Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

papildināta - CVK: balsu skaitīšana noritējusi pietiekami operatīvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mazs sīkumiņš
m
kā rtur ir ar tām šmucītēm par NEPILNAJIEM sarakstu komplektiem ? - NENUMURĒTAJIEM ....
Ice
I
Kauns lasīt šeit komentētāju tumsonīgos saukļus un tekstus. Vai tiešām nevar saprast, cik daudz informācijas un cilvēku darba CVK jāorganizē. Paši bļaujat - ātrāk, ātrāk, kur ir, un paši pēc tam muldat, ka provizoriskie dati nepatīk. Tad pagaidiet dažas dienas, būs viss pārbaudīts un pārskaitīts. CVK ir paraugorganizācija, un īpaši - uz jūsu nesakarīgās bļaustīšanās fona. Piesakieties komisijās un pastrādājiet paši.
Teritoriālis
T
83.iecirknī, izrādās, ap 1260 balsotājiem. Tāds vidēja lieluma Rīgas iecirknis. Kā tur varēja skaitīt rezultātus 2.5 diennaktis? Noteikti būs jāpievērš uzmanību 4 vadošo sarakstu plusiem un mīnusiem - vai tur nav mēģināts kādu iebīdīt domē līdzīgi Kubulu pagasta priekšsēdim Saeimā.
.
.
Kaut kāda mistika: Rīgā derīgo balsu skaits cvk mājaslapā tiek uzrādīts: 241634. Ja sasummē visas balsis, kas tajā tabulā, sanāk 238143. Starpība 3491. Kas tas viņiem tur par sviestu notiek? Tos datus ievada ēzeļi vai kas?
CIMDAR
C
Esi tik labs un paskaidro tautai, ka Tu esi vienkārši demokrātijas zaglis un par to Tev ir jāliek cietumā.
Atkal Berta
A
PAŠVALDĪBU VĒLĒŠANĀS RĪGĀ = par 6289 derīgiem biļeteniem vairāk, nekā ir piedalījušos skaits !!! EIROPARLAMENTA VĒLĒŠANĀS RĪGĀ = par 8328 derīgiem biļeteniem vairāk, nekā balsotāju skaits !!! * Vienkārši unikāli. Ja mums būtu elektroniskā balsošana kā citās valstīs, tad arī laikam vainotu datorus vai ko. Cik var muldēt???
Cimdar beidz melot
C
Kā tad, ka operatīvi, ja diennakts laikā iecirknī nevar saskaitīt balsis, tas ir operatīvi? Kas tur bija miljons aolokšņu? Ko var gvelzt?
Normunds
N
Tagad ilgi meklēs, kurš iecirknis ir "nejauši" saskaitījis par 6289 vairāk, nekā bijis atnākušo skaits vai arī vispār 83. iecirkni izmetīs no reģistriem, ko? Cimdar, varbūt pietiks vienreiz blefot?
.
.
Es sapratu, ka vienas ir vēlešanu dienas 06.06.09. balsis, kas ir 234060 un priekšvēlēšanu balsis, kas ir 47744.00, kopā 281804.00 balsis. Tas vienīgi nesakrīt ar %, jo sanāk, ka kopējā aktivitāte Rīgā ir bijusi apm. 68%. Nepieskaitot 38.vidusskolas balsis, nederīgās zīmes sastāda apm. 15%, t.i. apm. 40 000 nederīgas balsis. Jo, ja 234 060 ir galējais skaits, tad viņi ir jau 6000 par tālu aizskaitījušies.
Nu, bet
N
Dabiski, ka RD iedabūt vēl vienu cilv. - tas uzreiz izmainīs turpmāko balsojumu proporcijas - ir, par ko Cimdaram censties, maita tāds!
NN
N
Skaita tik ilgi, jo cer, ka pēdējā brīdī vēl kāds atnesīs kukuli?
Tagad
T
Vēl ar Teikas iecirkni sataisīs tādu pašu mahināciju :(
Berta
B
Nu, tās papildus 6289 aploksnes - tas nav maz, - laikam kāds labi samaksājis, lai pēdējā brīdī dabūtu iekšā RD vēl kādu cilvēku. Sekosim cipariem, bet vispār Cimdara kantoris jau sen ir sasmērējies.
hd
h
varbūt Diena var pajautāt CVK skaidrojumu šādiem skaitļiem: derīgo vēlēšanu aplokšņu kopskaits: 240349 pašvaldības vēlēšanu kopējā aktivitāte: 234060 No kurienes parādījās liekas 6289 aploksnes?!
MV
M
vienk.sviests ka var skaitīt tik ilgi|:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas