Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints
Joprojām nav skaidrs, vai Jaunā konservatīvā partija un ZZS spētu sadarboties vienā valdībā, norādīja Attīstībai/Par! pārstāvis Daniels Pavļuts

Politisko spēku pārstāvji neņemas prognozēt Gobzema izredzes izveidot valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
j
Praidisti negrib Gobzemi !
:)
:
Vai tad fantomass ko var prognozēt?
Dzintars
D
Pavļuta kungs,Tava kļūda ir tā, ka tusē ar Bondaru,Latvijas krājbankas bankrotu neatbalstīs ne viens normāls letiņš
nātre
n
Pavļut, nu beidzot vari veidot pats savu personīgo valsdību, neviens vairs netraucē, pielaide arī ir. Danco runci!
nātre
n
Es nesaprotu, kāpēc netiek veidota valdība, bet visu laiku apspriesta Gobzema persona no pārējo partiju puses. Cik atceros, prezidents uzdeva veidot valdību un darba plānu, nevis tērēt laiku ap Gobzemu pašu, Ja prezidents Gobzemu nominēja, tad zināja ko dara, Pavļutam par prezidenta lēmumu nav jāatskaitās nevienam, gan jau viņš pats tiks ar to galā. Un ko tad, ja Gobzems dabūs pielaidi, bet valdība netiks izveidota prātvēderu dēļ, tas nozīmē, ka visus, kas kavēja to darīt, nevar turpmāk uzskatīt par valsts patriotiem un jāsauc par ienaidniekiem, kā to dara ar Saskaņu? Nekas cits neatliks, kāa beidzot Saskaņu ņemt palīgā, jo viņi skatās un priecājas, ka rati buksē, kā tajā Krilova fabulā, katrs velk uz savu pusi un nekust ne no vietas.
Kompromisu
K
Pavļutam ir politiķa pieredze un izcilas ekonomikas zināšanas. Viņš bez minstināšanās un papīriem spēj nosaukt jebkuru mūsu ekonomikas skaitli, likumu, MK noteikumus. Vai to spēj kads no KPB LV? Kas tad valstij ir svarīgāks- Gobzemja personīgās ambīcijas vai valsts un tās ekonomika?
kj
k
Fūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūu, nu beidzot kaut kas labs notiek arīLatvijāāāāāāa!Vienotība aiziet pa skuju taku, pa to pašu taciņu, pa kuru jau ir aizstaidzināta i tās virsvadonesolvitiņa ,Zemu paklanos jaunpupa kunga priekšā ,par to,ka viņa shēmas parādīja Gobzemam kas un kā jādara ar oikistu tēviem , parādīja ,kā jāiztīra Latvija no lepnības, uzpūtības, mantrausības ,varaskārības pārnemtiem shēmotājiem.Tauta to jau sen ir gaidījusi!AAPLAUSIAPLAUSI,APLAUSI nebeidz rimties .Cigāani parasti ”labiem”cilvēkiem novēl:”kaut tu lepns paliktu,Atiņ,tādēļ-attā visi paristi!tagad varat bučcccot rociņas savam labdarim-A atītim
Buks
B
Ja es būtu K. Tarantino, šo :/valdību/ izveidotu 5 minūtēs. Visus šos /politisko spēku pārstāvjus/ pakārtu lopkautuvē aiz kājām. Nez, cik vēl minūtes vajadzētu, lai tautas kalpi vienotos par ministru portfeļu sadali?
TrollisJT
T
Ar kādu uzstājību mums potē: "Politiskais spēks, politiskais spēks..." Ne tur "politiskais" , ne tur "spēks" ... interešu grupas, ne-spēks!
OO
O
Arvien biežāk nākas piedomāt pie jautājuma "Kam pieder valsts?" Un Pauļuts vienkārši izskatās pēc centīga uzdevumu izpildītāja.
Zemgalis
Z
Pavļutam Mefistofeļa vaibsti. Slīpēts intrigants.
  • 7
  • 1
Šitam ir baigās ambīcijas
Š
Viņš nepieļaus neviena cita apstiprināšanu
Hugo
H
lai tak velkas klavieres spelet....
  • 12
  • 2
precizēsim
p
Šos pavļutveidīgos shēmotājus precīzāk būtu dēvēt par noziedzīgās pasaules pārstāvjiem, kas tie par politiķiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas