Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Riekstiņš: Šķēle tēlu var mainīt, tikai publiski strādājot valsts labā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spele
s
Riekstins ir suragats, kuram nav vietas Saeima, valsts parvalde,,,,,labak lai mase Elitai Kuzmai kajas...
Kika
K
Skeli var mainit tikai karatavas vai 9 grami piere, nekas cits so Latvijas izlaupitaju un latviesu tautas slepkavu nespes mainit. Riekstins kauc ka kucens, jo ir nostumts no siles un nevar zagt un bledities.
Intrešu konfikts
I
Nepārprotami, 100% skaidrs katram Dienas lasītājam, jaunie īpašnieki atbalsta vai IR TAUTAS Partija. Nevienā avizē vai portālā Latvijā neapraksta, slavē šos TP kukaiņus kā DIENA.. Raksti par ZalAna uzskatiem ir īpaši aizkustinšs. .
kRIMINĀLS
k
SORRY. ŠKĒLES TĒLS IR NELABOJAMS.
Buba
B
Kādreiz Inkens uz jautājumu par labāko premjeru labi atbildēja:"Tas varētu būt Šķēle, JA VIEN mīlētu šo valsti.."
Populists
P
Ja ŠKĒLE grib uzspodrināt savu tēlu, kas viņam liedz nozagto tautai atgriezt atpakaļ ? ? ? Man labāk patīk DUMJŠ ZAGLIS, nekā ĻOTI GUDRS ZAGLIS (ja nu nekādīgi nevaram bez zagļiem iztikt).
sim
s
Riekstins nav nekads "ilggadejais" TP biedrs. Kad apmeram pirms 4 gadiem beidzas vestnieka termins ASV, tad ari ieklaavaas taa laika pareizajaa partijaa.
dihlofos
d
Kārtējais "gudrīša" izspļāviens.Savu tēlu kampējs,varbūt,varētu mainīt 3/4 sazagtās naudas pārskaitot valstij,to arī var darīt pārējie valsts apzadzēji.Es viņiem to atļauju.Tad,varbūt,kaut kas mainītos,bet ar viņiem ir kā ar miroņiem no kuriem pat pirdienu neizspiedīs.Zagļi jau visi ir lielie pamācītāji,kā jādzīvo tad,kad pašam naudas pietiek.
jautrais
j
t'ēlu maina aktieri....
Tenis
T
Riekstiņš n evar bū prezidents. Viņš bija kpomjaunatnes bosss...... Tad nevar !
Sīmanis
S
Par valstiski atbildīgu politiķi, tu jautā. Nē, nezinu! Varbūt I.Čepāne? Man pat tāda aizdoma, ka speciāli salasās tādi kampēji, savlabuma sitēji, lai viņus Saeimā ievēlētu un tad visi simt ņemtos pa to Saeimu uz velna paraušanu: likumuis šā un tā grozītu, kuluāros sarunātu, kuru no čomiem tai valdē, vai padomē utt. Tirgojas ar viskautko. Vismaz latvju izcilo žurnālistu pasniegumā, ja var tiem vispār ticēt, Saeima ir tāda - bez valstiski domājošiem cilvēkiem.
K-K
K
... Sad tad paradas vecas gudribas ... ... Jau vairak ka piecus gadus meginu parliecinat BEZABRENES vadoso elitistu/politikanu domas par pozitivu un latviesu tikumibai pielidzinojosu valstisku politiku, t.i., jaunu pieeju valsts atplaukumam - Vienreizeju amnestiju tiem VALSTS MANTAS UN RESURSU PIESAVINATAJIEM kuri ar 30-50% ziedojumu no visa criminali, nelegali vai neetiski savakta kapitala, kas paslepts vienalga kur, kad un kam ,VARETU SANEMT AMNESTIJU UZ MUZU - ... Sis maksajums tiktu nodots Valsts Attistibas Fondam. Ta neintralajai un profesionali vaditai komisijai, izmaksajot ap 1-2 miljardi ieguto zinamam prioritatem: deokupacijas dekolonizacijas emigracijas atbalstam; jaunu augstvertigu eksportprodukciju attistibai; demografiskai atdzimsanai; kulturas atausmai u.t.t., ar sadu potenciala kapitala investiciju ta radit pietiekamu stimulu ... ... Ja nu paaudzu paaudzes piedalosas rases cinas puses, Dienvidafrikas Republika, vareja nakt pie racionala sledziena, lai klutu cilvecigas, vai tad mes - kadas senas civilizacijas inteligentie parstavji - nevaram nakt pie lidziga sledzien,? Darbojoties ka lidz sim, paslabumam, pasi sedot uz ideologiska koka atzari to zagejam nost - tikai nepareizaja puse?!
gorbatogo
g
toljko mogila ispravit...
paga paga
p
ko ta šis sadomājis, ka pats balts un pūkains. Man šis puika vēl vairāk riebjas ar visām savām nelegālajām mājām kāpās un iedomīgu skatu...
Kuiļu Žanis
K
Izskatās, ka Riekstiņam groži zem astes paskrējuši! Jau trešo dienu par TP un kretīnu krusttēvu Šķēli varās bez mitas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas