Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Brigmanis noliedz sarunas par izmaiņām koalīcijā

"Nevajag spļaut traukā, no kura vēlāk nāksies ēst. Dzīves teiciens", intervijā laikrakstam Diena attiecības starp koalīciju un opozīciju raksturojis ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis. 

Viņš norādīja: "Savā laikā Vienotība izteikusies, ka zaļie zemnieki ar Saskaņas centru visu ko sabalsojuši, ko tik neesot darījuši. Tagad, būsim reāli, valsts kontrolieri ievēlēs ar opozīcijas balsīm. Reāli, ja vienosies NA un SC, tad jau būs kandidatūra, par kuru vienosies viņi, nevis tas, ko Zatlers izvirzīs. Bet, ja Saskaņas centrs piebalsos šim grupējumam, nosacīti būs Krūmiņa. Es gribu tikai teikt tā, ka mums, opozīcijas partijām, ir lielāka pietāte nekā viņiem savā starpā. Bet viņus tur kopā vēlme pēc varas."

Tāpat Brigmanis pieļāva, ka valdošā koalīcija nostrādās līdz nākamajām vēlēšanām. Politiķis sacīja, ka nesen neformālās sarunās premjeram Valdim Dombrovskim atzinis, ka ir pieņēmis to kā realitāti.

Vaicāts, vai ar viņu ir bijušas kaut kādas slepenas sarunas par kādas partijas aizvietošanu koalīcijā, Augusts Brigmanis šādas baumas noliedza, sakot: "Viennozīmīgi - nē, es noliedzu, goda vārds, ka tā nav. Ja skatās no šī skatupunkta - ja pie varas jānonāk šādā veidā, nu tad tāda vara nevienam nav vajadzīga."

Visu interviju ar Augustu Brigmani lasiet 14.janvāra laikrakstā Diena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē