Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte
RD Īpašuma departaments nesaskata neko sliktu faktā, ka LNMM tiek rīkots ātro kredītu firmas pasākums

Nacionālais mākslas muzejs kā ieskrietuve

Latvijas Nacionālais mākslas muzejs (LNMM) ir lielākā profesionālās mākslas krātuve valstī, kas ieņem nozīmīgu vietu kultūras vērtību uzkrāšanā, saglabāšanā un popularizēšanā Latvijā un ārvalstīs. Bieži tiek runāts par tā simbolisko nozīmi un svarīgo vietu kultūras telpā, taču pavisam nesen atklājies, ka muzeja durvis plaši atvērtas ne vien mākslas veidotājiem un cienītājiem, bet arī visai apšaubāmu pasākumu rīkotājiem, ceturtdien vēsta laikraksts Diena.

Jaunas ātro kredītu kompānijas pie mums vairs nav retums, taču vien retā spēj izpelnīties tādu slavu kā to nesen izdevās Ladyloan.lv. Uzņēmuma mājaslapa ir rozā toņos, un, kā noprotams pēc dažāda veida tekstiem, tas orientējas tieši uz sieviešu auditoriju. Ladylaon.lv sola palīdzēt, "kad saplīsusi veļasmašīna, kad rēķini krājas, kad vēlies ko skaistu un daudzās citās situācijās".

Taču uzņēmums nav apstājies tikai pie ātro kredītu izsniegšanas un nu nācis klajā ar paziņojumu, ka dibinās LadyLoan.lv selfiju akadēmiju, par kuras vadītāju un seju kļūs Liene Ušakova. Būtiski, ka par ātro kredītu kompānijas veidoto selfiju skolu plašākai sabiedrībai paziņots preses konferencē, kas svinīgā gaisotnē norisinājās LNMM restorānā.

Muzeja direktore Māra Lāce šo notikumu komentēt atteicās, tā kā preses konference notikusi muzeja telpās esošajā restorānā, kura administrācija neatkarīgi no muzeja administrācijas ir pieņēmusi lēmumu atļaut šī pasākuma norisi. Muzeja īpašnieks ir Rīgas dome, un ēkā esošā restorāna telpu nomas tiesības Rīgas domes Īpašuma departamenta rīkotā konkursa kārtībā ir ieguvusi SIA Ademona.

Domes Īpašuma departamenta pārstāvji neko sliktu faktā, ka Nacionālajā mākslas muzejā tiek rīkots ātro kredītu firmas pasākums, nesaskata.

Visu rakstu lasiet laikraksta Diena ceturtdienas, 3.novembra, numurā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas