Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

papildināta (5) - ZRP aizvien uzstāj uz savu premjera amata kandidātu Sprūdžu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Maskava saprot ka Riga krievi vel spej sagrabt varu jo Riga ir liels krievvalodigo daudzums. Visa Latvija tas nav iespejams, Maskavas rokaspuisiem SC ja vini grib sagrabt varu visa Latvija vajadziga latviesu kangaru partija kas ari balsos pec no Maskavas sanemtam instrukcijam. No sakuma si loma bija paredzeta latvietei Sudrabai bet sis nodoms izgazas vina pat nesaka dibinat partiju jo prese uzpeldeja zinas par Sudrabas sadarbibu ar Krievijas specdienestiem. Izskatas ka latvijas Kangars bus Zatlers vismaz vina aizdomiga griba par katru cenu dabut valdiba SC un prese lasamas zinas ka Zatlera partijas saitem ar kreivu miljardieru (lasi Putina) naudu nerada optimismu.
???!!!
?
"tirinās kā p***** uz drāts" ----- Ļoti tēlaini, tikai... Šaubos, vai jebkas, kas uzvērts uz drāts, spēj tirināties. Tas jau pat palocīties nespēj. Domā, ko raksti.
Savādi
S
jau ir ar to Zatlerju. Viņš tik ļoti nostājas pret oligarhu Lembergu, ka mīļuprāt ņem pretī Stepanova naudu. Bet Stepanovs jau arī "uzvārījās" no trubas, saškandalējās ar Lembergu un tagad ir Zatlera sponsors. Ja kļūdos, palabojiet. Būšu pateicīgs. Piebilstu, ka neesmu Lemberga fans.
skats no malas
s
Nepatīkami skatīties uz neizglītotu un nepārliecinātu pajoliņu Sprūdžu, kas turklāt tirinās kā p***** uz drāts. Domāju, ka tautas nemieri un jaunas ārkārtas vēlēšanas tādas izvēles gadījumā ir pilnīgi iespējamas.
jautrais
j
.. paskataties uz jaunekļa "feisu" un paliek viss skaidrs.. būsim kārtējā d....
Signe
S
Nu, ko viņi var uzstāt uz savu kandidātu. Neticu, ka Prezidents par valsts vadītāju virzīs puišeli bez izglītības, pieredzes , ar lielām ambīcijām un neadekvātu savu spēju novērtējumu, citādi būtu sapratis, ka tā nav viņa vieta.
Laura
L
Vai tik šis nav Zatlera ārlaulībā dzimušais bastards? Trakoti līdzīgs izskatās!
:)
:
Interesants novērojums :) Vispār jau interesanti, kur šis tā ZRP uzpeldējis , bez izglītības, un Zatlers šo stumj par Ministru prezidentu :) ?
  • 2
  • 0
Gunars
G
Sprudzu vajag pamest ka kapurkedi zem traktora, bet Zatleru ja izradisies taisniba ka vins ir tas latvijas kangars kas atnesis saskanas centram balsu vairakumu saeima.. ar Zatleru vajag izdarit to pasu ko kadreiz Itali izdarija ar Musolini..
noladets..
n
Zatlers gaudiga drebeliga balsi radio pazinoja ka vinam traucejot oligarhi.. un ko tagad dara? Aicina valdiba saskanas centru kura veletaji ir naidigi agresivi noskanoti pret Latviju un ja butu kars ar krieviju ja viniem iedotu ierocus vini nesaubidamies atklatu uguni uz Latvijas armiju. Lemberga partijas biedri un veletaji ja butu kars ar krieviju noteikti butu Latvijas aizstavju rindas!
no malas
n
Smieklīgi. Normāli ir tā, ka no sākuma cilvēks apgrozās politikā, pasēž Saeimā. Tad ja ir dotības un spējas, to izvirza kādam ministra amatam. Pastrādā kādus gadus, iepazīst gan nozari, gan MK darba kārtību. Un tikai tad var tēmēt uz ministru prezidentu. Bet kas te? Jauns puika, kam bārda pat neaug, kam nav pat nekādas pieredzes valsts lietās, kam nav izglītības. To vien tikai māk kā ielaist svaigu gaisu :)
Eva Braun
E
juudasi..
...
.
Necienas uzradisana pret pilsoniem un nekas vairak.
Aiva
A
Bet varbūt Sprūdžs ir Zatlera ārlaulības bērns un tagad Zatlers jūtas vainīgs, ka nav viņu audzinājis, tāpēc vēlas viņu ielikt premjera krēslā?
TV5 un Rainis Sprūdžam
T
Kas krieviski nozīmē petene? Es zinu un pateikšu jums aiz kadra. Nožēlojams memļaks un politiskais diletants. Rainis: Diletantisms apzīmē to, ka katrā ir dzīvā mākslas dzirkstele un ka katrs spēj saprast mākslu. Bet katrs grib tikt pāri par saviem spēkiem. Vispirms tiecas tikai attīstīt vispār savus spēkus, un tāda tiekšanās ir arī kustoņai, kura pat no savas vaļas mācās, ko vēl nezinājusi; ir arī augiem, kuri meklē sev iespējas labākai dzīvei.
Rasabalt
R
Za 4to borolis, na to i na porolis. Ne velti ir teiciens, ka taitai ir tāds prezidents, kādu tā ir pelnījusi. Būs jums ZRP, būs jums Sprūdžs, būs jums izglītībā Ķīlis ar visām no tā izrietošām sekām un čupām...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas