Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

papildināta (16:01) - Latvijas Pensionāru federācija pieprasījusi Viņķeles demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Patriots
P
Normālā valstī, pēc tādiem apvainojumiem, ne tikai jādamisionē, bet, jātiesā, par goda un cieņas aizskaršanu ! Šitā dāmīte, visus ir visus pārspļāvusi ar savu nekaunību !!!
Džeris
D
Kurš vēl aizgāja Playboy nopirkt? :D
Arī esmu pensionārs,
A
bet spēju saprast, ka ministrei (lai viņa stradā vēl ilgi!) ir taisnība.Neatkarību jau mūsu paaudze izcīnīja, tas tiesa. Taču LR no PSRS dabūja tikai izpostāmu infrastruktūru.
!!!!
!
JA TANTEI BŪTU RITEŅI , BŪTU AUTOMOBĪLIS , TAČU NAV TANTEI RIŅI UN NEBŪS. TO ARĪ VIŅĶELE GRIBĒJA TEIKT , TIKAI KĀDAM PRĀTS PAR ĪSU , LAI SAPRASTU. PRĀTS PIETIEK LAI BĻAUTU UN TAISĪTU SKANDĀLU KĀ PG AR VERZI PRIEKŠGALĀ.
Vārds
V
NU TAD ESI PARAUGS UN APKLUSTI :)))))
  • 1
  • 1
Latvieši tomēr ir neracionāla tauta
L
ja nesaprot, ka no Viņķeles demisijas sociālais budžets nepaliks lielāks
:)))))
:
Viņķelei vajadzeetu atpusties... dikti jau nu raujas ar ''naacijas tiiriishanu''
  • 1
  • 1
@@@@@@@
@
Pilnīgi un galīgi Viņķelei IR taisnība. Šodienas pensijas pensionāriem maksā šodienas strādājošie , kuriem lielākajai daļai minimālās algas. No PSRS laika sociālajā budžetā 0 , un cik nauda ir , tik ir. Nu ko Viņķele pateica nepareizi. Varbūr pensionāra smadzenēm par grūtu saprast , kā tieši uzbūvēts sociālais budžets. un šis tracis un demisijas pieprasīšana speciāli Verzes un ZZS sarīkots skandāls, jo tuvojas vēlēšanas un ZZS ai kā gribas tikt pie varas.
jasmejas,
j
tad vajadzeja saakt ar algaam, pienjemt kriizes likumu un noteikt maksimalo algu bez iespejam stradat vairakos amatos vienlaicigi , samazinaat valsts parvaldi, noteikt taisnigus nodokljus un ierobezhot ofshorus! nauda ir, bet elite tak neies sevi apdaliit!
  • 2
  • 0
Bija
B
gan jau pensionari nomierinasies un visi vares mierigi chucheet taalaak..:))))
RĒCOŠĀ PENSIONĀRE
R
100 % no valsts budžeta pensionāriem !!!
Ikijs
I
Ministre Viņķele dod interviju Playbojam ! Kauns visai valdībai, kurā strādā tādi ministri.
ha=ha
h
Pakalau, Ilzis, laikam jau Jums, kā ne-Latvijā dzimušai un šitik jaukas domas izgudrotājai, tā teikt ar goda sardzes, zēnu kora un pūtēju or-ķipesrtra klātbūtni ar steigu ir jāizsniedz izbraukšanas talons uz etniskās dzimtenes – padomijas mantinieces teritoriju - numur pirmais. Lai Jums galdautains ceļš! Cerams, ka tur, kā jau radniecīgi tuvu dvēseli Jūs mīlēs, cienīs un sapratīs. Podjomnijus jeb pārcelšanās naudiņu izsūtīsim uz Jūsu jauno dzīves vietu tikko un tūlīt pēc tam, kad būsiet “deklarējusies”.
Milda
M
Interesanti būtu zināt, cik liels procents no Vi;n;keles lamātājiem šo interviju ir lasījuši un ministres teiktajā iedziļinājušies. Rodas iespaids, ka lielākā daļa komentētāju ir kā aitu bars - ka tik pablēt.
izskatās
i
UJS tur izskatās ,bet ne potencials
Suse
S
Viņķele atšķirībā no daudziem komentētājiem neliekuļo. Malacis! Pietiek piekopt politiku - kā var nesolīt? Tikai par Vienotību balsošu, tur ir vēl neapzināts potenciāls
pensiņieriem
p
PSRS laikos valsts šodienas pensionāriem uzdāvināja dzīvokļus,vasarnīcu zemi pie jūras,ezeriem,izgltība bija par velti,bet man tagad paņemot kredītu,nopērkot dzīvokli,zemesgabalu vasarnīcai un vēl studijām viss mazākais maksājums mēnesī būtu 500 latu,bet man ar sievu vēl ir jāpaēd un komunālie pakalpojumi jāsamaksā!!!!! Pensionāri ir bagātākie cilvēki Latvijā un nekauciet!!.
Jukums
J
Nevaru nepievienot savu balsi pensionāru organizācijai, kura beidzot ir sasparojusies uz kādu konkrētu rīcību. Vai Vienotība upurēs Viņķeli? Tas ir atklāts jautājums. Skandals ap Viņķeli jau sen kļūst pārk skaļš un var aprakt pašu Vienotību kopumā. No otras puses - tas acīmredzami grauj Vienotības nākotnes plānus, kuros, domāju, Viņķelei ir iedalīta ievērojama vieta. Ko izvēlēsies Vienotība?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas