Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Keris: Dombrovska valdības konsekventi īstenoja valsts izmērdēšanas politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rd
r
Malacis, Keris ! Pilnīgi precīzi nosauca Vienotības politikas ideju!
ieva
i
Atbalstu Keri, jo kritizētāji jau laikam ne paši, ne viņu ģimenes locekļi neslimo. Tas ir "bardaks", kas notiek Veselības aprūpes sistēmā. Ja Tev nav naudas, tad mirsti nost.
kamēr,
k
veselībā toni uzdos dirigentiņš Keris,veselību atpakaļ būs grūti dabūt ik vienam arī man.
  • 0
  • 0
ja pareizi saprotu
j
jūs atbalstiet kera, zatlera u.c. ārstu sistēmu ņemt aploksnes. tas, saprotams, ārstniecības izmaksas samazina.
  • 2
  • 2
Jukums
J
Keris ir precīzi noformulējis Dombrovska valdības darbību - to taču apliecina rezultāti - faktiski Dombrovskis ir uzspridzinajis tādu kā sociāli-ekonomisko neitronu bumbu - sprādziens ir nāvējoss visam dzīvajam, bet neskar nedzīvo. Atliek tikai jautājumi par šādas darbības motivāciju (tā ir viņa paša iniciatīva vai viņš rīkojas kāda spēka uzdevumā) un par to vai viņš to dara apzināti vai neapzināti.
visi stājieties ārā no arodbiedrība
v
šitiem PSRS parazītiem ne putraimu
Ne putraimu
N
un viss.
  • 0
  • 0
keri, valdies komuņaga
k
vai tad kādam tevi būtu jābaro??????????SVF tevi jau baro, jo 20 gadus un pirms tam tavi vecāki, tikai zagi un zagi un zagi.................ej nu pie godīga darba ir laiks, neredzi kas tev apkārt kliedz????PABIRAS IR AR TEVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mērenība
m
Nav tik traki, Godmaņa savārīto putru tādā mierā leksēt ne katrs varēja. Tomēr mugurkaula nav un vēl katru otro dienu kā latvietim jābaidās, ka par fasistu nenosauc.
hmm...
h
Keris pēc mirēja neizskatās!
p.disidents
p
Pilnībā pievienojos Kerim! Dombroska slavināšanās jau uzkrītoši riebīga,jo patiesībā lielākā tautas daļa , saeimu atlaida valdības dēļ,cerot,ka zrp būs tā ,kas glābs valsti.
p.disidents
p
Nu,nu nejauc gaisu,Zatlers ierosināja saeimas atlaišanu "oligarhu "dēļ,bet tautai protams piegriezusies tieši valdības muļļāšanās un nemākulība.Nu,nu-jenotu fani protams nebalsoja vispār,jo viņi taču varēja tikai zaudēt.
  • 3
  • 0
njā
n
Ir iespējams, ka daļa vēlētāju tiešām gāja "atlaist valdību"....
  • 2
  • 0
Nu,nu....
N
Tev jāiet pačučēt, tad varbūt atcerēsies, kāpēc atlaida Saeimu?
  • 2
  • 2
Nemelo,
N
Saeimu atlaida tādēļ,ka 10 bija izveidojusies oligarhu varas koalīcija,kura daudzos jautājumos par tiesiskumu,ekonomikas demokrātijas un kadru izvēli ,pārbalsoja Valdības jeb Dombrovska koalīciju un tajā īstenoto politiku.
  • 4
  • 6
bimbam
b
ZRP - muļķu cerība. Medicīnas jomas korupcijas etalons - tautas varonis! Prātiņ, nāc mājās, varbūt vēl nav par vēlu!
  • 7
  • 1
DD1
D
Kauns Kerim.
Bille
B
Nu jā, arodbiedrība, tā laikam ir diagnoze...
dace-p.disidents
d
Kalvīti lika pie sienas par to, ka "siles brālība" bija tā sataukojusies, ka neredzēja, ka Latvijā vēl dzīvo cilvēki! Pat Lembergs ņēma pats, bet pameta kaut ko arī citiem!
  • 1
  • 1
p.disidents > Bille
p
Tad,kad vajadzēja Kalvīti čakarēt-tad gan arodbiedrības bij ok!
  • 5
  • 0
Skat!
S
Naida pūķis pacēlis vēl vienu galvu! Dombrovska kungam labu veselību un izturību, jo pūķi ir daudzgalvaini!
Dzintra
D
Es tieši tāpat uzskatu pat vairāk par visiem 100 procentiem!
nē okupantiem
n
kā redzams Kehris ar Nilu vienā laivā mērķē :) vel vajag kādus 500 000 krievu okupantus un tad būtu labi :D
cerams,ka keris būs PIRMAIS,kurš IZ
c
Komentārs
Sīmanis
S
Sakiet, Kera kungs, kā Jūs vērtējat, piemēram, Ogres slimnīcas vadoņu vēlmi iegādāties vieglo autiņu par diezgan iespaidīgu summu, kas vizinātu priešniekus? Nelīdzēja veselības ministra protesti - taču iegādājās! Kā Jūs domājat, cik ienesīgi bija uzcelt Ogres slimnīcai jauno korpusu un poliklīnikas ēku (celtu 70. gados) atstāt tukšu? Kā Jūs domājat, vai lielo slimnīcu valžu un padomju locekļiem būtu jāmaksā milzu algas? Vai esat noskaidrojis, cik pelna, piemēram, Austrumu slimnīcas (un jau iepriekš pirms reorganizācijas - Gaiļezera slimnīcas) administratīvais aparāts, valde un vispār t.s. resnais gals? Cik liels aparāts ir Veselības ministrijā? Kā tur beidzot ir ar visiem Voviem utt.? Kā ir ar Zāļu aģentūrām, cik tur lieku līdzekļu nenopludina it kā ārstnieciskos nolūkos? Kā ir ar valsts iepirkumiem (vai situācija Bērnu slimnīcā tāda ir vienīgā Latvijā???) Resp., vēlos jautāt, kā lai premjers novērš milzīgo izšķērdību veselības nozarē ar visiem šiem tēriņiem, kas nav tieši saistīti ar cilvēku ārstēšanu, atveseļošanu, rehabilitāciju utt. Ja Jūs to varēsiet kaut cik sakarīgi izklāstīt, tad sāciet vaimanāt, ka ir invaliditātes, mirstības un kas vēl pieaugums. Starp citu, vai esat arī apsvēris, kāpēc dažkārt cilvēki paši kļūst par invalīdiem un valstij viņi ir uzturami (piemēram, trakie autobraucēji pēc avārijām, pārgalvīgi peldētāji un citi sportotāji , vecāku neuzmanības, nevērības aplaucēti, saindējušies, no liela augstuma nokritušie mazuļi un tā bez sava gala utt.).
ne tikai palīdzēt Bārzdiņam,
n
bet Kerim vajadzētu arī nest atbildību par naudas nepareizu investīciju milzīgajās celtnēs,neizmantotā iekārtā,luksus mašīnās un nepamatotajiem kredītiem bankās.Kera vieta uz apsūdzēto sola,jo viņš palīdzējis nodrošināt izšķērdības pēctecību.Ļoti atbalstu Ministra Bārzdiņa darbu un ja tas būtu iespējams,labprāt gribētu lai viņš turpina darbu,kā Ministrs jaunajā Valdības kabinetā.
  • 7
  • 3
Jā!
J
Pilnībā pievienojos šim viedoklim. Un vēl - nevajadzētu aizmirst, ka pirms Bārzdiņa gadus septiņus veselības jomā šiverējās TP ministri /Gundars Bērziņš, Veldre, Eglītis, Rozentāle/. Par viņu "sastrādāto" mums jāmaksā vēl tagad, un šī nauda tagad aiziet garām slimniekiem. Tukšmuldētājam Kerim būtu tak reiz jāsāk aktīvi palīdzēt veselības ministram nevis turpināt te laist demagoģiju.
  • 8
  • 3
ak, vai!
a
Kerim tas neinteresē! Galvenais - paša maks un ērtības! Sabiedrības šūmēšana - savas nepieciešamības apliecināšanas izrāde.
  • 9
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas