Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta
Neskaidru iemeslu dēļ kavē pāreju uz modernu atkritumu saimniecību

Rīgai draud atkritumu krīze

Pēdējo nedēļu laikā saasinājies jautājums par to, kas notiks ar atkritumu apsaimniekošanu Rīgā pēc 15. septembra, kad, balstoties uz starptautiska iepirkuma konkursa rezultātiem, rūpe par atkritumu konteineriem galvaspilsētā būtu jāuzņemas uzņēmumam Tīrīga. Lai arī konkurss noritējis un tā rezultāts apstiprināts atbilstoši visām likumā iestrādātajām normām, konkurences uzraugi draud līgumu "iesaldēt", kamēr pētīs, vai tas tiešām varētu būt kaitniecisks Rīgas iedzīvotājiem.

Top komentāri

ļuļa
ļ
diena, paklau, jums piemaksā par tīrīgas slavināšanu un attaisnošanu? kāpēc nav kritisku rakstu par šito klaji koruptīvo pasākumu? jau vairākas reizes rakstīju, ka man kā privātmājas īpašniecei ir ļoti lieli iebildumi pret tīrīgas pakalpojumiem, jo man atkritumu izvešanas cena peiaugs aptuveni 3x. tīrīga nepiedāvā izvest atkritumus reizi mēnesī, minimālais skaits ir 2x mēnesī. sorry, lielai daļai privātmāju tas nav vajadzīgs, jo liela daļa atkritumu aiziet kompostā, citi tiek nokurināti kamīnos. tāpat mums stāsta, ka vajagot šķirot un ka to garantēšot par brīvu. atkal klaji meli. neviens neko negarantē, jo konteineri esot jānomā. privātmājām iesaka mesties pa 5 kopā, lai paņemtu vienu šķirojamo konteineru. dauņu piedāvājums - jums tiešām liekas, ka kaimiņi nesaķildosies par to, cik kurš iemet atkritumus un cik kam jāmaksā? savediet sākumā piedāvājumu kārtībā, un tad te kaut ko gaudojiet par slikto konkurences padomi.
Krējums Saldais
K
Šitais raksts un īpaši virsraksts ir absolūts "Melu tvertnes" kandidāts - Rīgai nekas nedraud. Iedzīvotājiem gan nāksies maksāt trīs reizes dārgāk un vēl piemaksāt par šķiroto atkritumu izvešanu. Latvija Var! Bezkompromisa Taisnīgums rullē. Un vispār - tas taču ir veiksmes stāsts.
Ušakovu atkritumos!
U
Te nu redzam tā krievu kverpļa saimniekošanas rezultātus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas