Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

papildināts (15:55) - Straujuma uzklausa topošās koalīcijas partnerus un koriģē ministriju sadalījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tālis
T
Pats sadalījums ir cinisks - resursu ministrija, resursu tērējošā utt. labāk būtu sadalījuši šādi - zagt iespejāmās un politiķiem nevajadzīgas!
Circenei -NĒ!
C
Circene nedrīkst palikt par ministri! Tādas "reformas" nu gan cilvēkiem nav vajadzīgas!
fotogrāfijas simbolika
f
Padomietis Brigmanis stāv Straujumai tuvāk nekā patriots Gaidis Bērziņš.
s
s
Circeni redzēt ministra postenī ir briesmīgi - Rīgā nav iespējas naktī LOR bērnam nekur - lai turot mājās pretsāpju līdzekļus (tikai - tas, kas mājās, nav pareizais), naktī liek laukā no slimnīcas cilvēkus, kas atvesti ar ātro palīdzību, it kā katram būtu jātur makā nauda taksim. Drīz būs jāuzrāda - nav 15 latu taksim - laukā no visiem reģistriem.
cirks darbojas
c
gan oficiāli gan '' vārtrūmju sarunās''' !!! gribas teikt....ejiet ................ ..būs aborta speciāliste,mazā īkšķīšu turētaja..utt......nu nebalsošu ne par nevienu no jums cirka mākslinieki rudenī !!!! Ministri tiek likti nevis kā patiesi savas nozares speciālisti bet pēc kaut kādām pārtiju un sponsoru interesēm....muļķu zemē !!!!!
Buba
B
Bordānu, Strīķi ( OBLIGĀTI!!!) jānorok, tieslietās jāatgriežas "Lemberga advokātam" Gaidim Bērziņām, VARAM jāiznīdē Sprūža smaka un kadri "līdz septītam augumam", SM pie ruļļiem atpakal AiR Baltic noracēji Augulis/Gehhards ( kaut Buldozers Air Baltic faktiski pirmo zārka naglu iedzina, taču nav pieteikts startam), - un gan Krusttēvs no Ventpils, gan (viņa) Ģenerālprokurors visdrīzāk dos zaļo gaismu.
Juris Avotins
J
Cik biedru ir katrā no tām „masu” partijām? Ko katra pārstāv? Ko pārstāv „jaun-neatkarīgie” deputāti, kuri dzimuši no RP? Kāda „dzīvības sula” sauc viņus uz SM? Daudz jautājumu pārejas ekonomikas valstī (PEV). Vairāk - www.jurisavotins.info
Čik-či-rik-
Č
pidrik-ku-kū Jurīt atver vienreiz beļmas uz beidz saukt noziedzīgos politkrimināla grupējumus par partijām.
  • 2
  • 3
Ieteikums
I
Smainier Vienotibas satiksmes ministriju ar zemkopibas izglitbas ministriju in viss. Bus kaertiba. Drivers ties am ir labs kandidats uz izglitibu'
Urrrāāā
U
Bauri Tukšiepauri uzklausa rijīgos kretīnus un rūdītos komunistus koriģējot debīlisma sadalījumu savos čaiņikos, lai arī turpmāk 3. izrītāko ES valsti ar 2. lielāko trūcīgo iedzīvotāju skaitu varētu vest uz idiotiskajām Gaiša Komuņizma saulainajām tūpļa tālēm. Latviet Turrries Nepadodies !!!
urlu soģis
u
Tu, okupant, labāk turies pie pimpuka Pūķina un nebļausties šeit.
  • 1
  • 0
Adatiņa
A
Ļoti cien. Straujumas kundze, mēs Jums ticam, un ceram ,ka Jūs " 'Vienotības" spiedienam nepaklausīsieties,ja Jūs pakļausities ,tad visam nav jēgas! Tad jau visi vecie vēži atpakaļ savās alās!Ja būtu konstruktīvi pastrādājuši,tad zinātu par ko balsot ! Ir partija kura tikai to gaida ļai vis saietu grīstē ,un berzē rokas! Šīs partijas vadītājs, ir nepieņemami rupjš un sabiedroto partiju noniecinātājs, tā iestādes, vai kādas pilsētas mērs nedrīkst izteikt savu viedokli,ja viņš uzskata sevi par kulturālu un sevis cienošu Latvijas pilsoni! Latviešiem nav tādi termini ar kādiem viņš oponē! Tā viņš var runāt mājās ar savu sievu un ģimeni,bet ne kā sabiedrības pārstāvis!
dolārzaļie blefotāji
d
"Latvijas Zaļā partija trešdien vakarā izplatīja paziņojumu, ka, respektējot Latvijas Zemnieku savienības vēlmi uzņemties rūpes par lauku vidi, Latvijas Zaļās partijas valde ir pieņēmusi lēmumu, ka tās deputāti var atbalstīt tikai tādas valdības izveidi, kurā Zaļo un Zemnieku savienība pārrauga vides un zemkopības jomas. VARAM pārraudzībā nav tikai lauku vide kā to ar lielummāniju sirgstošais Silenieks un Co domā. Kārtējā muldēšanas un demagoģija ar izteiktu šantāžu no Zaļās partijas puses.
pār zemnieku laukiem zaļi un skaļi
p
peld Lemberga sarkanie vaļi
  • 3
  • 1
Nacionāļiem sena problēma ar tiesli
N
salaiduši dēlī to sfēru, bet droši vien par atlīdzību, kā gan citādi.
KREMĻA KRANČIEM NEPATĪK !
K
Krievnacistiem nepatīk patriotiski latvieši.
  • 1
  • 0
Dr.xy
D
To : Nacionakiem sena problema ar tieslietam. ( 09.01.2014. 18:12). To Jus esat pareizi pamanijis, jo tiesi tadi ka Jus to nevareja neieverot. Ja,NA nebutu bijusas problemas ar tieslietam,tad okupanti un vinu pecnaceji,jau sen butu notiesati par Valsts nodevibu,vai ari izsutiti austrumu virziena.
  • 2
  • 2
Olis
O
NA drosvien labi iekļaujas politiskā tirgus finanšu plūsmā! Varēs vārīties talāk savā TM!
  • 7
  • 3
ivars graudums
i
Galvenais ir lai leenaa Latvijas atkopshanaas turpinaas,vareetu pat buut aatraaka delj eiro ieveshanas. Tad varam droshi gaidiit rudens veeleeshanas.
stella
s
Galvenais ,ka nav piekāpušies ZZS ultimātam ,Par to vien jau paldies.
Vārds
V
VARAM tiek NA/ZZS- tā silenieka ķērkšana bija teātris tādiem naivuļiem kā Tu!
  • 9
  • 2
kā vispār
k
kā vispār tāds nodevējs kā Olšteins var būt vēl saeimā? tas taču ir redzams, ka viņam svarīgākas ir savas intereses kā Tautas. ieteiktu viņu vispār pakārt aiz olām Doma laukumā un lai cilvēki paņirgājas tad tur par viņu.
Siekalniekam
S
Protams, bet nekādā gadījumā Rubiku!
  • 4
  • 1
Siekalnieks
S
aiz olām pakārt vajag arī Jāni dombravu!
  • 4
  • 5
Ja Jūs piekrītat, ka okupācija ir b
J
tad, manuprāt, daudzreiz lielāki nodevēji bija okupantu pakalpiņi, piemēram, Brigmanis - rajona komunistu 1 sekretārs. Nebūtu iebildumu, ka arī viņu Jūs pakārtu aiz olām pat Maskavas Sarkanajā laukumā...Protams, tas viss ieteikuma formā.
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas