Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Sprūdžs: Pāragri runāt, uz kādiem kompromisiem kāds ir gatavs iziet

Zatlera Reformu partija (ZRP) piektdien uz sarunu ar Vienotību jaunus koalīcijas veidošanas piedāvājumus nenesīs, turpmāko rīcību nolems tikšanās gaitā.

Viens no ZRP līderiem Edmunds Sprūdžs piektdien pēc partijas valdes paplašinātās sēdes žurnālistiem teica, ka tiksies ar Vienotību, lai pabeigtu sarunu kārtu par Vienotības izteikto ideju veidot četru partiju koalīciju, kas jāatzīst par neiespējamu. Nekādi jauni piedāvājumi un risinājumi patlaban neesot izgudroti.

"Šis process laikam jāuzskata par neveiksmīgu, bet sarunu tālākais process turpināsies, arī izejot no tā, ko teiks Valdis Dombrovskis. Pašlaik pāragri runāt, uz kādiem kompromisiem kāds ir gatavs iziet. Skaidri jāapzinās, ka mums ir jānonāk pie valdības, neviens to netaisās sabotēt," sacīja Sprūdžs.

Viņš arī atzina, ka "minimālais sausais atlikums" no šīs sarunu kārtas varētu būt, ka Nacionālā apvienība un Saskaņas centrs idejiski akceptē ZRP un Vienotības programmas pamatnostādnes.

Tāpat viņš pastāstīja, ka nākamnedēļ ZRP rīkos ievēlēto deputātu apmācības, taču kopsēdi ar deputātiem, kas ievēlēti no Vienotības, vismaz pagaidām nerīkos, jo "mums nav laika nekādām kopīgām pasēdēšanām ar viņu frakciju, tas patlaban nav nepieciešams".

Uz jautājumu par iespējamību nonākt opozīcijā Sprūdžs atbildēja, ka katram politiskajam spēkam ir jābūt tam gatavam, taču par to neesot vērts diskutēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas