Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Zanders: Beidziet ierādīt vietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grāls
G
no kurienes uzradās komjaunieša Reira kandidatūra? Vēl pāris dienas atpakaļ Twitterī ceļoja bilde no Reira un Urbanoviča kopīgās jaunības.
Atis
A
vispretigakais ir tieshi zzs sadziedashanas ar Latviajs sliktako prezidentu valsts pastāvēšanas vēsturē, ņemot vērā to ka tieshi zzs bloķējoties ar oligarhu paliekām un sc, ievēlēja šo prezidentu-fiasko, atlaistās Saeimas prezidents. Bērziņs ļot spilgti parāda marionetes lomu mēģinot no Vienotības izmānīt Aboltiņu un Reiru, kas ir spēcīgākie politiķi Saeimā un "tur fronti". Gļēvajam Bērziņam būtu jāpaskaidro sava murgošana par profesionāļu valdība, bet tajā pašā laikā mēģinot izvilināt no Saeimas Aboltiņu, kura ir klasiska politiķe un ne tuvu nestāv finansēm un ekonomikai.
valdis
v
Diemžēl tie klasiskie politiķi visu salaiduši grīstē.Ar politiskiem saukļiem un lāpu gājieniem nepietiek,lai valstī iestātos labklājība.Varam lūgt Dievu no rīta līdz vakaram,paēdis nebūsi.Cilvēkam jāstrādā,jāpelna nauda,lai varētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.Prezidents nav politiķis,bet ir ar saimnieka skatu,ka valsts iet bojā.Tāpēc arī grib izveidot valdību,kas spētu to izdarīt.
  • 3
  • 4
Atis
A
P.s. tieši Bērziņš runāja par valdības veidošanu jau decembri, tikai kad jau Vienotiba izvirzija kandidatus, process tika nobloķēts ar kancelejas sekretāres starpniecības paziņojumiem - nožēlojami!!
  • 5
  • 2
lauki
l
Jokaini komentāri, ne par santīmu nav labāki kā dažas autora spekulācijas. Taču visi ir vienoti vienā - ar utopisku lozingu, ka jaunā valdība jāizveido tāda, lai šajā sūnu ciemā izdarītu daudz vairāk un, galvenais,- visiem pa prātam, faktiski tiek meklētas utis katras partijas un viņas favoritu kažokos, lai atkal ar pašu lettiņu rokām visus sarīdītu savā starpā. Izskatās, ir ietekmīgas personas, kuras ieinteresētas, lai valdības mainītos iespējami bieži.
valdis
v
Pabriku neliek,jo atbalstīja Uzvaras pieminekļa nojaukšanu.Kļūstot par Premjeru vēl sāks īstenot un tikai saasinās starpnacionālās attiecības.Vienkārši grib Vienotību pārmācīt,ne velti piedāvāja Aboltiņai kandidēt.Būtu piemeklējis Maizīša liktenis,kad slēgtajā balsojumā iznesa cauri.Tagad gatavo Sudrabas uznācienu,ko pasniegs kā tādu valsts glābēju.Ne velti tiek reanimēti politiskie līķi.Tā kā gaidāmas interesantas lietas.
M.Zanderam
M
Vai Jums nešķiet, ka visas šīs izdarības laikā, kad nopietni jāizmeklē Zolitūdes lieta, ir ciniskas pret sabiedrību. Cinisms ir arī Bērziņa nerunāšana ar sabiedrību, resp., vairīšanās no žurnālistiem. Kāds no Jūsu kolēģiem (Raudseps?) jau bija rakstījis par Bērziņa repliku žurnālistu virzienā - "Es ar Jums tagad vairs nerunāšu". Bet Bērziņam bija plaši jāskaidro, kāpēc jāatlaiž Dombrovskis, kāpēc jāatlaiž valdība (tik pēkšņi!), kāpēc nav jālaiž ganos RD amatpersonas - Nils Ušakovs un Misters 20%, bija jāskaidro, kāpēc neder trīs Vienotības kandidāti, jāizstāsta, kādu profesionāli viņš vēlētos. Kāpēc neder Pabriks, kas daudzu gadu garumā bijis gan Ārlietu, gan Aizsardzības ministrs, tātad cilvēks, kam uzticēti ļoti svarīgi Latvijas valsts jautājumi. Varbūt Bērziņam ir lietderīgi norādīt uz kaimiņu Pūķina prezidentiskajām aktivitātēm - viņš ir vai katru dienu kādā no Krievijas TV kanāliem un "runā ar tautu". Ko saka - tas cits jautājums.
hm
h
Ir vēlme, lai Bērziņš pārņem Putina " demokrātiju"? Bez tam žurnālistiem būtu jāapgūst ne tik vien raibajai publikai tīkamais, bieži vien zema līmeņa uzbraucienu žanrs, bet arī cieņpilna saruna ar valsts prezidentu par viņa kompetences jautājumiem.
  • 1
  • 2
???
?
savukārt zanderam vajadzētu paklusēt arī! ļoti izdevīgs robs viņam šajā dzīvē! sēž un di...kā būtu jābūt! un nāk nauda! ..ziniet, šādu čaļu ir pilna Latvija, ar ko Tu - Zander esi labāks?
Huligāns
H
Izskatās, ka vienam no sakarīgākajiem komentētājiem Zanderam tomēr kāds zaļš vai zemnieks iekodis kājā...
Vai domājat,
V
ka iekodusi kājā kāda kobra no Puzes puses? Kobra ar hūti?
  • 11
  • 2
Kurmītis
K
“Tomēr Vienotība turpina uzturēt …” Tieši par to jau ir runa. Lai gan Prezidents ir pateicis viņu kandidātam skaidru “nē”, vemjotība JOPROJĀM “turpina uzturēt”. Nesaprotu tavus pārmetumus Bērziņam šajā gadījumā. Situācija prasta kā apelsīns – ja vemjotība pēc visām tās sastrādātajām cūcībām un nelietībām joprojām te kaut ko“turpina uzturēt”, tad lai arī paši nodrošina šim savam uzturajamajam kandidātam atbalstu Saeimā. Tas NAV Bērziņa pienākums priekš viņiem to sarunāt. Vēl vairāk – pēc DIVKĀRŠAS izčakarēšanas no vemjotības puses tikko kā (1. – ar trīs skaistuļu konkursu, 2. Ar āboltiņas iedot kurvīti ) Bērziņam ir vairāk nekā viens iemesls pamatīgi izčakarēt pašu vemjotību un norādīt tai viņas īsto vietu. Tieši tā, kā to teici … Tieši tā, kā viņa to visiem vienmēr ir centusies darīt … Tik ar vienu atšķirību. Vemjotība pati uzprasījās. Un tieši tāpa arī zemniekiem. Tas NAV viņu ienākums strebt sūdus, kurus vemjotība ir savārījusi. Es viņu vietā vispār neietu tagad - 10 mēnešus pirms vemjotības apbērēšanas - nekādās valdībās un koalīcijās kopā ar tiem un ļautu vemjotībai noslīgt pašai savā zampā. Viņi nez kāpēc ir diezgan altruistiski noskaņoti pret šiem neliešiem. Nu viņu darīšana. Bet arī šim altruismam tomēr ir robežas.
To Kurmītim (Bendikam)
T
Sūdus sataisīja Jūsu saimnieki - Šķēle kā pirmais. Pēc tam sūdu taisītāju otrajā vietā - Godmanis. Par viņiem arī šad un tad ieraksti! Bet visu laiku apvemt tikai vienu Vienotību - jau kļūst šķērmi. Pašam ne?
  • 10
  • 6
M.Bendikam
M
Vai Tev pašam no tās nepātrauktās vemšanas Vienotības virzienā šķērmi nemetas ?!
  • 16
  • 6
vilis
v
Nu jau gan par daudz safantazējies.Sazvērestības teorijas ir laba lieta,bet mēru vajag zināt.Vienotība rīkojas pēc Satversmes Burta un gara.Prezidentam izvēle.Ja viņš stiepj gumiju,tad tā ir viņa vaina.
Jukums
J
Ceru, vēlēšanās tauta beidzot noliks pie vietas arī pašus tos vietu ierādītājus....
karlis
k
Tauta jau 20 gadus nevienu nav nolikusi pie vietas, vienmer noliek tautu.
  • 2
  • 0
Vārds
V
Kas ir tauta? Paskaties spogulī, vai tu gribētu tādu valdnieku.
  • 11
  • 2
Gustavs
G
Beidz tak pūst Solvitas stabulē.. Kāds Reirs! viņš divus teikumus kopā salikt nevar. Pamē'īniet tak uzdot viņam kaut vienu jautājumu par makroekonomiku, kuras eksperts vinš esot. Tad jau mjums būs klļauns prezidents un klauns premjers.
un ko prezidentam darit?
u
ieteica 3 idiotus par kandidātiem. pats raksti ka galigi garām. piebalgs atteicās, āboltiņa atteicās. nu nevirza vienotiba nopietnu kandidātu, un tā pēkšņi prezidenta vaina?
moderator!
m
ja dzēs vienu komentu tad dzēs ari atbildes tam, citādi iestājas biezputra
  • 9
  • 0
pabrik
p
tu ar komentē?
  • 6
  • 6
Luna
L
Nav jau nav liela nozīme tam, kurā vietā kurš tiks "iesēdināts" - "melodiju" tas diez vai vairs ietekmēs... skumjās rotaļas vien!
Ventspils Muļļ
V
tas sen skaidrs , ka lembe grib atgriezties pie labaas roikas premjeram un dikteet visu kas un kaa daraams liidzpat naakošaam veeleešanaam , kaanekaa , kurš tad sariipeeja mums šo " ideaalo" prezodentu.... prezidents varbuut aamars , premjers ne?
Senais
S
Jā, prezidents jau ir vietā kuru kāds Zatlera kungs netieši ierādīja, un, kamēr tāds visai dīvains amats, ko izvēl nieka simts cilvēki pastāv, neko darīt - manipulācijas notiks, jo katrs prezidents vispirms ir cilvēks, lai par cik neatkarīgu neizliktos, vai izliktos.
VAI KĀ !?
V
Zanderam nepatīk, ka Vienotībai ierāda vietu :)))))
  • 10
  • 13
Žurnālistiem
Ž
Par SC un Rīgas domes atbildību, ļaujot bez ēkas nodošanas ekspluatācijā uzņēmumiem strādāt, vai tā nav bezatbildība? Un, cik vēl tādu ēku Rīgā? Cik ētiski bija atbrīvoties no I.Lustes? Kur tad paliek caurspīdīgums Rīgas Domes darbībā? Tendences, par ko žurnālistiem vajadzētu daudz vairāk runāt. Par piketa nodrošināšanu no pašvaldības resursiem!?
  • 19
  • 3
Vārds
V
08:27, o saka citu valstu līderi, nav svarīgi. Iespējams, viņiem Dombrovskis ir izdevīgs.
  • 9
  • 11
Aizslēpies
A
aiz L.Krapānes muguras prezidents gļēvulīgi baidās iziet pie sabiedrības. Nekādu skaidrojumu, nekādas komunikācijas. Rakstiski paziņojumi, kurus viņam sagatavo juristi un padomdevēji, pieļaujot Satveremes pārkāpšanu. Absurds, ka neatkāpās N.Ušakovs un A.Ameriks, kā arī pat A.Bērziņš. Prezidents, kas ieviesis haosu valstij tik grūtā brīdī. Igaunijas prezidenta un K.Bilta atzinība V.Dombrovskim liecina par V.Dombrovski kā politiķi.
  • 28
  • 14
dīvāns uno ventpis
d
visi paliek savās vietās, līdz tehniski-fiziskai atlaišanai un izvadīšanai vai izlikšanai no kabineta
  • 4
  • 2
kuš pele
k
Nez kāds zaķis šim tēzes sagatavojis?
  • 9
  • 9
Nu gan
N
Autors gan nohaltūrējis. Noklausījies kāda Vienotības politiķāņa sūdzību un to nekritiski atstāstījis. Pilnīga Vienotības propaganda.
  • 17
  • 21

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas