9
  • 0
Vārds
V
Daudziem, kuriem dzīves samaitāja, un maitā vēl tagad, sanāk smiekli caur asarām.
  • 3
  • 0
!!
!
Uzrakstīts labi, taču šādu eksperimentu vajadzēja veikt kādam citam individam (vēlams- ar labu izglītību un nevainojamu reputāciju)nevis sabiedrībā pazīstamam cilvēkam ar neviennozīmīgu reputāciju. Diez vai Kolāts būtu tas, ar ko kāda partija varētu lepoties.
  • 7
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas