Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Sociālisti pašvaldību vēlēšanās startēs zem Saskaņas centra karoga

Latvijas Sociālistiskās partijas (LSP) 15.kongresā šodien tika nolemts, ka 2013.gada vēlēšanās LSP piedalīsies politisko partiju apvienības Saskaņas centrs sastāvā.

Nepieciešamības gadījumā un, saskaņojot ar SC, atsevišķās pašvaldībās LSP varēs piedalīties pašvaldību vēlēšanās patstāvīgi vai kopā ar citām politiskajām partijām.

Šodien kongresā partijas līderis Alfrēds Rubiks atzina, ka LSP nebūs tik daudz kandidātu, lai tā varētu startēt visu pašvaldību vēlēšanās, savu deputātu kandidātu sarakstu LSP spētu iesniegt apmēram 15 pašvaldībās.

Rīgas domes vēlēšanās 2013.gadā LSP atbalsta SC un partijas Gods kalpot Rīgai kopēja deputātu kandidātu saraksta veidošanu.

"Visos gadījumos, veidojot deputātu kandidātu sarakstus, galvenajam kritērijam jābūt nepieciešamībai un spējai nodrošināt novada un pilsētas vēlētāju intereses," uzsvērts rezolūcijā par LPS piedalīšanos 2013.gada pašvaldību vēlēšanās.

Patlaban Rīgas domē darbojas seši LSP deputāti. Sociālistu kongresā izskanēja viedoklis, ka apvienībai SC, atrodoties pie varas, ir izdevies daudz paveikt. Rīgas domē tiek realizēta politika, kas pamatā balstās uz sociālām vērtībām, kur galvenā prioritāte ir cilvēks - rīdzinieks ar savām rūpēm un vajadzībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas