Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Premjeru mulsina Sprūdža mēģinājums Lembergu atstādināt no amata, no kura viņš jau ir atstādināts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valdim
v
jus ari Mulsinat..un vairakkartigi.....no ta pasha dika,draugs.
Cien.Premjera kungs !!!!
C
Mes visi zinam ka jus esat "loti glumjs politikis" Ar to es domaju - jus esat tads, kurs nekad nepateiks lieku vardu ja jutis, ka kadam tas var nepatikt. JUS LIELISKI PROTAT RAUST KARSTAS OGLES NO UGUNSKURA AR CITA ROKAM (lai neapdedzinatu savas Ha! Ha! Ha!) Saja gadijuma - jus esat izraudzijies realai Lemberga izsviesanai no Ventspils domes (ja ne vairak tad vismaz no domes priekssedetaja kabineta )jaunu , bet bezbailigu un godigu ministru Sprudza kungu. Sakiet, vai jums nav kauns ??? Jus tacu loti labi ziniet ka Lembergs ignore visus tiesas spriedumus, aizliegumus utt. utt. Jus ziniet ka vins joprojam NEKAUNIGI NIRGDAMS PAR MUMS VISIEM ( ari par jums tai skaita) SEZ VENTSPILS DOME UN "DIRIGE" VISUS NOTIKUMUS pec sava prata ar to demonstredams KA NEVIENS VINAM NEKO NEVAR PADARIT ???? Vins ir visvarens, ari jus vinam esat tikai tads nieks vien ( bailigs un vienmer klusejoss). Vai tad saja gadijuma ari jums nebutu kads nopietns vards Sprudza atbalstam jasaka ?? BET JUS ESAT TIKAI "APMULSIS".... KAUNATIES! Premjera kungs - kaunaties!!
ha
h
J avLETA ir pareizi atspoguļojusi premjera teikto, tad tas ir tiešām nožēlojams fakts. Pie tam Sprūdžs ir koalīcijas partneris un valdības komandas sastāvā. Publiski paust neizpratni par komandas biedru nav labs stils, tas liecina par vāju valdības darba izpratni.
  • 1
  • 0
Lotgols
L
Vēlēšanas tuvojas, bet uz E-taloniem nevienas partijas reklāmas.
ha ha ha...
h
Samulsušais Dombrovskis. Kaklautiņu uzsien pirms sāc runā, Dombrovskit!!! Latvijā neviens likums nedarbojas kā tam vajadzētu. Likumi Latvijā ir sarakstīti tikai lai vajadzības gadījumā izrēķinātos ar kādu konkrētu personu. Tas Dombrovskim tikai tā - zināšani. Mulsonis atradies.... Jau sen par vienu un topašu pārkāpumu Latvijā ir dažāds tiesas lēmums. Spilgtākais piemērs: Zatlers un Auders. Tas pats ir arī ar Lembergu un kautkādu čangali, kurš tur maksāja, lai vietējie bomži balso par viņu.
XYZ
X
Mani mulsina, ka noziedznieki tik ilgi pie varas!...
atis
a
Ja valdībā ņem mazizglītotus cilvēkus, tad jāmulst - tāda nu ir tā dzīve.
Imants Imants
I
Reizēm Dombrovskim izdodas nodemonstrēt vienkārši apbrīnojamu un nepārspējamu stulbumu.
....:)...
.
Eh skaugji,skaugji...Lembergs nenoliegsu zog ka jau visi augstajoos amatos,bet vins ar to naudu mak SAVU Ventspili uztaisit briniskigi,skaistu,sakoptu,tiru vnk pasakaina pilseta,ko nevaretu teikt par Rigu...Lembergs zog bet vins naudu mak dot ari citiem,pec ta cik vins ir izdilis saubos vai vins kko patur sev,vins naudu atdod tiem kam tas vajadzigs....Bet visas tas resnas uzedusas cukas kas Lembergu visu laiku noniecina tik sazogas naudinu uzbaro pretigi resnus vederus vaigus,pilsetu uztaisit skaistu nemak,Riga valda netiriba,nekartiba,bardaks....visiem lieliem dirsejiem par Lembergu iesaku kadu reizi aizbraukt uz Ventspili un apskatit kas ir skaista,sakopta pilseta....ROKAS NOST NO LEMBERGA! :)
vladis
v
Dubults neplīst !!!
Kikī
K
šis viss liek tikai aizdomāties...nez kas tik ļoti svarīgs un nozīmīgs pašlaik tiek darīts, ka visa ažiotāža tiek vērsta uz tieši šo Lemberga-Sprūdža lietu?Ko un kādas lietas tiek patiesībā "vārītas" un mēģinātas slēpt vai precīzāk, viss tiek darīts, lai tieši "tam kkam" nepievērstu uzmanību? Visa prese luncinās un lēkā apkārt šai lietai, bet 99% patiesībā notiek kkas daudz aktuālāks...vai tiešām grib novērst uzmanību no budžeta dalīšanas?
Ab
A
zel ka Vienotiba neatbalsta kolicijas kolegus!
var piekrist
v
Tās domas, kas tiek no atsevi[sķiem koalīcijas partneriem izplatītas publiskā telpā liecina, ka jauno darboņu sadarbības kultūra ir zemā līmenī. Ja kāds šādi izteiktos kādā no profesionālām sporta komandām, tas būtu momentā jāizslēdz no komandas, jo tāda attieksme stipri traucē kopīgā mērķa sasniegšanu. Diemžēl, daudzi januie politiķi to nevar vai negrib saprast.
  • 2
  • 0
krokodils
k
Lembergs protams blefo,bet Premjera nostāja ir dīvaina.Pat pēdējam idiotam ir skaidrs,ka smagos noziegumos apsūdzētais Ventspils pigmejs uzspļauj uz tiesas lēmumu par atstādināšanu no amata un visus šos gadus kopš krimināllietas ierosināšanas turpina darboties pa Ventspils domi kā pa savu kabatu.Uz prokuratūras pieprasījuma un sniegto faktu pamata Sprūdža k-gs vēlas panākt tiesas lēmuma izpildi un praktiski atstādināt Lembergu no Ventspils domes un Ventspils brīvostas priekšsēdētāja pienākumu pildīšanas.Velu ministram veiksmi.
:):):)
:
Nu bet mēs visi taču par tiesisku valsti...15 Lemberga labākie advokāti lieliski izmanto mūsu tiesiskās valsts statusu un likumdošanu, un ņirdz par visiem...
  • 3
  • 0
Weeee
W
Nezinu Spruudza iemeslus blaustities, bet vienotibas greizsirdiiba ir noverojama ar vien vairak, komplektaa ar vairakiem tizliem ministriem kaa, piemeram, Circene.
un viņš?
u
Sašķelt pašvaldības,nomelnot RD,ar steigu karjeras dēļ cenšas uzstiept eiro kaut eiro zona plīst-un izliekas par nevainīgo baznīcas sveci!
Ll
L
ja vien neverending story ar nosaukumu Lemberggeita neatstātu daudz nopietnākas sekas, nekā tas kādam varētu likties, - arvien lielāka ierindas pilsoņu neticība savai valstij, kā rezultātā - emigrācija, nodokļu nemaksāšana, sociālā pasivitāte, korupcijas uzplaukums, jaunu vietējo ”ķeizariņu” rašanās ar visatļautības sajūtu un kā rezultāts visam - demokrātiskas sistēmas de facto sabrukums. Ja kādam ir vienalga, jo domā, ka tas personīgi viņu neskars, tad maldās."end quote.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas