Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Trīs Latvijas vēsturnieki dodas uz konferenci Maskavā par Otro pasaules karu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mazepa
m
...katrs paliks pie savām domām....Krievija ievilks ķeksīti, ka bijis tāds pasākums....un neko neatzīs, jo negrib maksāt cietušajām valstīm un personām....un piespiet tagad ar viņus vairs nevar...
K-K
K
... Cikagas Tribuna avizes korespondents, sezot Liepaja, 1917.g., brinijas savas reportazas, ka tris menesu laika starp kuga iebraucejiem no ASV un Eiropas, neesot varejis satikt pat vienu krievu izcelsmes komunistu !!!! ... Otras paaudzes strelnieki kuru starpa bija jau daudzi saverveti komunisma 'apgaismoti' lidzskrejeji, vairs neparstaveja ne latvijas tautu, ne tas intereses - un kas tad apsava latviesu virsniekus, pec tam kad vini bija iespejami nodoti no Lielbritanijas padomnieka Bailie (Rosenbaum) ari nepiekritot vina ieteiktam kompromitam: Maskava iesakt strelnieku vaditu coup d'etat pret Leninu !!! ... Palasi sava drauga Franka Gordona pateikto patiesibu par zidu jauko izdzivi Latvija ar visam viniem pieskirtam priekrocibam, vinu nodevibu un parejo notikuso no 1930 - 1944 gadiem ... Ari manas gimenes rads aizgaja atriebties, pec tam kad vina brala gimene peksni pazuda 1941 gada vasaras sakuma ... ... Ari , mans onkulis, aprecejies ar polijas personu, lai tas izglabtu no nelaimes, krita Fasistu legionaru rindas, zem zverasta Hitleram cinai pret komunismu, kas toreiz sakrita ar latviesu tautas atieksmi pret tiem kas vinai nodarija neiedomajamas zverestibas, pret komunistu nezveriem 40-41 gados, un bezizejas stavokli zem vacu okupacijas ... ... Par nozelu, zidu slepkavibas tiesam Latvija notika, bet ar ieprieks sagatavotu planu un vacu specvienibu vadibu un jau pirms okupacijas viltigi izplanotu latviesu piesaisti... ... Latvija bija rets ebrejs, semits, visi tacu bija Kazaru izcelsmes, turku tautibas, ebreju ticibas parnemusi cilveki, kurus Polijas karalis Kazimirs iedestija Austrumeiropas vidiene, dodot viniem zemi, pat veselas sadzas, par palidzibu austrumfronte ... un zidi tacu ienaca kopa ar poliem sakot ar Kurzemi ... mums gandriz nebija nekadu sakaru ar ebrejiem ... ... Kurs tad paraksta vai 'parmelo' vesturi ??????
Šampēteris
Š
Liekas interesants un daudzsolos pasākums. Redzēsim kam krieviņam pietiks dūšas.
un
u
Tikai kurā gadsimtā tas šests bija?
un
u
Na šest fašist sažal Pugačova.
veesturei 11:12
v
taapeec, ka gribu zinaat savu veesturi kaada taa IISTENIIBAA bija, ne taa kaa propogandisti vinju atteelo...taa luuk.
ZBL
Z
Nē nu līdz padomju okupācijai negāja nemaz tik slikti un Latvija savā attīstībā bija priekšā Zviedrijai un Dānijai par PSRS nemaz nerunājot. Tā kā nav grūti saprast, kādu "attīstību" ir nesusi šī okupācija.
He
H
Zvirbulēns ir latviešu tautas t.s. "dziļās deģenerācijas" augstākā virsotne. :))) Ja cilvēki nemācās no vēstures, tad vēsture viņus pārmācīs.
lno
l
Kā ar ģimenes ciltskoku? Centies saglabāt senču mantojumu - vecmāmiņas latvietei nozagto naktskreklu operas apmeklējumam, vectēva nolaupītos pulksteņus, kurus viņš nesāja vismaz 3-4 uz vienas rokas?:)
Человек
Ч
так и в Латвии то же самое: какие мы были белые и пушистые, и как мы страдали в нашей истории - а чтобы сделать что-то, чтобы улучшить сегодняшнюю жизнь людей - этого нет.
ZBL
Z
Krievu rakstnieks Gercens pirms kādiem 200 gadiem esot teicis:-Krievijas valdošā vara to vien dara, kā mēģina izpušķot vēsturi, bet neko nedara , lai būtu labāka tagadne. Nav nekā jauna šai pasaulē.
Vuarzazi
V
Lai braucejiem izturiba! Vesturnieki, Latvijas vesturnieku komisijaa un individuali, ir lielu darbu izdarijushi. Paldies!
kad
k
Kad beidzot latvieši mācīs un mācīsies SAVU vēsturi? Jebkurā valstī pilsonis veido priekšstatu par pasauli sākot no priekšstata par sevi - sava etnosa vēstures. Dzimtā vēsture ir pasaulesuzskatu centrs, un tikai caur savas vēstures prizmu mēs interpretējam visu parējo. Nožēlojama un vāja ir tauta, kurai nav izpratnes par sevi
otra puse
o
Mazāk vajag dzert nekvalitatīvu spirtu, skatīties Kremļa aģitpropu, vairāk izmantot pelēkās šūniņas un dzīve rādīsies pavisam citā gaismā :)
Brīnos
B
Dauni, brīnos par tavu vēstures interpretāciju. 1) Sekojot līdzi tavam muldējienam, tad Baigajā gadā Latvijā - 1940 - 41. centrālcietuma priekšnieks un daļa uzraugu bija ...ebreji... 2) Interesanti, kas bija okupējis Latviju līdz 90-tajiem gadiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas