Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ronis neplāno atstāt ministra amatu, Zaķim labāk patīk darbs parlamentā

Vienotības politiķis norādīja, ka šādas baumas ir provokācijas, kas nāk "no ārpuses" ar domu "šūpot" valdību. Tomēr pamata šādām ziņām neesot.
Satiksmes ministrs Aivis Ronis noraida ceturtdien publiskajā telpā izskanējušās runas, ka, iespējams, jau maijā viņš varētu atstāt amatu. Kā Dienai norādīja ministra biroja vadītājs Aivis Freidenfelds, "šīm masu plašsaziņas līdzekļos publicētajām baumām par satiksmes ministru nav pamata". 

A.Freidenfelds uzsvēra, ka šobrīd tiek plānoti satiksmes ministra darba grafikā pasākumi aprīļa, maija un turpmākajiem mēnešiem. "Ministrs Ronis augstu vērtē līdzšinējo sadarbību ar valdību veidojošo koalīciju, pārējām Saeimā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem un it īpaši izceļ savu labo sadarbību ar Dzintaru Zaķi," norādīja A.Freidenfelds.

Arī Vienotības Saeimas frakcijas vadītājs Dz.Zaķis noraida runas, ka viņš vēloties nomainīt A.Roni ministra amatā. Viņam daudz labāk patīkot darbs parlamentā. "Gandrīz desmit gadus jau strādāju Tautsaimniecības komisijā, zinu nozari un cilvēkus. Mana vieta ir parlamentā, un darba te ir atliektiem galiem," aģentūrai LETA pauda Dz.Zaķis.

Portāls pietiek.com ceturtdien ziņoja, ka A.Ronis, iespējams, maijā varētu atteikties no satiksmes ministra amata. Gadījumā, ja A.Ronis demisionētu, koalīcijas politiķu neformālās sarunās interesi par vēlmi ieņemt ietekmīgo satiksmes ministra krēslu esot izteicis Dz.Zaķis.

Pēc pietiek.com rīcībā esošās informācijas, par savu nodomu atstāt satiksmes ministra amatu A.Ronis jau esot informējis premjeru. Taču Valdis Dombrovskis pagaidām A.Roni esot pārliecinājis ministra amatu neatstāt vismaz līdz maijam, lai viņa vadībā pabeigtu problemātiskos Satiksmes ministrijas iesāktos un pārraudzītos projektus, kuri skar gan pretrunīgo a/s Pasažieru vilciens gandrīz pusmiljardu latu vērto jauno vilcienu iepirkumu, gan jaunā lidostas Rīgatermiņa izbūves projektu, gan starptautisko vilcienu satiksmes projektu Rail Baltica, ziņoja portāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas