Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Krievijā sašutuši par Stankeviča ideju apvienot 16.marta un 9.maija pasākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kashins DaWeeD
K
Es gan teiktu, ka Stankeviča ideja paredz pielīdzināt utaino piemiņas dienu Leģionāru atceres dienai, kas zaimo to desmitu miljonu piemiņu, kas krituši no komunistu un viņu līdzgaitnieku rokām. ;)
Lauku vecis
L
Izlasīju Viktora Svuorova triloģiju, Ieskaitot Ledlauzis, kurā Svuorovs, krievu oficieris analizē padomju virsnieku STULBO RĪČĪBU Otrā pasaules karā it īpaši pi8rmajā grāmatā Uzvaras ēnā analizēja ar faktiem ŽUKOVA NOZIEDZĪGO karošanu.. Krievu stulbums arī šodien nav mainījies, jo dienestā pats piedzīvoju. Stulbums Afganistānā.....Iesaku jebkuram interesentam tās izlasīt. Un īstie ar ordeņiem apkrāmētie ir tieši tie , kas stulbumu veica uz savu tautiešu asinīm un kauliem. Smagie cīņu iznesušie ir miruši, bet tā saucamie asinssūcēji, aizmugures žurkas , smeršisti ar saglabāto veselību gozējas 9. maijā un ar ieradumu visur un vienmēr paģēr. Paskatāmies uz šiem .....
Lauku vecis
L
Ko tur uztraukties, jo krieviem Latvijā vajaga naidu, nevis sadraudzību. Nedod Dievs, ka tautas salabs! Divkosība, ka krievi saka, ka gribam satikšanu, bet kā mēs par to iemināmies, tā bļāviens līdz pašām debesīm== ŅEĻZJA! Stankeviča kungs pareizi pateica, ka doma ir ķecerīga, paredzot Krievijas reakciju. Visu cieņu Stankeviča kungam!
Vārds
V
Nedomāju, ka Stankeviča kungam te pienāktos kaut kāda cieņa. Drīzāk, kārtējais viskačka, kas nejēdz, ko saka un domā, ka atklājis Ameriku ar saviem stulbajiem publiskajiem paziņojumiem. Kauns par tādu arhibīskapu.
  • 1
  • 1
Helga
H
Likt vienlīdzības zīmi starp abām šīm dienām kā to dara Stankeviča kungs, - tas ir noziegums pret latviešu tautu
Saucēja balss tundrā
S
ļoti laba ideja. Tā jau arī galu galā notiks, kad lēnām nacionālistu puses evolucionēs
Andris
A
Ideja vienkārši apsveicama ,bet,bet ,neaizmirstiet ----viņi,viņu vecāki ,vecvecāki ir auguši jau gandrīz gadsimtu pilnīgi citā info telpā ,saļīdzinot ar pārējo civilizēto pasauli ,un domājiet atrast kaut mazāko samierinājumu -----AIZMIRSTIET ,.Ir jau pagājis gadsimts ,bet pusgadsimtam jāpaiet ,lai viņi kaut cik kaut ko civilizētu varētu sagremot,un tikai pēc tam ....Uz pusdienas laiku nekas nesanāks ......Paskataties uz krieviju --viņa ir pat ļoti dziļā bedrē,tas taču viss ir pašas tautas nopelns . Viņu valdības to visu tai garajā periodā ir panākusi . Tā ka nemāciet bērniem nemitīgi visu laiku MELOT ,redziet ,kas no tā visa var sanākt...........
  • 2
  • 0
Tundra grib, lai izvestie atgriežas
T
Ļoti slikta ideja, bet gan jau atkal muļķu valstī būs daudz šāda absurda piekritēju. Kas nāka,ais solis? Stankevičs brauc salīgt kristīgu mieru ar noziedznieku Puķinu?
  • 3
  • 0
Andrejs
A
Izrādās, ka Krievijā uzskata, ka tie, kas krituši no komunistu un čekistu rokām, nav piemiņas vērti, bet tikai tie, kurus apšāva vācieši. Ar ko atšķiras kritis krievs no krituša vācieša, jo abus viņus ierāva karā un nogalināja savu ambīciju dēļ divi despoti - Staļins un Hitlers? Karavīru pamatmasai jebkurā pusē jau izvēles nebija - dzīvot vai mirt! Vai tad Krievija pat 60 gadus pēc kara nekad nekļūs par civilizētu valsti un nebeigs šķirot kritušos, saskatot tajos vienīgi mūžīgos ienaidniekus? Tā vien liekas, ka dažiem politiķiem šis aziātiskais naids ir aptumšojis veselo saprātu.
Kā ar tiem
K
...80 miljoniem, ko nomušīja čekisti, gulagā, frontē, nometnēs. Sibīrijā, ziemeļos, raktuvēs u.t.t. ? Vai tie slepkavas, kas iznīcināja VISU tautu labākos nāciju pārstāvjus -genofondus - bija LABĀKI par vāciešiem?
Oma
O
Divas noziedzīgas varas iznīcināja nevainīgus cilvēkus, un viņi ir pelnījuši piemiņu, lai nākotnē ikviens saprastu, cik karš ir bezjēdzīgs. Stankeviča kunga ierosinājums ir vispārilvēcisks un vērā ņemams.
lasītājs
l
Apzināties to, ka esam kalpojuši svešās armijās un svešiem mērķiem un arī šodien kalpojam svešiem ekonomiskiem spēkiem, var tikai tā, ka dzīvodami starp divām pasaulēm veidojam un izkopjam arī savu oriģinālo, latvisko pasauli.
Kārlis
K
Krievu karavīri tik tiešām nav salīdzināmi un nevar sacensties ar savu nežēlību, viņi daudzkārt ir pārspējuši vācu karavīrus nežēlībā.
Haralds
H
Forši! Urļiku pūznis sarosījies:)))))
alberts
a
Nu traks var palikt - ka tie krieveļi - satraukusies!
xx
x
Krievijas-prāt Staļins bija tīrāks par Hitleru ? Abi bija netīri noziedznieki. Staļins tikai nokavēja pirmais uzbrukt Vācijai, abi bija kara izraisītāji.
Virtuālis
V
9 maijs ir krievu ažiotāžas svētki karam, ko paši uzsāka Eiropā ar Molotova-Rībentropa pakta sazvērestību. 16 marts ir Latvijas brīvības cīnītāju piemiņas svētki. Kā to var salīdzināt???? Vai katoļu arhibīskaps ir hronisks debiliķis? Krievijas reakcija nepārsteidz, jo no viņiem neko labu nesagaidīt. Bet Stankevičs jāsūta ar steigu uz Tvaika ielu.
Vārds
V
Vai nepietiks baznīcai jaukties sekulārās lietās?
  • 2
  • 2
zuze
z
Vai nepietiks šķirot mirušos?!
  • 1
  • 1
Ieva
I
A kur mūsu tizleņi, kas dzīvo no nodokļu naudas? Kāpēc nepasaka, ka no vēstures viedokļa nekādu pareizo nav, jo gan vieni, gan otri kalpoja okupācijas armijās. Bet vispār uz tādiem pasākumiem iet nav spiesta lieta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas