Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

Ploriņš aiziet no Veselības ministrijas, turpmāk vadīs NMPD

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis
J
Plorinam gods unslava,un visai musu mdicinas birokratijai....
vinnijs
v
Nu ja, tagad visi oranžīgie pārceļas uz ministriju padotības iestādēm, īpaši jau tur, kur vēl ir nauda un paredzēti lielāki iepirkumi. Žurnālistiem vajadzētu uzmanīt šos kantorus un šos tipus. Piemēram, likvidējamā RAPLM padotības aģentūrā VRAA lielā steigā arī notiek lielas lietas.
Runcis
R
Cik ilgi CV meetaajaas pa galdu? Vai ilgaak ka Lisenko (TP)?
joks
j
Vai Jūs savā komentārā brīvostas sakarā domājāt Ārgali vai Šleseru?
aprīlis
a
Kas to būtu domājis, kas to būtu domājis? Ploriņš jau aizrotējis? Aprīļa joks? ŠĪ pavasara jaunākā tendence: rotācijas vilnis veselības nozarē!!!
jauni laiki
j
Ui, ui, nu gan sāksies pavasara jautrības ministrijā, saturieties ielikteņi. Linda mērķē trāpīgi un vēziens nav nekāds šaurais.
Sašutums
S
Cerams, ka Ploriņš sakārtos to, ko Izraēlas pavalstnieks nevarēja, jo pārāk ilgi atradās NMPD. Turklāt Ploriņam jānovērš pašreizējā situācija, kurā ĀMP ārsts saņem mēnesī (500 bruto) tikpat, cik Eiropā ārsts saņem vienā dienā(!)
elv50
e
Taapeec mums valstii ir katastrofa,ka bez universaalajiem ministriem mums radushies arii universiaalie Valsts sekretaari un pat vietnieki.
Pičuks
P
TP vienojās ar JL. Punkts!
Vetis
V
Cerēsim,ka to vietu nedabūs ķīmijas skolotājs,tas trešais VM no augšas. Es vēl saprastu,ka Bundulis vadītu bioloģijas fakultāti. Bet kāds viņam sakars ar medicīnu. Bioloģija tā ir : ziedlapiņas,aputekšņošana,varžu preperēšanaa, aukstasiņu dzīvnieki. cilvēku vairošanās shēma. Bet kāds sakars bioloģijas skolotājam varētu būt ar: SBIS, (inkubācijas periods,prodromālais perods,manifestācijas periods,atrisinājuma vai ....periods).Lauku sanitārija.Ūdens higiēna.Pārtikas higiēna. Ko bioloģijas skolotājs saprot no ķirurģijas(kardiālās ķirurģijas, torohālās ķirurģijas,pulmonoloģijas,abdominālās ķirurģijas,uroloģijas....) Kur nu vēl oftalmoloģijas smalkumi,ottolaringorinoloģijas problēmas,dermatoveneroloģija vai STS. Tā varētu turpināt ,bet neļauj "palags". Ļoti ceru,ka L.Mūrnieces kundze ,kā universāls speciālists sapratīs, ka Veselības ministrijā varētu strādāt tikai ārsti. Tad nodokļu maksātājiem nevajadzētu uzturēt 600 lielo ierēdņu skaitu šajā ministrijā.
diskobumba
d
Kā viņam tiešraidē nebija kauna brutāli melot!!!
trubis
t
Jā, Muciņam šis ir sens sapnis un Līkops arī kaut-kur tuvu, bet galvenais, ka atkal sāksies lielā reformācija Circenes un "zelta roku"garā. Lai dzīvo mūžigais haoss!!!
Lelle
L
"...Tas ir tāpat kā sētniekam likt vadīt Rīgas brīvostu..." Un ja sētnieki, farscovščiki, zagļi, shēmotāji un korumpanti vada valsti? Ko tad???!!!
dzintra
d
Nav runa par to vai ir vai nav jaunu grēku, katram tādus atradīsi. Tas tikai norāda uz JL reformātoru dabu - darīs vai nedarīs slikti, bet piemēru viņi mums ir parādījuši.
Lelle
L
Kretīni vazājas no viena beņķa otrā...godīgus darba darītājus gan izmet no darbiem kā korķus bez jebkāda pamata, toties visādi shēmotāji, zagļi un korumpanti tikai pārceļ savas pakaļas...dažs labs pat uz lielāku algu... Kas tas viss vienreiz beigsies???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas