Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ušakovs: Mani piekaut nesanāks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Glulakovam
G
Piskatudirst
kitija
k
es piekritu aivarsz,ka usakovs pec maratona nu neizskatas vesels ,vinu tiesam ir jasuta uz arstu komisiju ,
Yox
Y
Nebrēc, glumais Ušakov, Krēslu zaudējis - Esi sodu taisnīgu Sen jau pelnījis. Nanoūdens, zemē liets, Nav vairs sasmeļams, Transportīkls izvarots Grūti labojams. Un ja vēl par zagšanu Atbildība ķers, Tad tev, glumais Ušakov, Cietums vārtus vērs. Ej tu, glumais Ušakov, Darbā godīgā - Kļūsti kārtīgs šinderis Manā Latvijā! (Tautas dzejnieks Pūķītis Ļaunais)
šito
š
Pretekli nokaut ,ne piekaut ,derētu.
  • 0
  • 0
test message
t
urlakovs daunis
aizliegts viedoklis
a
Neviens arī negatavojas šo krievu nacistu piekaut un viņš nav neatceļams, kā iedomājas. Fašistojošais cenzorelis vispirms sarīko brīnumu ''Komentārs ir, bet nav pievienots'', pēc tam vilcina komentāra pievienošanu. Nekas, kremļa sulaini madžiņeli, pievienots ar trešo reizi.
aivarsz
a
Jautājums : vai cilvēki neredz ? vai ārsti SLĒPJ??? es redzu,skatoties uz Nila Ošakovu intervijās ar viņu,ka viņš nav pilnībā atveseļojies no gūtās TRAUMAS ,KO GUVA MĒĢINOT NOSKRIET MARATONA SKRĒJIENA DISTANCI ! Nezinu par NOTEIKUMIEM , piedaloties Eiropas Padomes vēlēšanās -vai nav nepieciešams ĀRSTU KONSĪLIJA SLĒDZIENS,ka cilvēks ,kurš kandidē uz ievēlēšanu TIK AUGSTĀ AMATĀ ir garīgi PILNĪGI-100% VESELS !??? Man personīgi ir šaubas par Ušakova garīgās veselības stāvokli,kas atbilstu 100% veselam cilvēkam.
man vārds
m
Nolaisti miljonu vērtie skaistie nami! Zūdībā aizgājusi visa godība, kādu citviet pasaulē spodrina un lepojas ar to. Betona kluču uzvaras gājiens pār vērtīgo, atbrīvojot sev vietu, iznīcinot, nodedzinot un nojaucot ! Tas ir noziegums pret Rīgu!
Ūja ūja
Ū
Ja piekaut nesanāks, tad vismaz iesēdinās.
Uša cow fuck off
U
Pisies uz Maskavu.Tur shēmo.Te tev nav vietas.Rīt ir Aeroflot reiss uZ Šeremetjevu davai šagā marš uz aeroport un paņen savu šniru Barraņiku un prošmandovku Ahūno Unu līdzi,zajebaļi jūs reāli.
Kika
K
Uşakovam butu jasēź cietumā. Par pašvaldibas naudas izşķērdēşanu, par fiktivas nodarbinăşanas pieļauşanu, par Rigas satiksmi, par tirgu, par nanoudeńiem...
Kuzjakovs un Muelzons
K
Beidz, Ušakov, nodarboties ar atklātu dēšanu uz ledus. Pļeckas pašam sasmērēs kājas.
Ļur ļur laiva uz ūdeņa
Ļ
Nelikumīgi padzenot likumīgi ievēlēto Ušakovu nodecīgā Palatvijas valdība pierāda sevi par Latvijas nodevēju. Bet to jebkutš patriots jau sen zin.
bet
b
varbūt ka vajadzētu gan: Ķīnā katru gadu publiski soda ar nāvi vidēji līdz 500 Ķinas vadošos in vidējā ranga komunistu...par korupciju...
:)
:
Piekaut varbūt i nevar,bet pa muti tomēr sadeva,ausainais pimpi!
AA
A
kāpēc lai tevi piekautu? aizmirsīs un viss!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas