Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Nākamajiem eksprezidentiem nebūs apmaksāts dzīvoklis un glauns auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tautas balss
T
Beidzot pareizs lēmums! Nevis kā līdz šim. Valdība izdalīja nejēgām - prezidentiem izšķērdīgas balvas pati esot nabadzīgas valsts statusā - gluži kā dažās Āfrikas valstīs. Laiks iaizvākt zilo uguņu konvojus pa Rīgas ielām. Tas viss maksā un izskatās nepieklājīgi brutāli. Te nav nekādas drošības problēmas, nedz arī vajadzības izrādīties postpadomju stilā.
Vilma
V
Vismaz kas labs Bērziņa prezdentūras laikā tika izdarīts-izbeigs vienreiz tās KARAĻU EXTRASkuras atjaunotnes reibumā ietaisīja,jo tai laikā šķita,ka tūliņ jau tecēs ķīseļa upes un debesmannā kritīs no debesīm pa taisno mutē.
Juris Avotins
J
„Prihvatizācijas ex-baņķierim Bērziņam” varbūt neienāk prātā, ka par valsts simbolu (prezidentu) varētu nākt arī „kāds no tautas”, kam nav miljoni, „pateicības” vai ārvalstu pensijas. Valsts prezidentam pēc 4 gadu godīga derētu kādas privilēģijas, ja nu viņš/viņa saņem „minimālo” LR pensiju? Arī Prezidentiem derētu „atskaites” un „novērtējums”. Vairāk – www.jurisavotins.info
rietumu vertibas
r
Latvijas iedzivotajeim ir japieludz visi dievi, jo valdib asos 3 kretins nevelas atbrivot no valsst dzivokliem, un visam privlegijas, kads viniem ir pieskirusas politiskas zaglu bandas- partijas, par labu kalposanu, par likumu parakstisanu kuri ir pret latvijas valsti un latvieus tautu, lai Rumpis, Freibergisa Zatlers atrak noliek karoti un miers, lai vini neturpinatu izlaupit latvija svalsti un apzagt latvieus tautu, kurai ir jadzivo necilvecigos ikdienas apstaklos, nabadziba, slimibas, pusbada lai sie paraziti varetu noest, nortalinat Latvijas tauats sastradatas bagatibas, naudu.
nja
n
Cepanei nav nekada sajega par simboliem! Musu prezidenti ir bijusi tikai karikaturas. Ari bijusajiem ex prezidentiem vajag daudz mazak privilegiju.
Dr.xy
D
Par kadam socialam garantijam murgo betongalva no viesu nama "Komunisma Kajinas", notiesatiem par Valsts nodevibu,pat ja vins ir spelejis Latvijas Valsts prezidenta lomu, nekadas socialas garantijas nepienakas. Ari bankas konti un viesu nams "Komunisma Kajinas" tiks konfiscetas.
Kas labāk?
K
Kas tad ir labāk-nabags prezidents vai bagāts prezidents? Man šķiet, ka labāk bagāts, jo tam nevajag ne apartamentus Jūrmalā, ne super mikroviļņu krāsni, ne valsts dzīvokli, ne valsts apmaksātu 100 000 Ls vērtu remontu. Ja Bērziņš kaut ko nopenījis, nebūdams Prezidents, tad tas liecina, ka viņam ir galva uz pleciem. Bet nabags tikai mēģinās no valsts pakampt lielāko kumosu.
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Kā jāsaprot: "...Tas dos iespēju bijušajam prezidentam brīvi izvēlēties sev mājokli..."??? Vai ta' līdz šim tos dzīvokļus bijušajiem prezidentiem UZSPIEDA? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kas tas vispār ir ar tiem mājokļiem bijušajam prezidentam? Vai Latvijā par prezidentiem izrauga bezpajumtniekus, ka viņiem pēc aiziešanas no posteņa tik AKŪTS ir tieši mājokļa jautājums? Pastaram konfidenciāli: tur nav nekas smieklīgs, ka citās valstīs bijušajiem prezidentiem neļauj strādāt par tiesnešiem un izmeklētājiem. Tur ir interešu konflikts, īpaši valstīs, kur prezidentam ir pielaide valsts noslēpumiem, kā arī pavisam citi pienākumi un atbildība nekā LV.
Eglītis
E
Nu loģiski, Bērziņam dzīvoklis nav vajadzīgs, tādēļ lūdzu skaidrā.
***
*
he, he nākošais pats sev " sakārtos" atpakaļ un vēl ar uzviju
Katrina Liela
K
Ir nekavejoties no Latvijas valsts dzivokliem jaizmet Rumpis, Vikene, Zatlers, viniem ir janonem nepelnitas pensijas, Ls, 1500/menesi katram, ir janonem visas komunistiska okupaciajs rezima privlegijas , automasinas, soferi, sekretares, miesassargi. Latvija ir jaievel prezidents latviajs pilsoniem, prezidentam ir janosak alga vadoties pec realas algas Latvijas valsti, bet ne pec kaut kadas mistiskas videjas algas. Prtezidenta alga, pec sosdienas apstakliem nedrikstetu parsniegt Ls, 2000/menesi no kuras vins maksa visus nodoklus kadus maksa Latvijas iedizvotaji, beidzoties prezidenta terminam, ja nav sasniegts pensiajs vecums, kads ir noteikts Latvijas likumos, var maksat uztura pabalstu Ls, 500/menesi, lidz pensijas vecumam, bet iestajoties pensiajs vecuma izbijusais prezidents drikst sanemt tadu pensiju kadu vinam aprekina pec nodoklu nomaksas, bet na kaut kadi 85% no vina algas. Vai tad Latvija iedizovtajiem pensijas maksa 855 no vinu algas? Latvija pastav aomorals, noziedzigs rezims uns, skiet, ka tads ari turpinas pastavet, ja tiks pienemts sis amoralais, degradejosais, netaisnigas likums. Patiesiba Latvija nav demokratiska valst,s ja pats prezident ssev izstrada likumu par savam privlegijam. Kura valsts vel sada kropliba ir iespejama?
???
?
Vai tu neesi revolucionaare Nadezhda Krupskaja?: D
  • 5
  • 4
eh..
e
nu Beerzinam jau ir laukos vasaras maajina par Eiropas naudinu uzbuuveeta.
ziemelzvaigzne
z
kaut nu sie pienemtie likumi staatos reali speekaa..jo kaa vienmeer Latvijaa notiek..katru likumu var apiet ar liikumu
antipilsonis
a
ceru ka V V F ir arī kādreiz izmantojusi mersedesa nakts redzamības kameru, citādi tāda lēta izrādīšanās ar varu un luksusa precēm tiem bijušajiem.
...
.
Khm...teiksim:,,apmaksāts dzīvoklis un glauns auto ,,ljoti iespeejams,ka buus,bet ne ,,valsts apmaksāts dzīvoklis un glauns auto ,,
ko?
k
Veelreiz ,un latviski
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas