Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Ministru sargā tikai koalīcijas līgums

Rasnaču neviens neapturēšot

Tieslietu ministra Dzintara Rasnača (NA) laikā ir sākta maksātnespējas reforma, ko var uzskatīt par pavērsienu arī šā procesa uzraudzībā, palielinot Tieslietu ministrijas (TM) padotībā esošās Maksātnespējas administrācijas pilnvaras. Taču sabiedrība reformas rezultātus vēl nejūt. Maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavība radījusi iespaidu, ka "maksātnespējas procesos nav kārtības un tieslietu ministrs vāji īsteno šīs jomas pārraudzību," bija norādīts vienā no diviem Saeimā iesniegtajiem lēmuma projektiem par neuzticību tieslietu ministram Rasnačam.

Top komentāri

Ko nozīmē
K
"stingrāka uzraudzība"? Situācijā, kur lietas tiek kārtotas ar zvanu palīdzību, kur "nenozīmīgas" kļūdas datumos un skaitļos ir tikai vienos vārtos un jebkurš jebkurā brīdī var kļūt par "spitālīgo'? Situācijā, kurā tik augstprātīgi var rīkoties ar sabiedrības resursiem.
Buba
B
Nu,nu! Un sieva ar kārtīgu rabarberu bunti? Kaut gan no otras puses. - Bordāna REĀLĀS pretlaupītāju reformas Rasnačs ar Bērziņu apturēja un reformatoru no partijas padzina.
apturētors
a
Bunku apturēja viņa kolēģu no noziedzīgās pasaules lode. Ņemot vērā, ka arī Rabarberu Rasnačs ir no tām pašām aprindām, arī viņam var netīšām gadīties šāds arguments. Tad, ja kāds no cienījamu ļaužu klaniem uzskatīs, ka viņu intereses netiek ievērotas. Bet Rabarbers ne tuvu nav drosminieks. Gan jau ievēros.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas