Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Oktobrī pieaugusi Saskaņas centra un Vienotības popularitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ribeklis
r
nu...jā... Vienotība jau arī sāk iet Maskavas striķītī .............
Burt
B
Kāpēc par "Gods kalpot Rīgai" reitingu nekas nav minēts? Tā tak viena no galvenākajām intrigām, kura partijai vairāk atbalstītāju - Amerika vai Virsmātes.
ha ha ha...
h
Beidzie tdzīt farsu. Kaut viens arguments ir, lai apgalvotu šādas muļķības? Par šitiem ākstiem un vispār tajā balagānā iedalās nozombētie un politikāņu padotie, radi un draugi. Vēl daži aptaurētie....
Andris<Socialdemokrats
A
Ukrainai jaintegrejas Eiropas savieniba un NATO,cita cela uz civilizetu attistibu Ukrainai nav ,bet vinus bremze ,pamata KRIEVISKI RUNAJOSA KOPIENA ,kas grib Eiraz ijas savienibu.Un ar to visu izteikts.Kamer krievu tauta negribes zinat un nezinas savas tautas PATIESO VESTURI ,bus tikai kaut kada lidzaspastavesana ,,ne sadzivosanaun pie tam vel pat loti daudz citu argumentu .......,jo Eiropa un ASV ir vinu lielakie ienaidnieki .
Bezdievis
B
Kopā sanāk 60,2%, kur pārējie? Tad jau vajadzēja piebilst, ka "no izlēmušajiem"!
siltumtehniķis
s
Redzēsim, kā reitingi kāps pēc tam, kad cilvēki būs saņēmuši pirmos apkures rēķinus, kurus Dombrovskis&Ušakovs vasarā paaugstināja par 20% un pēc jaunā gada vēl plāno paaugstināt par 7%. Rīgas siltuma puse pieder ušakovam un puse valstij - dombrovskim. Tāpēc jau dombrovskis paaugstinājis nodokļu ieņēmumu plānu nākošajam gadam par kādiem 10miljoniem, kas pvn veidā tiks iekasēti uz paaugstināto siltuma tarifu rēķina. Abi šie zēni iet rokrokā, tik ārēji izrāda, ka nemīl viens otru. Bet kad runa ir par naudu, tad apskāvušies un pa vienu taciņu!
Sociāldemokrāts => "profesi
S
Redzu, ka daži komentēros strādā par "profesionāliem latviešiem" - mērķtiecīgi nozākā un "mīnuso" oponentus. Atcerieties, ka jūsu radītā pasaules aina ir tikai šķietamība internetā. Vēlēšanās reālais rezultāts būs atšķirīgs. Nepārsteidzieties un nenoticiet pašu radītai šķietamībai. Augstprātība politikā ļoti traucē. :)
Sociāldemokrāts =>Andris
S
"Interesanti ,ka vari zinat Ukrainu valodu ,var but pats no tas puses .Ukraina tacu tadas pasas problemas." Man sieva no Galīcijas, no Karpatiem. Sievas vectēvs dzimis Austroungārijas impērijā, sievas māte - Polijā, sieva - Ukrainas PSR, bet visi dzimuši vienā un tai pašā Karpatu ciematā. Bieži tur viesojos - labi jūtos, jo uzņem kā savējo. Arī šogad biju, apskatīju izmaiņas. Pārsteidz tas, ka padomju varas nogalinato Ukrainas nacionālo partizānu pieminekļi sadzīvo ar kritušo padomju karavīru pieminekļiem un pirmā pasaules karā kritušo austroungāru un krievu karavīru pieminekļiem. Vēsture māca saticību. Mani radi no sievas puses strādā celtniecībā Krievijā (Maskavā, Pēterburgā), jo Ukrainā darba nav. Pāris mēneši Krievijā, pāris nedēļas mājās Karpatos - tā dzīvo gadiem. Viņiem Īrija ir Krievija... Ģimenes prasa ēst, bērniem jāiet skolā... Tā, lūk, sadzīvo un nenaidojas ar krieviem parastie darba cilvēki. Ir arī dīkdieņi, kuriem darbs - lamāt "клятих москалiв".
  • 1
  • 1
Andris
A
Socialdemokrat ,tas viss ,ko saki var but tikai "teoretiski "ne praktiski .Tu tads pats ,ka savulaik NILS MUIZNIEKS ,,oi,mes vinus integresim un viss bus kartiba.Vai nu nepazist latviesus ,vai krievus ,citadi ta nerakstitu?Interesanti ,ka vari zinat Ukrainu valodu ,var but pats no tas puses .Ukraina tacu tadas pasas problemas....
  • 1
  • 0
Rimpams>Butters
R
Tauta no RP nesagaidīja solīto samazināto PVN likmju atcelšanu apkurei,malkai,medikamentiem,zīdaiņu precēm,sabiedriskajam transportam un presei un Fiskālās padomes izveidošanu!
Kurmītis
K
Ka sasaņiešiem popularitāte aug – viss saprotams. Neskatoties uz sorozīdu un jenotu izmisīgajām pūlēm viņus nomelnot un permanento NekāPersoīnga rubriku „Sarkangalvīte un Nils”, ļaudis tomēr novērtē tos reālos darbus, ko askjaņieši veica Rīgā. Bet kāpēc jenotiem reitingi ne tik vien stāv uz vietas, bet pat ceļas pēc SKDS datiem, man galīgi nav skaidrs. Tas pēc visiem šiem skandāliem un viņķeles performancēm ??? Acīmredzot – apstiprinās teiciens tiem, ko Dievs grib pazudināt, viņš atņem prātu. Laikam vajag vēl kādiem 500 000 izbraukt no valsts, lai kretīniem pieklektu, ka balsojot par jenotību, viņi balso par savas valsts un tautas iznīcību. Letiņu tipiskais sadomazohisms ... Bet nu - katra tauta ir pelnījusi tādus valdniekus, kādi tai ir. Vēl viena patiesība, ko minētais pētijums apstiprina ... :)))
!
!
Rīgas pašvaldību vēlēšanās SC ir vienīgā saprotamā izvēle. Tu skaidri zini, ko tur var sagaidīt. Tā ka tas man ir izlemts jautājums jau tagad. Mazliet žēl, bet alternatīva ir tikai nepiedalīties vēlēšanās vispār. Par jauno teletūbiju iesaukumu balsot nozīmē balsot par kājslauķa un kvoruma mehāniska nodrošinātāja robotu. Par jenotiem - ka absolūti necieni sevi un citus. SC ir mazākais ļaunums. Man arī patīkamas pārmaiņas - pirmo reizi par SC.
  • 0
  • 1
Andris
A
Kurmi ,kas uzdavinaja PREXSAM MILJARDU ,,kas nogremdeja valsti 2008 gada ,kas panema KREDITUS un pedejais -----KAS TIK DRAUSMIGI IZZAGA VALSTI ,varbut DOMBRAUSKIS????????Muti ciet PABIRA!!!
  • 1
  • 0
Kā nu ne!
K
Vienotība pat labākā sociālā budžeta konsolidētāja Eiropā!
urlakovs
u
kauns ka krievu šovinistiem ir tika maz 23 % :) krieviem nav par ko balsot, ka tik par šovinistiem. Pensionāru un kolaboracionistu partija bet Latviešu un citiem Latvijas pilsoņiem gan ir liela izvēle partijām . 15,4 % Vienotība 11,2 % Zaļo un zemnieku savienības 7,9 % Visu Latvijai! - Tēvzemei un Brīvībai/LNNK 2,4 % Reformu partijas 23.3 (pro maskavas ) pret 36.9 % par labu Latviskām valstiskām partijām partijā. rezultāts graujošs 23.3 pret
Sociāldemokrāts => Urlakovs
S
Bla-bla-bla ... LAtvieši=LAbēji=LAbi; KRievi=KReisi=nepareizi... To dzirdējuši pat bērni laukos. Drošības pēc tukšais skaitāmpantiņš jāatkārto velreiz, lai neizmirst, kad nāk vēlēšanas. Pamatdoma: "Latviet' NEDOMĀ, bet NEPADODIES!" Urlakov, Tu niknojies, tātad baidies, jo saproti, ka muļķot cilvēkus vairs neizdodas.
  • 2
  • 0
arā
a
Neticu, ka pēc valodas referenduma SC saņems tik daudz balsis. Nu es kā rīdzinieks par viņiem nebalsošu, īpaši pēc visām pēdējo laiku afērām ar skolu remontiem.
Beta
B
Interesanti - cik daudzas un kādu t.s. grupu personas apjautātas?
Ance
A
Mirkstu vienās asarās! Kam lai sēžos ragavās – pie zagļiem bāleliņiem, vai pie SC? Visu laiku vizinājos manis aplaupītāju kamanās. Nu pietiek. Atskurbu no viltus nacionālisma.
Spikers
S
Tad jabalso par godigajiem Putina ielikteniem. Bus bezmaskas autobuss un nakosas paaudzes vares maksat par tavu bezmaksas parvietosanos. Kreditu ari drosvien no sakuma panem un tad doma ka to atdosi.
  • 2
  • 1
Sociāldemokrāts
S
Vēl dažas "šokējošas un naidīgas" pārdomas par tautas „gudrību” un rīcības „loģiku”. Latvijas politikā ir divi pamatsaukļi: „krievi nāk!” un „latviet’, nepadodies!”. Krievi ar savu lozungu liek noprast, ka viņi dzīvo, domā un dara – kaut kur „nāk”. Pēc šīs loģikas iznāk, ka latviet’s nedzīvo, neko nedomā, neko nedara un nekur nesteidzas – tik sēž un raud par grūtu dzīvi. Vienīgi REAĢĒJOT UZ KUSTĪBU latviet’s „nepadodas”, satraucas, lec, ķer, bļauj un nelaiž nevienam nekur „nākt”. Pieņemsim, ka krievi nav ne muļķi, ne pašnāvnieki. Viņi grib labi dzīvot Latvijā. Un latvieša mērķis – to pašaizliedzīgi nepieļaut par jebkādu cenu. Jautājums: kādiem svešiniekiem mēs tā aizstāvam Latviju? Kādas tautas te dzīvos pēc tam, kad krieviem nekas neizdosies un latvieši būs „nepadevušies” līdz pēdējam cilvēkam (kuri nomiruši no vecuma, kuri aizmukuši no nabadzības)? Laba zeme tukša nepaliks...
Sociāldemokrāts => Andris
S
"...info telpa viniem viena --krieviska. ... Atrodi seit kaut ko KOPEJU.!!!!!!!!!" Arī es ļoti daudz lasu un skatos Krievijas medijus - esmu no "neangļvalodīgās" paaudzes. Manas svešvalodas - franchu un ukraiņu. Abas mūsdienās nav tik būtiskas, salīdzinot ar angļu, krievu un ķiniešu valodām. Zinu, ka ar daudziem Latvijas krieviem man IR KOPĪGAS VĒRTĪBAS - valsts attīstība, vidusslāņa cilvēku dzīves apstākļi, saskanīga sabiedrība bez augstprātības un naidīguma. Arī kopēju valodu varam atrast - ja viņi vēl ko nesaprot latviski, tad spēju to paskaidrot labā krievu valodā. Nezinu, kā citiem, bet man tas ir tā...
  • 2
  • 0
Andris
A
Socialdemokrat isi un skaidri ---94% vini nobalso par putinu ,domaju Latvijas nepilsoni ,info telpa viniem viena --krieviska .Mums EIROPA ,ASV ,---viniem tie ir LIELAKIE IENAIDNIEKI ,viniem---ZIEMELKOREJA ,KUBA ,VENECUELA untt.Atrodi seit kaut ko KOPEJU.!!!!!!!!!t Tas ir PAMATVERTIBAS ,vai ne ta????????,lai sadzivotu .
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas