Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināts (13:38) - Straujuma aicina RP ekonomikas ministra amatā Pavļutu nomainīt ar Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tie Zatlera tankisti gan ir nekaun
T
Vienotiba viniem iedod zelastibas davanu glabsanas rinki lai vini galigi nenogrimst vestures meslaine bet tie nekaunigie vel ir neapmierinati! pieprasa lai Pavluts ir ministrs! butu priecajusies ka Maskavas tankists Kozlovskis paliek amata! Ar sitadam nekaunam kaut kas ir jadara!!!!!!!!!!!
Fredis
F
Pareizi, Straujumas kundze! Vai tad ir arī kāds, kuram Pavļuts patīk? Ja nu vienīgi RP sponsoriem. Es redzu viņa darbībā vienus mīnusus: Zolitūdes traģēdija, kas viņam kā pīlei ūdens: jaunais būvniecības likums, kuru Pavļuts virza triecientempā un kurā paredzēta vēl mazāka kontrole un vēl lielākas iespējas jaunāmtraģēdijām; elektrības tirgus pseidoliberalizācija, kurā uz iedzīvotāju rēkina uzvārīsies elektrības spekulanti; LM pamešana novārtā uz mūsu rēķina; vēlme liberalizēt arī gāzes tirgu LAUŽOT līgumu, kas mums atkal izmaksās miljonus; bioetanola rūpniecības neatbalstīšana, sakot, ka tas jāiepērk ārzemēs; u.t.t Viena vienīga apzināta kaitniecība Latvijas ekonomikai! Tāds ne tikai nedrīkst turpināt darbu, bet tāds frukts ir jātiesā!!!!
Ka Latvijas Angela Merkele teica ta
K
..un kaut kads Putina ieliktenis Gazprom izsutamais zens Pavluts pat lai nemegina zvankstet! citadi Straujuma sadusmosies un tads pats liktenis piemekles Kozlovski un lidzigos..
Ops..
O
Gazproma pakalpins Pavluts paliek uz ielas.. ta ir laba zime! Varbut driz ari parejos Zatlera tankistus izmetis vestures meslaine?
Lapsis
L
Žetons LETAs fotogrāfam!
zuze
z
Straujuma nominēta, lai arī lemj un veido ministru kabinetu! Jūs te, pārgudrie komentētāji, taču varētu reiz nemuldēt visādas stulbības!
Ome
O
nominēta no apšaubāma VP v.i., arī tāpēc visa jezga.
  • 4
  • 1
Latvijas Biete
L
Atvadas no Dombrovska. https://vimeo.com/84525599
Ka ar kulaku pa aci.
K
Rezultata mums latviesiem, Latvijai un Vienotibai bus tris smagsvara vilcieni valdiba Straujuma, Dombrovskis un Vilks.
y
y
Tu maldies tie būs trīs smagsvara balsati, kuri jau ir nolaiduši visu uz grunti!!!!
  • 2
  • 1
Guntis
G
"Es veidoju valdību un savu komandu un, manuprāt, Vjačeslavs Dombrovskis parādīja sevi ļoti labi kā izglītības ministrs," pauda Straujuma Tad kāpēc Dombrovski jāpārceļ uz citu amatu, ja viņš veiksmīgi pilda esošā amata pienākumus? Atkal loterijas par nopietnām lietām? Kaut kāds absurds, nah...
Uolis
U
Ome peras kā vista pa pakulām. Pofig, ja tā valsts kaut kur patālāk būtu, bet tepat, Eiropā, tomēr kauns par šādu dārgu nederīgu teātri ar švakiem spēlētājiem. Tiešām - nah..
  • 5
  • 2
Lattelecom
L
A, ko rauj ies? Kredīts spiež....
Hm
H
Pavļuts savā ministrijā runāja latviski, bet dombrovskijs visu ministriju pārvērta par krievu ivanovku, kur vieiem nācās runāt okupantu valodā. Tur tā atšķirība.
> ūja
&
ar vienu profesionāli būs par maz slikto paradumu pārņemtajā valsts pārvaldē. Varbūt paņemt ārpakalpojumu valsts administrācijā? Būs lētāk un efektīvāk par pašreizējo smagnējo, uz ierēdņu labumu tendēto sistēmu!
  • 3
  • 2
ūja
ū
Hm, ta tu saki, ka labāk auns, kas runā latviski, nevis profesionālis?
  • 5
  • 4
Patiesība
P
Loģiski! Pavļuts ir muzikants ar bakalaura grādu un kaut kādiem līderības kursiem. Vjač. Dombrovskim ir maģistra un arī doktora grāds tieši ekonomikā. Pavļutam vieta pie ielu muzikantiem!
Oi
O
pārsmējos par tanti bildē! :-D
Mudaks
M
kas tur Rinkevičam rokā, zivs, vai :D
  • 1
  • 0
es
e
iesaku RP nepiekrist! Cik var cūkoties?Pavļuts viens no sakarīgākajiem ministriem! Acīmredzot, tāda ir prezidenta nostāja, kurš tagad izlieka,s ka procesā nejaucas! Kā man ir apnikusi Vienotības ņemšanās un sava labuma meklēšana! Labi, ka vēlēšanas tik tuvu! RP, nepadodaties-tas nav vienkārši viena ministra noraidījums! Paši savējo Pabriku (arī viens no sakarīgākajiem ministriem) jau uzmeta! Turaties! Lai tak Vienotība iet ratā un lai tik Valdiņš turpina premjerēt-tāpat nekas labāks nebūs!
!
!
Pārsmieties var, cik šis Dombrovskis izrādās universāls ... krēslā pirdējs. Jebkurā !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas