Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vēl viens uz krimināli vajāto soliņa

Saeimas deputāts un KPV LV frakcijas vadītājs Atis Zakatistovs pievienojies Jurim Jurašam (JKP) kriminālvajāšanai izdoto deputātu kompānijā un līdz ar to atbilstoši Saeimas Kārtības rullim pašlaik zaudējis tiesības piedalīties Saeimas un tās komisiju, kā arī citu to institūciju sēdēs, kurās viņš ievēlēts vai apstiprināts.

Top komentāri

Manuprāt
M
Ja jau Kariņa darījumā ar Kremļa fīrmaņiem neko kriminālu neatrada, tad jau šis tiks sveikā cauri. Vienīgi, šis nav tik augstā amatā, tādēļ būs jāpacieš procedūra un nebūs, uzreiz, attaisnojoša prokuratūras lēmuma.
Zintis
Z
Smieklīgi, ka Zakatistovs savai aizstāvībai izmantoja vēlētāju gribu, kas par viņu nobalsojuši. KPV vēlētāji balsoja par OIK izbeigšanu un atbildīgo sodīšanu, balsoja par Vienotības izslēgšanu no valdošās koalīcijas, par jaunu un atbildīgu politiku Latvijā un t.t. No tā visa ir iznācis prastais siles variants, ruk, ruk...… Lielākais nihilisms pret tiesību sargājošām un tiesību uzraugošām iestādēm un tiesību izpildošām iestādēm. Kā tā var būt, ka LR Saeima, kā valsts galvenais likumdevējs neievēro likumu un klaji un ciniski tam pretojas, pārvietojot savējos kriminālnoziedzniekus no Saeimas uz valdību. Kā var būt kādas ministrijas parlamentārais sekretārs, kam liegta piedalīšanas Saeimas darbā un, kas ir krimināli apsūdzēts. Vai tiešām Vējonis to neredz???? Kur vēl zemāk krist mūsu varas politiķiem? Jaunas vēlēšanas kopā ar Rīgas domes vēlēšanām.
Cielava
C
Vēl viens jauno ievēlēto partiju pārstāvis uz kriminālo soliņa. 30 gadus neviens tur nenonāca. Jautājums kāpēc? Vai ne tāpēc, ka visu to iepriekšējo partiju pārstāvi atbalstīja vai vismaz nenostājās pret Latvijas Valsts izzagšanas SISTĒMu. Bet nu nāca jaunās partijas, kas paziņoja, ka viņi sagraus šo Latvijas Valsts nozagšanas politiku. Un sistēma deva prettriecienu. Bičkovičs, Kalnmeijers, Maizītis un KNAB ir šīs sistēmas kalpi un viņiem tiesiskums interesē tieši tik daudz, cik tas kalpo Latvijas zagļu sistēmai. Mafija ir neuzvarama.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas