Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Čigāne: Vienotības spēks ir tās cilvēkos un viņu dažādībā

"Vienotības spēks ir tās cilvēkos un šo cilvēku dažādībā. Vienotības kā vienotas organizācijas pirmā gada laikā ir pazudušas atšķirības starp trīs to veidojušajām partijām, lai gan viedokļu atšķirības biedru vidū, protams, ir saglabājušās", portālam Diena.lv norāda Vienotības Saeimas frakcijas vadītāja vietniece un partijas valdes locekle Lolita Čigāne.

"Kā katrā lielā organizācijā, Vienotībā ir gan vairāk konservatīvi, gan vairāk liberāli biedri, Vienotība apvieno dažādu paaudžu cilvēkus un cilvēkus, kuri atšķirīgi raugās uz ekonomikas un nacionālajiem jautājumiem. Tas tā ir visās lielās, demokrātiskās partijās. Vienotības bagātība ir tās nodaļas - tā ir liela priekšrocība - doties gandrīz uz jebkuru vietu valstī un varēt tur satikt domubiedrus, daļu no savas organizācijas, reizēm asās debatēs meklēt kopsaucēju," uzskata Čigāne, piebilstot, ka Vienotība dod izaugsmes un attīstības iespēju ikvienam, mēģinot nevienam nenodrošināt īpašas privilēģijas.

Viņa arī norādīja, ka pirmais Vienotības gads ir bijis patiešām sarežģīts - ārkārtas vēlēšanas, valodas referendums, eirozonas krīze, tomēr šie satricinājumi partiju ir iekšēji saliedējuši un likuši paraudzīties uz "lielo bildi"- kur Latvija ir šodien un kāda ir partijas atbildība katrā konkrētā situācijā.

Kā Nākamo lielo izaicinājumu Čigāne min 2013. gada pašvaldību vēlēšanas, kur Vienotībai būs nepieciešama pareizā savstarpējā atbalsta, personiskās iniciatīvas un valsts nākotnes attīstības redzējuma kombinācija.

Atgādinām, ka šā gada 6.augustā apritēja gads, kopš dibināta partija Vienotība. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē